Land Rover Discovery Sport Luotettavuus

Land Roverin Discovery on Land Rover Discoveryn urheiluversio. Se on kompakti ylellinen crossover-maasturi, jota valmistaa Jaguar Land Rover. Sen tuotanto alkoi vuonna 2014 ja sitä jatketaan edelleen. Discovery Sport on saatavana 5-ovisena maasturimallina, etuvetoisena ja nelivetona.

Yleiskatsaus

Discovery Sport 5-ovinen katumaasturi korvasi Land Rover Freelanderin Rover-ajoneuvokannassa. Sen voimanlähteenä on valikoima 4-sylinterisiä bensiini- ja dieselmoottoreita. 3,0-litrainen nelisylinterinen Ingenium-dieselmoottori on yksi hienoimmista vaihtoehdoistaan, jossa on erinomainen hienostuneisuus. Moottori onnistuu tuottamaan 180 hevosvoimaa ja auttaa Discovery Sportia kiihtymään satasen nopeuteen noin 7,8 sekunnissa. Land Rover Discovery Sportissa on lisävarusteena myös kolmas istuinrivi, joka voi olla mukava lapsille.

Luotettavuus

Luotettavuuspisteiden osalta Discovery Sport on vain kohtuullinen. Vaikka Discovery Sport tarjoaa hyvät maasto-ominaisuudet, se on melko kaukana muista luksusmaastureista. J.D. Powerin mukaan Land Rover Discovery Sport saa vain 67 pistettä sadasta ja sijoittuu kompaktin SUV:n 11. sijalle, mikä on melko keskinkertaista.

Turvallisuus

Huolimatta alhaisesta sijoituksesta luotettavuusluokituksessa Land Roverin katumaasturit ja muut ajoneuvot onnistuvat silti saamaan hyvät pisteet turvallisuusluokituksessa. Euro NCAP:n törmäys- ja turvallisuustestissä Discovery Sport onnistui saamaan viiden tähden enimmäisarvosanan.

Poistot

Land Roverin huono luotettavuusluokitus johtuu osittain poistoista. Land Rover Discovery Sport 2020 Discoveryn ennustettu arvon alenemisaste on 57 % viiden vuoden omistusajan jälkeen, ja sen jälleenmyyntiarvo laskee vain 20 621 dollariin.

  Infiniti JX 35 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Kuten monet muutkin luksusajoneuvot, myös Land Roverin luksusajoneuvot ovat kalliita ylläpitää ja vaativat enemmän huoltoa kuin tavalliset katumaasturit. Land Rover Discovery Sportin keskimääräiset vuotuiset huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 2 709 dollaria jo yhden vuoden jälkeen.

FAQ

Kuinka monta istuinta Discovery Sportissa on?

Land Rover Discovery Sport on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Discovery Sportissa on ja onko siinä turbo?

Discovery Sportissa on 246 hevosvoimaa ja 269 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri Land Rover Discovery Sportin tavaratila on?

71,8 Cubic Feet ( 2,033 m3 ).

Kuinka suuri maavara Land Rover Discovery Sportissa on?

8,3 tuumaa ( 21,08 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Discovery Sportissa on 20 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Discovery Sport rahan arvoinen?

Discovery Sport on tehokas suorituskykyinen auto, mutta siinä on joitakin haittoja. Siinä on vähemmän ominaisuuksia, sen ylläpito on kallista ja se ei ole yhtä edullinen.

Mikä moottori Land Rover Discovery Sportissa on?

Ingenium-dieselmoottori. Ingenium-nelisylinterinen 2,0-litrainen Ingenium-dieselmoottori tarjoaa luokkansa johtavan vääntömomentin, tehot ja hienostuneisuuden. Sen CO2-päästöt ja polttoaineenkulutus ovat myös alhaisemmat. EU6-vaatimusten mukainen Ingenium-moottori tarjoaa Discovery Sportissa kaksi tehoa: 150 ja 180 hevosvoimaa.

  Hyundai Venue Luotettavuus

Onko Discovery Sport nopea?

Discovery Sport on hienovaraisen nerokas ja ottaa mittaa saksalaisista. Yllättävää kyllä, Discovery Sportin huippumallin automaattivaihteistolla kestää 8,9 sekuntia 0-100 km/h-sprinttiin, kun manuaalivaihteistolla se kestää 9,9 sekuntia.

Onko Discovery Sport AWD vai 4wd?

Discovery Sportissa on neliveto. Sen ansiosta se on ihanteellinen kaikkiin seikkailuihin. Neliveto on erinomainen vaihtoehto monissa urheiluautoissa ja lisää turvallisuutta, koska se säätyy lähes välittömästi tieolosuhteiden mukaan.

Mitä eroa on Discoveryn ja Sportin välillä?

Vertaillaan Discoveryn ja Discovery Sportin sisätiloja. Silmiinpistävin ero Discovery Sportin ja Discovery Sportin välillä on Discovery Sportin sisätilojen määrä. Discovery Sport on kuitenkin edullisempi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z