Missä Mercedeksessä on suurin tavaratila?

Jos etsit ylellistä, mukavaa ja suorituskykyistä autoa, jossa on riittävästi tavaratilaa, Mercedes-maasturi on erinomainen vaihtoehto. Mutta missä Mercedeksessä on suurin tavaratila?

Mercedes-Benz G-luokassa on suurin tavaratila. Tavaratilan tilavuus on 38,1 kuutiometriä, joten tämä Mercedeksen ylellinen katumaasturi on täydellinen maastoauto. Voit kuljettaa kaikki haluamasi tavarat ja varusteet retkeä tai seikkailua varten ongelmitta. Jos taitat istuimet alas, tavaratilaa on vielä enemmän, 68,6 kuutiometriä.

Jos puhutaan kokonaislastitilasta, kun ajoneuvojen istuimet on taitettu alas, Mercedes-Benz GLS-luokka tarjoaa suurimman lastitilan. Tämä johtuu sen 84,7 kuutiometrin tilasta, kun istuimet on taitettu alas. Sen tavaratila on kuitenkin vain 17,4 kuutiometriä, kun istuimet on taitettu ylös, mikä on alle puolet vähemmän kuin G-luokassa.

Mercedes-maasturit, joissa on suurin tavaratila

Mercedes-Benz G-luokka

Jos etsit Mercedes-maasturia, jossa on suurin tavaratila, kun istuimia ei ole taitettu alas, kannattaa valita G-luokka. Tässä ylellisessä ja suositussa katumaasturissa on 38,1 kuutiometriä tavaratilaa, mikä on poikkeuksellista, kun otetaan huomioon sen monipuoliset ominaisuudet.

Tavaratilan kokonaistilavuus

Mercedes-Benz G-luokassa eli G-Wagonissa on myös 68,6 kuutiometriä kokonaistilaa, kun takaistuimet on taitettu alas. Näin omistajalle jää enemmän tilaa säilyttää kaikki tavarat, kun hän lähtee automatkalle tai piknikille. Se on täydellinen maastoajoneuvo, mutta se ei uhraa mukavuutta tai suorituskykyä.

Design

G-Wagon on yksi markkinoiden tehokkaimmista katumaastureista. Se on erinomaisesti suunniteltu tarjoamaan tasapainoista pitoa, tehoa ja käsiteltävyyttä. Sen laatikkomuotoilu on erottunut jo vuosikymmeniä, ja se on edelleen yksi arvostetuimmista katumaastureista maanteillä. Sen sisätilat huokuvat ylellisyyttä ja huipputeknisiä ominaisuuksia.

  Voiko Mercedes käyttää tavallista bensiiniä?

Suorituskyky

Suorituskyvyn suhteen G-Wagoniin voi verrata vain harvoja katumaastureita. Tämä maastoauto viestii voimasta ja kestävyydestä, sillä se pystyy kulkemaan sujuvasti kaikenlaisessa maastossa. Onhan se tarkoitettu sotilasajoneuvoksi. Noin 132 800 dollarin hinnalla tämä on monien unelma-auto.

Mercedes-Benz GLS-luokka

Kokonaislastitilavuus

Jos haluat paljon kuormatilaa eikä sinua haittaa, jos taitat alas joitakin takaistuimia, Mercedes-Benz GLS-luokka on paras vaihtoehto. Tämän auton takaosaan mahtuu yhteensä 84,7 kuutiometriä, kun istuimet on taitettu kokoon. Mutta kun istuimia ei ole taitettu kokoon, tilaa on vain 17,4 kuutiometriä, mikä on paljon vähemmän kuin G-Wagonissa.

Suunnittelu

Sen lisäksi, että GLS-luokka tarjoaa runsaasti säilytystilaa, se on hieno katumaasturi, jossa on tyylikäs muotoilu. Auto on kauniisti muotoiltu sekä sisältä että ulkoa. Siinä on myös huipputeknisiä ominaisuuksia ja tilavat sisätilat. Koska se on kolmirivinen katumaasturi, se on täydellinen katumaasturi perheelle.

Suorituskyky

Et tule pettymään siihen, kuinka tehokas ja tehokas tämä katumaasturi on. Se antaa sinulle mahdollisuuden valita joko 483 hv:n twin-turbo V8-moottorin tai 362 hv:n turboahdetun rivikuutosmoottorin. Ja AWD-järjestelmän ansiosta voit ajaa tätä ajoneuvoa missä tahansa maastossa ilman haasteita.

Mercedes sedan, jossa on suurin tavaratila

Mercedes-Benz S-luokka

Kaikki eivät ole maasturien ystäviä. Jos haluat Mercedes-sedan, jossa on suurin tavaratila, S-luokka on paras vaihtoehto. Sen tavaratila on suurempi kuin E-, C- ja A-luokan sedanien. Et siis pety, jos haluat paljon tilaa tavaroillesi.

  Mitkä autot ovat samankaltaisia kuin Mercedes A-Class?

Tavaratilan kokonaistilavuus

Mercedes-Benz S-luokan kokonaislastitilavuus on 18,7 kuutiometriä, mikä on yksi markkinoiden parhaista sedanien joukossa. Suuren tavaratilan lisäksi S-luokassa on myös tilava sisätila, joka saa kuljettajan ja matkustajat tuntemaan olonsa mukavaksi.

Suorituskyky

Huolimatta siitä, että S-luokassa on Mercedes-sedanien suurin tavaratila, se huokuu silti tyylikästä ja eleganttia muotoilua, joka on silmiä hivelevä. Kaiken lisäksi sen suorituskyky on korkealla tasolla, sillä se on yksi kehittyneimmistä ajoneuvoista maanteillä.
Noin 100 000 dollarin hintaan S-luokka on todella edullinen, sillä saat vain sen, mistä maksat. Se on ylellinen, suorituskykyinen, helppokäyttöinen ja mukava, ja siinä on suuri kuormatila.

Lisää tavaratilan kokovertailuja

Kumman auton tavaratila on suurempi – Mercedes S-luokan vai BMW 7-sarjan?

Molemmissa saksalaisissa autoissa on erittäin edistykselliset ominaisuudet ja poikkeuksellinen mukavuus ja käsiteltävyys. Mercedes on ylellisempi ja mukavampi, kun taas BMW:llä on parempi käsiteltävyys ja suorituskyky. Tavaratilan osalta S-luokassa on hieman suurempi tavaratila, 18,7 kuutiometriä, verrattuna BMW 7-sarjan 18,2 kuutiometriin.

Kummassa Mercedes-mallissa on suurempi tavaratila – S- vai E-luokassa?

Mercedes-Benz S-luokassa on Mercedes-sedanien suurin tavaratila. Tässä mallissa tavaratilaa on 18,7 kuutiometriä, kun taas E-Luokassa tavaratilaa on 13,1 kuutiometriä. Huomaa, että kaikissa S-luokan malleissa ei ole 18,7 kuutiometriä tavaratilaa, sillä joissakin malleissa tavaratila on 17 ja joissakin malleissa 16 kuutiometriä.

Kumman Mercedes-maasturin tavaratila on suurempi – GLS- vai G-luokan?

Molemmissa näissä katumaastureissa on suuri tavaratila. Jos kuitenkin haluat maasturin, jossa on suurempi tavaratila, kun istuimia ei ole taitettu alas, G-luokassa on enemmän tilaa. Toisaalta, jos haluat maasturin, jossa on suurempi tavaratila, kun istuimet on taitettu alas, GLS-luokka vie voiton.

  Mitä eroa on Mercedes-Benz C- ja E-luokan välillä?

Missä Mercedes-sedanissa on suurin tavaratila?

Mercedes S-luokan sedan on Mercedes-malleista suurin sedan. Sitä seuraa E-Klasse, joka on muutaman sentin lyhyempi kuin S-luokka. S-luokan pituus on 206,9 tuumaa ja akseliväli 124,6 tuumaa. E-Klasse on 196,4 tuumaa pitkä ja sen akseliväli on 115,7 tuumaa.

Missä Mercedes-autossa on suurin tavaratila?

Kun puhumme autoista, tarkoitamme sedaneja, cabrioletteja ja coupéja. Mercedes-auto, jolla on suurin tavaratila, on Mercedes E-Luokan farmari. Tässä autossa on takapenkkien takana enintään 35 kuutiometriä tavaratilaa. Ja jos istuimet on taitettu alas, siinä on yhteensä 64 kuutiometriä.

Paljon tavaratilaa

Mercedes-Benz G-luokassa on suurin tavaratila, jossa on 38,1 kuutiometriä. Mutta kun istuimet on taitettu alas, GLS-luokassa on suurin tavaratila, 84,7 kuutiometriä. Sedanien osalta Mercedes S-luokassa on suurin tavaratila, jossa on 18,7 kuutiometriä.
Jos aiot lähteä automatkalle tai piknikille ja sinulla on paljon tavaraa kuljetettavana, on tärkeää, että autossa on suuri tavaratila, johon voit kuljettaa kaikki tavarasi. Kaikki edellä mainitsemamme mallit soveltuvat erinomaisesti matkoille suuren säilytystilansa ansiosta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z