Mikä on hiljaisin BMW?

Mikä on hiljaisin BMW?

BMW tarjoaa äärimmäisen ajokokemuksen. Tämän lisäksi BMW:t ovat ylellisesti rakennettuja ja niissä on paljon huippuluokan ja edistyksellisiä ominaisuuksia, mikä tekee niistä erittäin mukavia autoja. Mutta mikä on hiljaisin BMW?

Hiljaisin BMW-malli on BMW 340i. Tämä 3-sarjan malli on myös erittäin ylellinen, luotettava ja polttoainetehokas. Se on yksi markkinoiden parhaista keskikokoluokan luksussedaneista. Tästä huolimatta tässä autossa erottuu eniten sen hiljaisuus.

BMW 340i:n matkustamo on erittäin hiljainen, sillä ääni nousee vain 65 dB:iin, kun ajetaan lähes 70 km/h. Se on hiljaisempi kuin useimmat sen kilpailijat, kuten Porsche Taycan 4S, jossa on 66 dB, ja Volkswagen Arteon, jossa on 67 dB. Toisaalta se on hieman äänekkäämpi kuin Lexus ES 250, jonka ääni on 62 dB nopeudella 70 km/h.

BMW 340i:n ominaisuudet

Ulkonäkö

BMW 340i on kaunis ja moderni sedan, joka herättää ihmisten huomion, kun ajelet kadulla. Lisäksi autoa on saatavana eri väreissä, jolloin ostajat voivat valita itselleen parhaiten sopivan värin. Lisäksi sisätilat ovat viihtyisät, ylelliset ja erittäin edistykselliset.

Joitakin 340i:n huomattavia sisätilojen ominaisuuksia ovat muun muassa nahkainen ohjauspyörä, puukuvioinen sisustus, kattoluukku ja paljon muuta. Tämän auton akseliväli on 110,6 tuumaa, pituus 182,5 tuumaa, leveys 71,3 tuumaa ja korkeus 56,3 tuumaa.

Suorituskyky

Koska BMW 340i:ssä on kaksi varustevaihtoehtoa, voit valita auton tarpeidesi mukaan. Voit valita BMW 340i sedanin tai BMW 340i xDrive sedanin. Molemmat autot ovat tehokkaita, ja niissä on 3,0-litrainen turbo-rivimoottori, joka tuottaa maksimissaan 320 hv ja 330 lb-ft vääntöä.

  Kaikki BMW 335i:n luotettavuudesta

Mukavuus ja tavaratila

Koska BMW 340i pystyy kuljettamaan jopa viisi matkustajaa, se on mukava perheauto. Sen lisäksi siinä on tilava tavaratila, jonka ansiosta käyttäjät voivat säilyttää matkatavaroitaan piknikille tai pitkälle matkalle lähtiessään. Tavaratilan tilavuus on 13 kuutiometriä, mikä on ihan ok.

Polttoainetehokkuus

Jos haluat säästää polttoainetta ja ympäristöä yleensä, polttoainetehokas auto on elintärkeä. Sen saat, kun ajat BMW 340i:llä. Tämä auto on yksi markkinoiden polttoainetaloudellisimmista luksussedaneista, sillä sen EPA-luokitus on 21 mpg kaupungissa, 32 mpg maantiellä ja yhdistetty 25 mpg.

Hinta

BMW 340i:n hinta vaihtelee mallivuoden mukaan. Uusimmat mallit ovat luonnollisesti kalliimpia kuin vanhemmat mallit. Jos ostat uuden 340i:n, varaudu maksamaan noin 48 500 dollaria.

Miten voin tehdä autostani hiljaisemman?

Jos autosi on mielestäsi äänekäs ja haluat tehdä siitä hiljaisemman, voit tehdä useita asioita. Yksi näistä asioista on kumisten lattiamattojen lisääminen, jotka auttavat vaimentamaan lisämelua. Toiseksi, jos melu tulee takakontista, voit asentaa väliseinän erottamaan matkustamon ja takakontin toisistaan.

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka lisäävät melutasoa autossa, ovat kuluneet sääsuojat. Jos sääsuojat ovat vanhentuneet tai kuluneet, ne voivat vuotaa melua ulkoa. Jos näin on, sinun on ehkä vaihdettava kuluneet tai vaurioituneet sääsuojukset, jotta ulkopuolelta tuleva melu ei pääse vuotamaan autoosi.

  2022 Mercedes GLA vs. BMW X2

FAQ

Onko BMW 340i hyvä auto?

Kyllä, BMW 340i on poikkeuksellinen auto. Tässä keskikokoisessa luksussedanissa on lähes kaikki ominaisuudet, joita voit toivoa luksussedanilta. Siinä on tyylikäs ulkopuoli, moderni muotoilu, ylellinen sisustus ja se on teknisesti edistynyt. Lisäksi tämä auto on luotettava ja polttoainetehokas.

Siitä huolimatta siinä on myös useita ongelmia, ja sen ylläpito on melko kallista. Kaiken kaikkiaan se on hieno auto.

Kumpi auto on hiljaisempi – BMW X3 vai BMW 340i?

BMW 340i on hiljaisempi kuin BMW X3. Kuten aiemmin todettiin, BMW 340i on markkinoiden hiljaisin BMW-malli. BMW X3 on kuitenkin myös hiljainen, mutta ei yhtä hiljainen kuin BMW 340i. Riippumatta siitä, kumman auton näistä kahdesta valitsetkin, voit odottaa nauttivasi hiljaisesta ajosta ilman ulkopuolisen melun häiritsevyyttä.

Minkä auton matkustamo on hiljaisin BMW 340i:n ja Audi A8:n välillä?

Nämä autot eivät ole vain erittäin hiljaisia, vaan niissä on myös ylellisiä ominaisuuksia, jotka erottuvat edukseen. Tästä huolimatta BMW 340i on melko äänekkäämpi kuin Audi A8. Tämä johtuu siitä, että Audi A8:ssa on yksi markkinoiden hiljaisimmista ohjaamoista. Tämä johtuu pääasiassa kaksilasisesta akustiikkalasista, joka hälventää ulkopuolelta tulevaa melua.

Tämä kuitenkin muuttuu, kun astut polkimelle. Kaiken kaikkiaan tämä auto on erittäin hiljainen ja ylellinen. Niinpä kaikki matkustajat nauttivat mukavasta ja rennosta ajosta.

Onko BMW 340i luotettava auto?

Kyllä, BMW 340i on yksi markkinoiden luotettavimmista BMW-malleista. Enemmänkin B58-moottori on erittäin luotettava kuin muut BMW 340i:n moottorit. Siksi kiinnostuneiden ostajien ei pitäisi olla kovin huolissaan BMW 340i:n luotettavuudesta. Useimmat luotettavuuslaitokset arvioivat sen luotettavuuden keskimääräistä paremmaksi.

  BMW 1-sarjan luotettavuus

Mutta kuten odotettua, BMW 340i:ssä on myös useita ongelmia, joista kiinnostuneiden ostajien tulisi ottaa selvää. Joitakin niistä ovat viallinen venttiilikannen tiiviste, VANOS-solenoidien hajoaminen, jäähdytysnestevuoto ja huono öljynsuodatin. Useimmat näistä ongelmista ovat kuitenkin helppoja käsitellä, eikä niiden korjaaminen ole kovin kallista.

Kuinka nopea BMW 2018 340i on?

BMW 340i on erittäin nopea auto, sillä sen huippunopeus on 172 mph. Tämän lisäksi se kiihtyy 0-100:een 4,6 sekunnissa, mikä on poikkeuksellista. Kiitos tehokkaan 3,0-litraisen turbo-rivimoottorin, joka tuottaa jopa 320 hv ja 330 lb-ft vääntöä.

Johtopäätös

Hiljaisimman BMW:n titteli menee BMW 340i:lle. Kun tämä auto ajaa nopeudella 70 km/h, sen melutaso on jopa 65 dB, mikä on yksi markkinoiden parhaista. Se on siis erittäin hiljainen verrattuna useimpiin kilpailijoihinsa.

Sen lisäksi, että tämä auto on hiljainen, se on myös erittäin ylellinen, käytännöllinen, polttoainetehokas ja hauska ajaa. Lisäksi siinä on valittavana erilaisia varusteita, jotka ovat kaikki hiljaisia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z