Paras BMW naiselle

Paras BMW naiselle

Naiset nauttivat tyylistä, mukavuudesta ja kauneudesta. Jos etsit autoa, jolla voit ajaa kaupunkiliikenteessä, annamme sinulle BMW i3:n. Se on takavetoinen 5-ovinen viistoperä, jonka voimanlähteenä on 125 kW:n sähköinen BMW eDrive -synkronomagneettiroottori. Keskimääräinen toimintasäde on 150 mailia akun latausta kohden, ja auton mitat ovat kompaktit B-segmentin mitat, joten tämä auto saattaa sopia sinulle hyvin.

Paras naisten BMW kaupunkiautoksi – BMW i3

BMW i3 on suunniteltu erityisesti kaupunkiajoon. Siitä puuttuu paljon tavaratilaa, mutta siinä on riittävästi tilaa ruokaostoksille, laukuille tai salkulle. Sen akseliväli on 101 tuumaa, pituus 157 tuumaa (4 metriä) ja leveys 70 tuumaa (1,75 metriä), joten sen kanssa on suhteellisen helppo pysäköidä.

BMW i3 on melko korkea ja hyvin kapea, joten jousituksen on oltava melko jämäkkä, jotta se pysyy vakaana tiellä, mitä se onkin. Tien kuoppia kyllä huomaa, mutta se on hallittavissa. Käsittelyn osalta tämä pieni BMW tarjoaa johdonmukaisen ohjauksen ja hyvän ajoneuvon hallinnan. Sen lisäksi sillä on myös pieni kääntöympyrä, joten se sopii erinomaisesti kaupunkiliikenteeseen.

Toisaalta kovemmissa nopeuksissa BMW i3 tuntuu melko hermostuneelta ja tarjoaa vähemmän pitoa kuin BMW:ltä voisi odottaa. Tätä ajoneuvoa ei suositella kaupunkimatkoille.

Jarru- ja kaasupolkimet ovat molemmat hyvin herkkiä. Toinen etu on, että tätä autoa on melko helppo ajaa niin sanotulla ”yhden polkimen tekniikalla” automaattiautona kaupungissa.
Ulkoisen melun vaimentamisesta puheen ollen, sähkömoottori on hiljainen, mutta joitakin jousituksen tuottamia ääniä saattaa kuitenkin kuulua usein.

  Mitkä ovat yleisiä ongelmia BMW 335i:ssä?

BMW i3:n moottori ja vaihteisto

Vaikka BMW i3 on kaupunkiauto, se voi olla melko nopea, sillä se kiihtyy 0:sta 62 mailiin tunnissa vain 7,3 sekunnissa. Ja i3s, tehokkaampi versio, tekee sen 6,9 sekunnissa.

i3s:n toimintasäde on 175 mailia, ja tavallisen i3:n toimintasäde on 181 mailia. Tämä käy ilmi asiakirjoista, mutta todellinen toimintasäde akun latausta kohden on todennäköisesti 150 mailia.

Jos matkustat usein kaupungin ulkopuolella pidemmillä matkoilla, älä osta i3:a, sillä sen toimintasäde on lyhyempi kuin useimpien täyssähköautojen.

BMW i3:n sisätilat ja ominaisuudet

BMW i3:n ajoasento on hämmästyttävä. Istuimen sähköinen säätö on siinä, mitä odottaa, ja myös ohjauspyörää voi manipuloida, jotta se sopii täydellisesti kenelle tahansa kuljettajalle. Valitettavasti säädettävää lannerangan tukea ei ole, mikä saattaa aiheuttaa valituksia, jos päätät lähteä pitkälle matkalle. BMW i3:ssa on kapeat sivupylväät ja korkea näkökenttä sekä eteen että sivuille.

Vastoin yleistä uskomusta BMW i3:ssa on runsaasti tilaa edessä, ja se on varustettu upealla keskikonsolilla. Tämä johtuu paljolti vaihteenvalitsimen sijainnista, joka on sijoitettu lähelle ohjauspylvästä sen sijaan, että se olisi ollut alkuperäisessä paikassa, istuinten välissä. Jalkatila on myös vankka, eikä etumatkustamon pääntilassa ole ongelmia.

Toisaalta takapenkit ovat hyvin pienet, eikä yli 180-senttisten kannata istua pitkään BMW i3:n takapenkillä, sillä he saavat pitkällä aikavälillä selkäongelmia, koska istuvat hieman kaarevasti. Lisäksi takapilarit ovat hyvin paksut ja saattavat aiheuttaa klaustrofobisia tunteita niin lapsille kuin aikuisillekin.

  Mikä on BMW Alpina?

Auton takapenkillä on vain kaksi istuinta kolmen sijasta, mikä on ymmärrettävää, kun otetaan huomioon auton mitat. Yllätyksenä tulee se, että etuovet on avattava, jotta myös takaovet voi avata.

Digitaalinen näyttö on lähellä ohjauspyörää, ja sen käyttö on varsin intuitiivista. Pysäköintianturit ovat vakiovarusteena mukana. Etutunnistimet, automaattinen itsepysäköintitoiminto ja peruutuskamera ovat kaikki saatavana niin sanotussa Park Assist -paketissa.

Infotainment on vakiona 10,25 tuuman näyttö, ja siinä on USB, Bluetooth ja DAB-radio. Järjestelmä on intuitiivisen helppokäyttöinen, ja se tarjoaa monia pikavalintoja, jotta kuljettaja ei joutuisi häiritsemään ajamista. BMW i3:n navigointi on suunniteltu erityisesti osoittamaan lähellä olevat sähkölatauspisteet, jotta akku ei pääse loppumaan kesken.
Valitettavasti Android Auto ei ole saatavilla, ja tarvitset iPhonen, jotta voit yhdistää sen ajoneuvon Apple CarPlay -järjestelmään. Kaiken kaikkiaan ajoneuvo on hyvin tehty, ja se sopisi täydellisesti liikemiesnaisen tarpeisiin, joka ajaa usein kaupungilla.

Lisätietoja BMW:stä

Onko BMW:llä täysin sähköinen katumaasturi?

Kyllä, BMW esitteli hiljattain iX-maasturin, jonka arvioitu vaikuttava toimintasäde on 300 mailia. Ensimmäisten tuotettujen yksiköiden odotetaan saapuvan Yhdysvaltoihin vuoteen 2022 mennessä, ja tuotanto alkaa vuonna 2021.

BMW iX3 on täysin sähköinen katumaasturi, jonka voit ostaa jo nyt ja jonka toimintasäde on 285 mailia.

Onko BMW i3 täyssähköauto?

BMW i3:a pidetään täyssähköautona, mutta siihen on myös mahdollista sisällyttää kaasugeneraattori, joka pidentää jonkin verran auton toimintasädettä hätätilanteessa. Kaasusäiliössä on 7-9 litraa eli 4 gallonaa polttoainetta, jonka avulla pääset lähimmälle lataus- tai huoltoasemalle.

  Ovatko käytetyt BMW:t luotettavia?

Mikä on paras BMW-maasturi naiselle?

Paras BMW-maasturi, jota nainen voi mielellään ajaa, on BMW X1, melko luotettava ajoneuvo, jonka mitat eivät ole ylivoimaisen suuret, mutta joka on kuitenkin erittäin miellyttävä ajaa ja tuo tyyliä pöytään. BMW X1:llä on hauska ajaa sekä kaupunkiliikenteessä että pitkillä automatkoilla. Siinä on urheilullinen käytös, riittävästi tavaratilaa ja erittäin luotettavat pysäköintiavustimet, joten se on hyvä valinta useimmille naisille.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z