Onko Mercedes-maasturi kallis ylläpitää?

Mercedes tarjoaa maastoautoissaan paitsi korkeatasoista suunnittelua ja huippuluokan ominaisuuksia, myös parhaita ja uusimpia autotekniikoita. Onko Mercedeksen katumaasturit kuitenkin kalliita ylläpitää?

Mercedes-maasturit ovat kalliita ylläpitää. Tämä johtuu siitä, että ne ovat luksusautoja, joilla on korkea hintalappu. Lisäksi Mercedes käyttää vaihdossa vain laadukkaita varaosia, joiden hankkiminen on kallista. Lisäksi Mercedes vaatii, että auto on korjattava sertifioidulla Mercedes-jälleenmyyjällä, tai takuu on vaarassa mitätöityä.

Koska Mercedes-maasturin ylläpito on kallista, on tärkeää löytää oikea malli. Joidenkin Mercedes-maastureiden ylläpito on kalliimpaa kuin toisten. Luotettavamman maasturin löytäminen voi siis alentaa korjaus- ja huoltokustannusten kokonaismäärää.

Mikä on edullisin Mercedes-maasturi huollettavaksi?

2020 Mercedes-Benz GLC-luokka

Vuoden 2020 Mercedes-Benz GLC-Class on edullisin Mercedes-maasturi ylläpidettäväksi. Seuraavaksi lähin malli on Mercedes-Benz GLE-luokka. GLC-luokka on edullisin Mercedes-maasturi ylläpidettäväksi, koska siinä on yleensä vähemmän ongelmia kuin muissa Mercedes-maastureissa. Sen lähtöhinta on 56 100 dollaria.

Tämä kompakti katumaasturi on myös saanut korkeat arvosanat luotettavuusluokituslaitoksilta, kuten Consumer Reportsilta. Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) nimesi sen myös Top Safety Pick+ -luokitukseksi. Joten valitsitpa sitten perinteisen GLC-luokan katumaasturin tai Coupe-version, voit olla varma, että saat luotettavan auton.

Erinomaiseksi tämän auton tekee sen tyylikäs ja ainutlaatuinen ulkonäkö. Pienikokoinen katumaasturi on kauniisti muotoiltu ja antaa kilpailijoille, kuten BMW X4:lle ja Audi Q5:lle, kyytiä. Ja jos haluat urheilullisen version tai suorituskykyisen mallin, voit valita GLC-luokan AMG-version.

  Parhaat maasturit ensimmäiseksi autoksi

Sen lisäksi, että GLC-luokan katumaasturissa on vähemmän ongelmia kuin muissa Mercedes-malleissa, se on myös polttoainetehokas, ja heillä on plug-in-hybridi, jonka avulla voit säästää vielä enemmän. EPA:n mukaan tämä auto antaa sinulle 21 mpg kaupungissa ja 28 mpg maantiellä, mikä on hienoa pienikokoiselle katumaasturille.

Polttoainetehokkuuden lisäksi autossa on viihtyisät ja tyylikkäät sisätilat, jotka nostavat Mercedes-Benzin kilpailijoidensa edelle. Sen lisäksi se on teknisesti edistyksellinen, joten tällä autolla on hauska ajaa pitkiä matkoja. Ja huippuluokan ominaisuuksien ansiosta GLC-luokka on jokaisen siihen käytetyn pennin arvoinen. Sitä paitsi se on myös erittäin turvallinen.

Mikä on kallein Mercedes-katumaasturi, jonka ylläpito on kallista?

2014 Mercedes-Benz G-luokka

Mercedes-Benz G-luokka on yksi ikonisimmista katumaastureista ympäri maailmaa. Laatikkomuotoinen katumaasturi huokuu ylellisyyttä ja runsautta, mikä tekee siitä yhden teiden ihailluimmista Mercedes-malleista. Kaikki näyttelytilassa nähtävät Mercedes-Benz G-Classit eivät kuitenkaan ole kuluttamisen arvoisia. Näin on esimerkiksi vuoden 2014 Mercedes-Benz G-luokan kohdalla.

Jos sinulla ei ole vararahaa Mercedes-maasturin ylläpitoon ja korjaamiseen, pysy kaukana tästä autosta. Vuoden 2014 Mercedes G-Class on maasturi, jossa on eniten ongelmia. Monet käyttäjät valittivat huonosta käsiteltävyydestä. Muita ongelmia ovat muun muassa ruoste, potkuriakselin vikaantuminen ja vialliset jousitusjouset. Tämän katumaasturin perushinta on 115 100 dollaria.

Tämän auton ongelmien lisäksi siinä on mukava ja ylellinen sisustus. Maasturissa on myös tehokas 5,5-litrainen V8-moottori, jossa on 7-vaihteinen automaattivaihteisto. Tällaisella teholla saat 382 hv ja 391 lb-ft vääntöä.

  Tekeekö Mercedes sähköautoja?

Toisin kuin luotettavimmassa Mercedes-katumaasturissa (GLC-luokka), tämän mallin EPA-luokitus on 12 kaupungissa ja 15 maantiellä, mikä tarkoittaa, että kulutat polttoaineeseen lähes kaksinkertaisesti. Mitä tulee maastokelpoisuuteen, G-luokka on kuitenkin peto, joka voi kruisailla missä tahansa maastossa.

FAQ

Mikä on luotettavin Mercedes-maasturi?

Luotettavimman Mercedes-maasturin tittelin saa Mercedes-Benz GLC-luokka. Tällä kompaktilla katumaasturilla ei ole monia ongelmia kuten useimmilla katumaastureilla. Kaiken lisäksi se ei kuluta paljon polttoainetta, mutta se on tehokas. Katumaasturi on myös mukava ja sen käsiteltävyys on erinomainen.

Mikä on vähiten luotettava Mercedes-maasturi?

Vähiten luotettava Mercedes-maasturi on Mercedes-Benz G-luokka 2014. G-luokalla voi olla hyvä maine poikkeuksellisimpien maastokelpoisten maastureiden luojana, mutta vuoden 2014 G-luokkaa ei pitäisi sisällyttää tähän luetteloon. Tässä maasturissa on huono käsiteltävyys ja monia muita ongelmia. Se on vähiten luotettava Mercedes-katumaasturi.

Miksi Mercedes-Benz on niin kallis?

Mercedes-Benz on niin kallis, koska se on luksusautomerkki. Kaiken lisäksi Mercedes on tunnettu nimi, jota ihmiset ovat vuosien varrella oppineet rakastamaan ja johon he luottavat. Muita syitä siihen, miksi Mercedes on niin kallis, ovat huipputekniset ominaisuudet, kehittynyt teknologia, ensiluokkaiset osat sekä turvallisuus ja kestävyys.

Mikä automerkki on edullisin ylläpitää – Mercedes, Audi vai BMW?

Saksalaiset luksusautomerkit kuuluvat kalleimpiin ylläpidettäviin automerkkeihin. Tämä johtuu niiden sisältämistä huippuluokan ominaisuuksista ja edistyksellisestä teknologiasta. Vaikka Mercedes, Audi ja BMW ovat kalliita ylläpitää, Audi on edullisin auto ylläpitää.
Alan keskiarvo auton ylläpidosta on noin 652 dollaria, kun taas Audin, Mercedeksen ja BMW:n ylläpito on tämän rajan yläpuolella. BMW on kallein huollettava auto, koska se raportoi enemmän ongelmia kuin Mercedes ja Audi.

  Mitkä Mersut ovat ahdettuja?

Miksi käytetty Mercedes on niin halpa?

Käytetyt Mercedes-Benz-autot ovat niin halpoja, koska korjaus- ja huoltokustannukset ovat korkeat. Sen lisäksi tarvitset laadukkaita Mercedes-varaosia, jotka ovat kalliita. Lisäksi Mercedes vaatii erikoistuneita mekaanikkoja, jotka veloittavat palveluistaan enemmän kuin tavalliset mekaanikot.

Bottom line

Kaiken kaikkiaan Mercedes-Benzin ylläpito on kallista. Voit kuitenkin valita luotettavamman Mercedes-maasturin, jolloin korjausten ja huollon kokonaiskustannukset laskevat. Mercedes-Benz GLC-luokka on halvin Mercedes-maasturi ylläpidettäväksi, kun taas vuoden 2014 Mercedes-Benz G-luokka on kallein maasturi ylläpidettäväksi.
Sitä paitsi kannattaa myös huomioida, että mitä hienostuneempi katumaasturi, sitä enemmän ongelmia todennäköisesti hiipii esiin. Samoin sitä kalliimpia ovat mekaanikon veloittamat osat ja huoltomaksut. Varmista siis, että valitset Mercedes-maasturin, jonka ylläpitoon sinulla on varaa, sillä se voi olla erittäin kallis.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z