Miksi Mercedes on niin kallis?

Miksi Mercedes on niin kallis?

Jos etsit luksusajoneuvoa, Mercedes Benzin pitäisi olla listallasi. Mercedes Benz on jo yli 7 vuosikymmenen ajan kuulunut maailman ylellisimpiin ajoneuvoihin. Tämä ei ole sattumaa.

Mercedes Benz -autot ovat niin kalliita, koska ne ovat hyvin suunniteltuja ja hyvin rakennettuja. Ajoneuvojen suunnittelu, testaus ja yksityiskohtien huomioiminen on moitteetonta. Lisäksi yritys valmistaa osat itse, toisin kuin monet yritykset, jotka ulkoistavat osan autojensa osista. Heidän autonsa ovat myös mukavia, innovatiivisia ja niissä on joitakin markkinoiden parhaista teknologioista.

Huolimatta Mercedes Benz -autojen korkeista lähtöhinnoista useimmat kiinnostuneet ostajat eivät välitä korkeasta hinnasta. Tässä artikkelissa tuomme esiin joitakin syitä, jotka tekevät Mercedes Benz -autoista kalliita. Nämä ovat seuraavat:

Korkealaatuiset osat

Mercedes Benzin suunnittelussa käytetään vain huippuluokan osia. Lisäksi niissä on korkeatasoinen käsityötaito, joka on vertaansa vailla. Siksi niiden hinnat ovat kaukana vastaavien autojen hinnoista. Useimmilla Mercedes Benzin kanssa samaan luokkaan kuuluvilla autoilla on alhaisempi hinta, koska niiden osat eivät ole samalla laatutasolla.

Tämä selittää myös sen, miksi Mercedes Benzin varaosat ovat kalliita, ja heillä on vain muutama jälleenmyyjä. Varaosien ostaminen on kallista, ja siksi monet eivät uskaltaudu alalle. Mercedes Benz valmistaa itse OEM-autojensa varaosat laadun säilyttämisen varmistamiseksi.

Laatu ja johdonmukaisuus

Mercedes-autot ovat hyvin suunniteltuja ja hyvin rakennettuja, jotta ne kestävät pitkään. Jotkut ihmiset omistavat edelleen Mersun, jonka he ovat ostaneet useita vuosikymmeniä sitten. Kiitos kokeneen, omistautuneen ja maailmanluokan henkilökunnan, jota he työllistävät. Kaikkien heidän valmistamiensa ajoneuvojen on tarkoitus ylittää asiakkaiden odotukset, ja he ovat täyttäneet ne vuosien varrella.

  Mercedes EQC VS Tesla

Teknologia ja innovaatiot

Sen lisäksi, että Mercedes tarjoaa ylivoimaisia osia ja laadukasta palvelua, se luo myös teknisesti edistyksellisiä ajoneuvoja. Verrattuna moniin suosittuihin automerkkeihin Mercedes on ollut eturintamassa uusien teknologioiden ja innovaatioiden käyttöönotossa. Itse asiassa monet merkit ovat jäljitelleet Mercedes Benzin luomuksia.

Yksi heidän merkittävistä keksinnöistään on täysin itsenäinen jousitus ja hydrauliset jarrut, jotka tekivät autolla ajamisesta turvallisempaa. Lisäksi he olivat ensimmäinen yritys, joka tarjosi polttoaineen suoraruiskutuksen. Muita keksintöjä ovat muun muassa turvavöiden esikiristimet, ensimmäinen seitsemänvaihteinen automaattivaihteisto ja paljon muuta.

Turvallisuus

Toinen syy, miksi Mercedes Benz -ajoneuvot ovat kalliita, on niiden turvallisuustaso. Mercedes on ollut johtavien automerkkien joukossa turvallisuuden suhteen jo vuosia. Tämä juontaa juurensa vuoteen 1951, jolloin he kehittivät etu- ja takapuskurivyöhykkeet turvallisuuden takaamiseksi. Vuonna 1978 Mercedes kehitti ensimmäisen lukkiutumattoman jarrujärjestelmän (ABS).

Tällä hetkellä Mercedes-autoissa on joitakin markkinoiden kehittyneimmistä turvallisuusominaisuuksista. Ajoneuvot ovat painavampia, mikä parantaa niiden vakautta tiellä. Niissä on myös enemmän turvatyynyjä kuin useimmissa autoissa. Lisäksi niissä on älykkäät turvavyöt ja pääntuet, jotka on valmistettu innovatiivisimmalla piiskaniskutekniikalla turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi.

Turvallisuutta lisää vielä se, että autojen turvavöissä on esikiristimet, jotka kiristävät ja säätävät pääntukia, jotta auton matkustajat pysyvät turvassa onnettomuuden aikana. Tällaisten tekniikoiden ansiosta, joita ei ole kaikissa autoissa, on helpompi ymmärtää, miksi Mercedeksen hinta on muhkea.

Valmistuskustannukset

Yksi ratkaiseva piirre, joka erottaa Mercedeksen muista keskiluokan luksusautojen valmistajista, kuten BMW:stä, Audista, Hondasta ja Toyotasta, on se, että Mercedes valmistaa autonsa osat itse. Useimmat näistä yrityksistä ulkoistavat joitakin osia, kuten vaihteistot, kolmansilta osapuolilta.

  Mercedes Comand -laiteohjelmiston päivittäminen

Mercedes Benz sen sijaan valmistaa nämä osat omassa tehtaassaan. Ulkoistamista ei siis ole, mikä takaa, että osat ovat huippulaatua. Esimerkiksi Mercedes suunnittelee ja valmistaa omat vaihteistonsa, kuten 5-vaihteisen 722.5, 7-vaihteisen 722.7 ja 9-vaihteisen 722.9 G-Tronicin. Lisäksi ne valmistavat OEM-valmistajan jälkimarkkinoille tarkoitettuja osia.

Ylellisyys

Kaikki Mercedes-autoissa puhuu ylellisyydestä. Pelkästään ulkoinen ilme herättää huomiota aina, kun Mercedes kulkee ohi. Ja sisätilat vahvistavat sen kaiken. Viimeistely, laadukkaat verhoilut, mukavuus, kiillotettu puukoriste, tyylikäs muotoilu, muhkeat matot, LED-tunnelmavalaistus ja jopa viihdejärjestelmä kertovat kaiken. Se puhuu ylellisyydestä ja ylellisyydestä.

Mercedes Benz -autojen omistajille tarjoama ylellisyys ja mukavuus saavat ihmiset olemaan valmiita rikkomaan pankin saadakseen ne. Ne antavat luokan ja yksinoikeuden tunteen, jota ei voi voittaa.

The Brand

Mercedes Benz -merkki on aina tunnettu siitä, että se tarjoaa erinomaisia ja huippuluokan ajoneuvoja. Toisin kuin jotkut merkit, jotka veloittavat enemmän vähemmästä, Mercedes pitää lupauksensa ja saat sen, mistä maksat. Mercedes Benzin tähti on symboli siitä, että asiakkaat saavat innovaatiota, muotoilua, suorituskykyä, mukavuutta ja turvallisuutta, jotka ovat tehneet merkistä suositun.

Siksi Mercedes Benzillä on tunnuslause ”parasta tai ei mitään”, joka osoittaa, mitä he edustavat. Se tarkoittaa, että he eivät tarjoa asiakkailleen mitään muuta kuin parasta.

Usein kysytyt kysymykset Mercedeksestä

Onko Mercedes-Benz-autoa helppo huoltaa?

Mercedeksen kaltaisen luksusauton omistaminen ei ole halpaa. Auton ikääntyessä myös sen ylläpitokustannukset kasvavat. Totuus on, että Mersun ylläpito on yhtä kallista kuin sen ostaminen. Toisin kuin muut automerkit, jotka useimmat mekaanikot voivat diagnosoida, Mercedeksellä on yleensä erikoistuneet jälleenmyyjät. Lisäksi niiden osat ovat melko kalliita.

  Missä Mercedes-malleissa on AIRMATIC?

Onko Mercedes Benz hintansa arvoinen?

Kyllä, Mercedes Benz on jokaisen siihen käytetyn dollarin arvoinen. Tämän merkin ajoneuvot ovat teknisesti edistyksellisiä, nopeita, ylellisiä, turvallisia ja suorituskyvyltään luotettavia. Vanhan tai käytetyn Mercedes Benzin ostaminen on kuitenkin hankalaa, sillä mitä vanhemmaksi auto tulee, sitä kalliimmaksi sen ylläpito tulee.

Mikä tekee Mercedes-autoista erilaisia kuin muut?

Se on yksinkertaista, Mercedes tarjoaa suurimman osan ominaisuuksista, joita ihmiset etsivät luksusautoista. Autoissa on erinomainen tekniikka, ylivoimainen suorituskyky, huippuluokan turvallisuus ja ylelliset viimeistelyt. Näillä ominaisuuksilla Mercedes päihittää muut saman luokan autot.

Hanki Mercedes

Nyt kun tiedät, miksi Mercedes Benz -autot ovat kalliita, voit mennä eteenpäin ja hankkia haluamasi mallin. Saat varmasti vastinetta rahalle, sillä Mercedes on omaa luokkaansa. Niiden poikkeuksellisesta suunnittelusta ylellisyyteen ja turvallisuuteen, saat sen, mistä maksat. Muista vain, että sinun on oltava valmis ottamaan osaa siihen liittyviin kalliisiin huolto- ja korjauskustannuksiin. Aja turvallisesti!

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z