Mercedes Benz CLK-luokan luotettavuus

Saksalainen autonvalmistaja Mercedes on yksi ylellisimmistä, korkealaatuisimmista ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. CLK-luokan autoihin kuuluvat ylelliset 2-oviset coupe- tai avoautot, jotka perustuvat melko pitkälti E-luokkaan.

Yleiskatsaus

CLK-luokan autot esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1997, ja niiden tuotanto lopetettiin vuonna 2010, jolloin ne korvattiin E-Klasse-malleilla. CLK-luokan autot ovat edelleen hyviä ostettavia, ja siinä on 5,5 litran V8-moottori, joka tuottaa maksimissaan 381 hevosvoimaa. Autossa on myös monia hienoja ominaisuuksia, kuten AWD-järjestelmä, joka on vakiona kaikissa malleissa.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein yksi ostajien tärkeimmistä huolenaiheista ennen ajoneuvon ostamista. Mercedes on ollut markkinoilla ja tehnyt vaikutuksen, mutta äärimmäisen ylelliset autot ovat myös korkeat ylläpitokustannuksiltaan. CLK-luokan autot ovat olleet melko vakaita, ja J.D Powerin luotettavuusluokitus on 4 tähteä viidestä.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, ja se on myös monien mielestä ratkaiseva tekijä. Mercedeksellä, kuten muillakin saksalaisilla autoilla, on maine loistavista turvatoimista. CLK-luokan autoja ei ole luokiteltu Yhdysvalloissa, mutta niissä on loistavat turvatoimenpiteet turvavarusteineen. Lisäksi autossa on turvavarusteita, kuten lukkiutumattomat jarrut, turvatyynyt ja sivuverhot jne.

Poistot

Myös poistonopeus on monille ihmisille melko tärkeä, koska on olemassa monia autoja, jotka menettävät arvonsa hyvin nopeasti. Mercedeksellä on hyvä maine arvonsa säilyttämisessä, ja ne menettävät noin 45 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. CLK-luokan autot ovat menettäneet arvoaan tarpeeksi, ja se on edelleen hyvä auto ostaa, ja nyt se menettää arvonsa vain noin 6 % 5 vuoden kuluttua.

  Mitkä Mercedes-mallit ovat nelivetoisia (AWD)?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein tekijä autojen luotettavuuden kannalta, ja monet ihmiset uskovat, että Mercedes-autojen huolto maksaa paljon enemmän kuin niiden muiden kilpailijoiden huolto Yhdysvalloissa. CLA-luokan autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 900 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Mercedes-Benz CLK-luokka etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz CLK-luokka on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz CLK-luokassa on?

Mercedes-Benz CLK-luokka on 4-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Sub-Compact

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz CLK-luokassa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz CLK-luokassa on 382 hevosvoimaa ja 391 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V8, jonka iskutilavuus on 5,5 l/ Polttoainejärjestelmä on: SMPI.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz CLK-luokan tavaratila?

10,4 kuutiometriä ( 0,294 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz CLK-luokassa on 18 x 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Mercedes CLK kestää?

Mercedes CLK-luokka voi kestää keskimäärin 13-17 vuotta asianmukaisella huollolla. Mercedes voi kestää 200 000-250 000 mpg ennen suurempien korjausten tarvetta. Tämä perustuu keskimääräiseen vuosittaiseen 15 000 kilometrin ajokilometriin.

Onko Mercedes CLK hyvä auto?

Mercedes CLK on mukava cruiser, jolla pystyy kulkemaan pitkiä matkoja helposti. CLK on tilava neljälle, sillä edessä on runsaasti tilaa ja takana kaksi istuinta. Kuusijalkaiset saattavat kokea takimmaisen pääntilan hieman ahtaaksi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z