Ovatko Mercedekset hyviä autoja?

Mercedes-Benzin tunnuslause ”Parasta tai ei mitään” ei ole pelkkä iskulause. Mercedes valmistaa joitakin markkinoiden ylellisimmistä ja turvallisimmista autoista.

Mercedekset eivät ole vain hyviä autoja, ne ovat loistavia autoja. Sen lisäksi, että Mercedes-Benz on arvostettu merkki, se tekee mukavia, kestäviä ja suorituskykyisiä autoja. Mercedes-autot ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä.

Mercedekset ovat luotettavia autoja verrattuna kilpaileviin merkkeihin, kuten Audiin, BMW:hen, Volvoon ja Land Rover Range Roveriin.

Miksi Mercedes on hyvä auto?

Ylelliset ja mukavat ominaisuudet

Auton tarkoitus on kuljettaa sinut pisteestä A pisteeseen B. Vaikka tämä on totta, myös matkustaminen mukavassa autossa on elintärkeää. Sellaisen saat Mercedes-Benzissä. Mercedes valmistaa yhtä markkinoiden mukavimmista autoista.

Tämä johtuu huippuluokan ominaisuuksista, kuten ilmajousituksesta, joka pehmentää kyytiä, ja pehmeistä nahkaistuimista, joissa on hierontatoiminnot, jotka pitävät matkustajat mukavina. Mitä korkeampi Mercedes-luokka, sitä mukavampi auto on. Mukavin Mercedes-sedan on S-luokka, kun taas mukavin Mercedes-maasturi on Mercedes-Maybach GLS-600.

Huippuluokan tekniikka

Yksi asia, joka erottaa Mercedes-Benzin muista hyvistä autoista, on sen huipputekninen tekniikka. Mercedes-ajoneuvoissa on uusinta ja edistyksellisintä tekniikkaa. Nämä tekniikat tekevät Benzillä ajamisesta hauskaa ja nautinnollista. Lisäksi ne helpottavat kuljettajan työtä, sillä useimmat järjestelmät ovat tietokoneistettuja.

Joitakin uusimpia Mercedes-tekniikoita ovat Mercedes me, mbrace ja kuljettajaa avustavat tekniikat. Nämä ominaisuudet helpottavat kuljettajan työtä, eikä niitä löydy tavanomaisista autoista.

Poikkeuksellinen suorituskyky

Toinen tekijä, joka tekee Mercedeksestä hyvän auton, on se, että ne toimivat poikkeuksellisen hyvin. Mercedes-ajoneuvoissa ei ole vain loistavaa tekniikkaa ja ylellisiä ominaisuuksia, vaan niissä on myös tehokkaat moottorit, jotka tuottavat erinomaista suorituskykyä.

  Valmistetaanko Mercedes yhä Saksassa?

Mercedes on yksi markkinoiden suorituskykyisimmistä luksusautoista. Mersua edellä ovat vain Porsche ja BMW. Mercedeksellä on kuitenkin AMG Line, joka vetää vertoja McLarenin ja Ferrarin kaltaisille tehokkaille autoille.

Erinomainen turvallisuus

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä syistä, jotka saavat ihmiset pitämään Mercedestä erittäin hyvänä autona. Mercedes on aina asettanut turvallisuuden etusijalle autojaan tehdessään. Olipa kyseessä A-luokka, C-luokka, E-luokka, CLS-luokka, GLS-luokka tai G-luokka, niissä kaikissa on ensiluokkaiset turvavarusteet.

Mercedes ylpeilee erilaisilla turvallisuusominaisuuksilla, joita ovat mm:
o PRE-SAFE-teknologia
o Mukautuva kaukovalojen avustin
o Aktiivinen kaistanpitoavustin
o Onnettomuustutkinta
o Aktiivinen kuolleen kulman avustin
o Huomio-avustin
Nämä ja monet muut ominaisuudet varmistavat, että matkustajat ovat turvassa ja suojassa onnettomuus- tai hätätilanteessa.

Fantastinen palvelu

Toisin kuin Toyotan tai Hondan omistaminen, jonka voi korjata tai huoltaa kuka tahansa mekaanikko, Mercedes-ajoneuvot vaativat erikoiskorjauksia ja -huoltoa. Tämä tarkoittaa, että sinun on ehkä käytävä sertifioidulla Mercedes-jälleenmyyjällä tai -mekaanikolla korjauttamassa autosi.

Käynti sertifioidulla Mercedes-jälleenmyyjällä on melko kallista, mutta voit olla varma, että autosi korjataan tarpeen mukaan. Koska Mercedekset ovat yleensä ylimitoitettuja, niiden korjaamiseen tarvitaan useimmiten erikoistyökaluja ja -tietämystä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että autosi kestää pidempään, jos sitä hoitavat ammattilaiset, joilla on oikeat työkalut.

Yleiset Mercedes-kysymykset

Ovatko Mercedesit huonoja autoja?

Tämä riippuu siitä, mitä etsit. Mersu voi olla ”huono” auto, jos haluat yksinkertaisesti edullisen, luotettavan ja polttoainetehokkaan auton. Tämä johtuu siitä, että nämä autot hajoavat tavallisia autoja nopeammin. Niiden huolto on myös kalliimpaa, koska niiden käsittelyyn tarvitaan yleensä erikoistyökaluja ja -taitoja.

  Missä Mercedeksessä on head-up-näyttö?

Jos siis etsit yksinkertaista, luotettavaa ja polttoainetehokasta autoa, Mercedes ei todennäköisesti ole oikea valinta sinulle.

Onko Mercedes kallis korjata?

Mersut ovat kalliita korjata. Keskimäärin sinun on varauduttava käyttämään vähintään 900 dollaria Mersusi huoltamiseen. Tämä on enemmän kuin tavallisissa autoissa keskimäärin noin 650 dollaria. Lisäksi kustannukset voivat olla jopa korkeammat, jos omistat kehittyneemmän Mercedes-mallin, kuten S- tai GLS-luokan.

Yksinkertaiset huoltotoimenpiteet, kuten öljynvaihto, voivat maksaa vähintään 150 dollaria, mikä on erittäin korkea hinta. Ja jos Mercedes-mallisi on epäluotettava, saatat viettää enemmän aikaa korjaamolla kuin tien päällä. Mercedes-Benzin korjaaminen on kuitenkin edelleen halvempaa kuin muiden huippuluokan automerkkien, kuten BMW:n tai Land Rover Range Roverin, korjaaminen.

Mikä on Mercedes-Benz Classic High Mileage Award -palkinto?

Mercedes-Benz Classic High Mileage Award on Mercedeksen myöntämä palkinto, jolla merkitään korkeaa ajokilometrimäärää. Tämä palkinto myönnetään Mercedeksen omistajille, jotka ovat ajaneet vähintään 155 000 mailia. Mercedes muistaa myös 310 000, 466 000 ja 1 miljoonaa kilometriä. Jos Benzisi saavuttaa jonkin näistä virstanpylväistä, voit odottaa saavasi tämän palkinnon.

Voiko käytetyn Mercedes-Benzin ostaa?

Käytetyn Mercedeksen ostaminen on ok. Sinun on kuitenkin tarkasteltava eri asioita ennen kuin maksat shekin. Jos käytetyllä Mercedeksellä on hyvä historia ja se on hyvin huollettu ja luotettava, voit hankkia sen. Mutta jos autossa on ollut onnettomuuksia tai sitä ei ole huollettu hyvin, älä osta sitä.

  Missä Mercedeksessä on Renaultin moottori

Kaikki käytetyt Mersut eivät ole samanlaisia. Tee tutkimusta ja varmista, että ostat luotettavan Benz-mallin. Joissakin Mercedeksissä ilmenee ongelmia jo 80 kilometrin ajomatkalla, kun taas toiset kestävät hyvin yli 100 kilometrin ajomatkan. Valitse luotettavammat Mercedes-mallit, sillä niiden huolto on pitkällä aikavälillä myös halvempaa.

Kumpi automerkki on parempi – Mercedes vai BMW?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos haluat suorituskykyä ja parempaa käsiteltävyyttä, BMW on sinulle sopiva auto. Mutta jos haluat ylellisyyttä, turvallisuutta ja mukavuutta, Mercedes on paras vaihtoehto. Mercedes on myös luotettavampi kuin BMW. Jos siis haluat käyttää vähemmän rahaa autosi huoltoon ja korjaamiseen, Mercedes on parempi valinta.

Bottom line

Kaiken kaikkiaan Mercedes on hyvä auto. Nämä autot ovat pitkälle suunniteltuja, ja niissä on yleensä uusinta tekniikkaa. Niissä on myös ensiluokkaiset turvallisuusominaisuudet, ja ne toimivat korkealla tasolla. Kaiken lisäksi ne ovat erittäin kestäviä, ja Mercedeksen huolto on yksi parhaista.

Ainoa haaste on se, että sinun on käytettävä enemmän rahaa Mersusi ylläpitoon ja korjaamiseen verrattuna tavallisiin autoihin. Mercedes-Benz ei myöskään ole aina kovin luotettava merkki, mutta ne ovat kestäviä. Hyvät ominaisuudet ovat kuitenkin suuremmat kuin huonot, joten Mercedes on loistava auto.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z