Mikä on paras aika ostaa Mercedes?

Mikä on paras aika ostaa Mercedes?

Mercedes-Benzin ostaminen voi olla kallista. Mutta jos tunnistat oikean vuodenajan, voit saada alennusta ja säästää rahaa.

Paras aika ostaa Mercedes on vuoden lopussa. Ei ole väliä, ostatko uuden vai käytetyn auton, saat silti parhaat tarjoukset. Toinen hyvä aika ostaa auto on jokaisen vuosineljänneksen lopussa. Myyjät ja autokauppiaat työskentelevät saavuttaakseen neljännesvuositavoitteensa.

Ajankohdan lisäksi sinun on myös tarkistettava auton malli, uuden mallin lanseeraus ja auton muotoilun päättyminen. Esimerkiksi E- ja C-luokan malleista saa paljon pienempiä alennuksia kuin S- ja G-luokasta.

Paras aika ostaa Mercedes-Benz

Joulukuussa

Joulukuu on vuoden paras aika ostaa uusi tai käytetty Mercedes. Tämä johtuu siitä, että autokauppiaat ja myyjät tarjoavat paljon alhaisempia hintoja, koska he haluavat saavuttaa vuoden lopun myyntitavoitteensa. Lisäksi useimmat uudet Mercedes-mallit tuodaan markkinoille keväällä tai syksyllä.

Maanantaisin

Viikonpäivistä puhuttaessa maanantaisin on paras aika ostaa Mercedes. Automyyjät ja jälleenmyyjät kuuntelevat sinua todennäköisemmin. Siksi voit neuvotella ja saada mahtavan sopimuksen. Viikonloppuisin he ovat kuitenkin hyvin kiireisiä, eivätkä he välttämättä tarjoa hyviä alennuksia.

Kuukauden lopussa

Unelmiesi Mersun ostaminen on kuun lopussa hieman halvempaa kuin kuun alussa. Jälleenmyyjät työskentelevät saavuttaakseen kuukausitavoitteensa, ja siksi he antavat sinulle paremman alennuksen.

Vuoden alussa

Jos autokauppias ei saavuta myyntitavoitettaan marras- ja joulukuussa, hän saattaa jatkaa tarjousta vuoden alkuun asti. Tämä kestää yleensä 1.-4. tammikuuta. Jos siis jäit paitsi Mercedeksen hyvistä tarjouksista loppuvuonna, sinulla on vielä mahdollisuus tammikuun alussa.

  Mitkä Mercedes-Benz-mallit ovat kovakattoisia avoautoja?

Toukokuu

Toukokuu osuu yhteen Memorial Day -viikonlopun kanssa. Tänä viikonloppuna on tarjolla paljon tarjouksia, ja monet Mercedes-jälleenmyyjät tarjoavat myös kannustimia. Se on myös hyvä aika ostaa Mercedes-maasturi, koska auto on sinulle tuttu ennen kuin huono sää palaa.

Marraskuu

Joulukuun lisäksi marraskuu on toinen hyvä aika ostaa uusi tai käytetty Mercedes-auto. Tämä on suurin ostosjuhlapäivä, sillä se osuu samaan aikaan Black Fridayn kanssa. Jälleenmyyjät tarjoavat parhaita tarjouksia, koska ihmiset ovat ostohumussa.
Lisäksi monet Mercedes-jälleenmyyjät valmistautuvat uusien Mercedes-mallien lanseeraukseen, joten ne pyrkivät tyhjentämään vanhat mallit. Siksi saat loka- ja marraskuussa erinomaisia tarjouksia. Maastureista ja crossovereista kannattaa kuitenkin pysytellä kaukana tähän aikaan, sillä niiden kysyntä on suurta.

Kunkin vuosineljänneksen lopussa

Jos et halua odottaa loppuvuoteen asti saadaksesi parhaat tarjoukset Mercedes-Benzistä, sinun kannattaa tehdä ostos jonkun vuoden kolmen muun vuosineljänneksen lopussa. Monet autokauppiaat ja myyjät työskentelevät tavoitteiden mukaan. Siksi heillä on tapana tarjota neljännesvuosittaisia alennuksia. Kunkin vuosineljänneksen loppu on maaliskuun, kesäkuun, syyskuun ja joulukuun aikana.

Odota muutama kuukausi uuden automallin lanseerauksen jälkeen…

Valmistajat keksivät aina uusia automalleja joka vuosi. Jos olet kiinnostunut tietystä automallista, mutta sinulla ei ole siihen varaa, voit odottaa uuden automallin lanseerausta ennen sen ostamista. Tällöin edellisestä mallista ei ole niin paljon kohua ja sen hinta laskee hieman.

  Ovatko Mercedekset hyviä autoja?

Kun olet valmis

Kaiken kaikkiaan paras aika ostaa auto on silloin, kun olet valmis. Sinun ei tarvitse ottaa lainaa tai ostaa autoa, jota et halua hyvän tarjouksen takia. Osta auto silloin, kun olet valmis, jotta saat unelmiesi auton etkä vain alennuksen vuoksi.

Yleisiä kysymyksiä siitä, milloin ostaa uusi auto

Mikä on huonoin aika ostaa Mercedes?

Huonoin aika ostaa Mercedes on kuukauden alussa tai viikon lopussa, esimerkiksi perjantaina tai lauantaina. Autokauppiailla ei ole paineita antaa erinomaisia tarjouksia kuun alussa tai viikonloppuisin, jolloin he ovat hyvin kiireisiä.

Mikä on paras aika ostaa uusi Mercedes-Benz?

Paras aika ostaa uusi Mercedes-Benz on loppuvuodesta tai alkuvuodesta. Tämä johtuu siitä, että monet autokauppiaat ja myyjät pyrkivät saavuttamaan tavoitteensa tähän aikaan. Tarjous ulottuu yleensä uuden vuoden alkuun (1.-4. tammikuuta), jos he eivät saavuta myyntitavoitteitaan joulukuussa.

Mikä on paras aika ostaa käytetty Mercedes-Benz?

Jos etsit käytettyä Mercedestä poikkeukselliseen hintaan, harkitse auton ostamista maaliskuussa tai syyskuussa. Koska nämä kuukaudet ovat uusien autojen myyntihuippua, jälleenmyyjillä on paljon käytettyjä autoja myytävänä. Näin ollen voit helposti neuvotella jälleenmyyjien kanssa ja löytää unelmiesi auton hieman halvemmalla.

Mikä on paras viikonpäivä ostaa auto?

Autokauppiailla tai automyyjillä voi olla eri viikonpäivinä eri hinnat. Koska jälleenmyyjä ei kuitenkaan tiedä, mitä viikon aikana on odotettavissa, parhaat tarjoukset tehdään maanantaisin. Jos siis haluat saada parhaan mahdollisen tarjouksen uudesta autostasi, maanantai on paras päivä neuvotella.

  Mikä Mercedes on V8?

Mikä on huonoin kuukausi ostaa Mercedes?

Helmikuu on huonoin aika ostaa uusi Mercedes-Benz. MSRP:n mukaan helmikuussa on pienin alennus, noin 5,7 %. Lisäksi myynti on hyvin hidasta tähän aikaan, mikä myös vaikuttaa osaltaan pieneen alennukseen.

Tee tutkimuksia ja osta, kun olet valmis

Paras aika ostaa Mercedes on silloin, kun olet valmis, eikä sinun tarvitse odottaa alennusta tai tarjouksia. Mercedes-ajoneuvot eivät ole halpoja, ja sinun kannattaa ostaa sellainen, kun olet todella valmis siihen. Jos haluat alennusta tai hyviä tarjouksia, sinun kannattaa ostaa auto joulukuussa tai tammikuun alussa.
Parhaita tarjouksia käytetyistä Mercedes-autoista etsivien kannattaa odottaa maaliskuuhun tai syyskuuhun, jotta he saavat parhaat tarjoukset. Autokauppojen odottaminen tarkoittaa kuitenkin sitä, että autovaihtoehtoja on vähemmän. Lisäksi joudut luopumaan uudemmista automalleista, sillä niissä ei yleensä ole alennuksia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z