Mikä on hiljaisin Mercedes?

Mikä on hiljaisin Mercedes?

Luksusautoista tuskin mikään muu merkki pystyy samaan kuin Mercedes. Rolls Roycen ja Bentleyn kaltaiset merkit saattavat toki olla ylellisempiä ja ylellisempiä, mutta ne maksavat helposti jopa viisi kertaa enemmän. Näin ollen, kun kyse on hinta-laatusuhteesta, Mercedes on yksi, ellei jopa maailman ylellisimmistä autonvalmistajista.

Monet Mercedes-mallit ovat luokkansa johtavia ajo-ominaisuuksien, mukavuuden ja äänieristyksen osalta, mutta hiljaisin Mercedes-sedan on Mercedes Benz S-luokka. S-luokka on ollut markkinoilla jo pitkään, ja se on Mercedes Benzin sedanin lippulaiva. S-luokkaa on saatavana useina eri moottorivaihtoehtoina, korimallivaihtoehtoina ja luksuspaketteina.

Hiljaisin Mercedes-maasturi on Mercedes Benz GLS, täysikokoinen seitsenpaikkainen jättiläinen, jota Mercedes kutsuu mielellään S-luokaksi puujaloilla. Vaikka tämä saattaa olla hieman liioiteltua, GLS on nykyisin ylellisin ja hiljaisin Mercedes SUV.

Hiljaisin Mercedes-sähköauto ja hiljaisin sähköauto ylipäätään on Mercedes Benz EQS. Kaikki kolme näistä upeista koneista on suunniteltu pehmentämään sinut ulkomaailmalta ylellisillä materiaaleilla, ylellisillä ominaisuuksilla ja huippuluokan sisustuksella.

Mercedes Benz S-luokka – ylellisin Mercedes

Uusin W223 Mercedes S-luokka on uusin malli yhdestä autohistorian ikonisimmista mallistoista. W223 S-luokka julkaistiin vuosi sitten, mikä tarkoittaa, että se on edelleen täysikokoisten luksusautojen mestari. S-luokka kilpailee Audi A8:n ja BMW 7-sarjan kaltaisten autojen kanssa.

S-luokka on saatavana muutamilla eri moottorivaihtoehdoilla, kuten 6-sylinterisillä, 8-sylinterisillä ja jopa 12-sylinterisillä moottoreilla Maybach-divisioonassa. Maybach S-luokka on ylellisin S-luokan malli, ja se on myös kaikista hiljaisin S-luokan malli.

  Missä Mercedeksessä on kuolleen kulman avustin

Muotoilun osalta yksikään muu Mercedes ei pääse lähellekään uutta W223 S-luokkaa, mutta jopa W222 S-luokka on yksi hiljaisimmista autoista. S-luokan saa joko lyhyt- tai pitkäperäisenä, mikä tarkoittaa, että S-luokka on suunniteltu yhtä lailla ajettavaksi kuin se on suunniteltu ajettavaksi.

Mercedes Benz GLS – Mercedesin ylellisin katumaasturi.

Kuten esittelyssä todettiin, Mercedes kutsuu GLS:ää mielellään Mercedes Benz S-luokaksi puujaloilla, mutta nykyinen GLS ei pääse ylellisyyden ja mukavuuden osalta lähellekään S-luokkaa. GLS on kuitenkin valtava, seitsenpaikkainen luksusperheen katumaasturi, jossa on niin hyvä äänieristys, että tuntuu kuin olisi tyhjiössä.

GLS on myös täynnä uusimpia ja parhaita mahdollisia ylellisyysvaihtoehtoja, jotka tekevät siitä ylellisimmän Mercedeksen katumaasturin. GLE ei ole kovinkaan erilainen kuin GLS, mikä tarkoittaa, että voit saada samanlaisen kokemuksen GLE:stä. Tämä ei ole huono asia, sillä GLE on myös yksi markkinoiden ylellisimmistä Mercedes-malleista.

Se, missä GLS kuitenkin eroaa muista Mercedeksen katumaastureista, on se, että se on saatavana myös Maybach-varusteluna. Maybach Mercedes -mallit ovat Mercedeksen malliston huippuluokkaa, joten GLS ansaitsee paikkansa tässä seurassa.

Mercedes Benz EQS – Markkinoiden ylellisin sähköauto

Mercedes Benz EQS:n saapumisen myötä Mercedes on jälleen kerran osoittanut, että se on mestari, kun on kyse maailman ylellisimpien autojen valmistamisesta. EQS on rakennettu erilliselle alustalle, mikä tarkoittaa, että se ei jaa komponenttejaan muiden Mercedes-sedanien kanssa.

  Ruostuuko Mercedes?

EQS:ssä on sähköinen voimansiirto, joka saa virtansa jopa 108 kWh:n akusta. Tämä tarkoittaa, että EQS450+ on myös yksi markkinoiden pitkäikäisimmistä sähköautoista, sillä sen maksimietäisyys on 422 mailia. Jotkut sanovat, että hiljaisen EV:n tekeminen on helpompaa, koska niissä ei ole moottoria, mutta todellisuudessa se on vaikeampaa.

Ilman moottorin jatkuvaa jyrinää takana kuljettaja kuulee kaikki mekaanisten liikkeiden ja renkaiden äänet, jotka tekevät autosta äänekkäämmän. Siksi Mercedes varusti EQS:n joukolla ominaisuuksia, jotka minimoivat tiemelun, kuten kaikista Mercedes-autoista aerodynaamisin profiili ja vaahtomuovi renkaissa.

FAQ-osio

Mikä tekee autosta hiljaisen?

Jotta autosta tulisi hiljainen, autonvalmistajat näkevät paljon vaivaa pakatakseen ne lukuisilla huipputekniikoilla. Aktiivinen melunvaimennus on jotain audiolaitteiden maailmasta, jossa laite lähettää taajuuksia vaimentaakseen ulkomaailmasta tulevia taajuuksia ja tehdäkseen näin autosta hiljaisemman.

Autonvalmistajat teettävät jopa erityisiä renkaita, jotka on suunniteltu nimenomaan yhtä mallia varten, jotta melua voidaan minimoida entisestään. Lopuksi auton alusta täytetään rei’illä, jotta alustasta saadaan jäykkä ja kevyt. Autonvalmistajat kuitenkin päällystävät nämä reiät erityisellä vaahtomuovilla, joka vähentää melun siirtymistä ja tekee autosta entistäkin hiljaisemman.

Tekeekö Mercedes markkinoiden hiljaisimmat autot?

Mercedes on varmasti yksi tehokkaimmista autonvalmistajista äänieristyksen osalta, mutta Mercedes ei tee markkinoiden hiljaisimpia autoja, sillä tämä kunnia kuuluu Rolls Roycelle. Rolls Royce Phantom 8 on ylellisin, mahtavin ja hiljaisin auto, joka on koskaan julkaistu.

  Miksi minun ei pitäisi ostaa Mercedestä?

Se maksaa melkein 10 kertaa enemmän kuin jotkut suhteellisen hiljaiset Mercedes-autot, mutta Phantom on aivan eri luokkaa, kun sitä verrataan kaikkiin muihin luksusautoihin.

Onko hyvä asia tehdä autosta sisältä täysin äänetön?

Rolls Roycen mukaan he tekivät uudesta Phantomista tarkoituksella äänekkäämmän, koska he tekivät sen ensin niin hiljaiseksi, että siitä tuli ongelma. Täysin äänetön auto eristää sinut liikaa tiestä, mikä tarkoittaa, ettet pysty kiinnittämään huomiota ulkoiseen ympäristöön.

Siksi auton hiljaisuudelle on olemassa raja, sillä autoa ei kannata koskaan tehdä liian hiljaiseksi. Joka tapauksessa autot muuttuvat päivä päivältä hiljaisemmiksi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z