Paras kattoteline Porsche Cayennelle

Paras kattoteline Porsche Cayennelle

Porsche Cayenne SUV on Porschen katumaastureiden lippulaiva, jota tarjotaan vakiona katumaasturina tai coupe-muodossa. Tämä katumaasturi on ollut myynnissä jo kolmen sukupolven ajan, ja se on yksi kaikkien aikojen suosituimmista Porsche-malleista.

Valittavana on monia eri moottori- ja varustevaihtoehtoja, ja lähes jokainen Cayenne-malli tarjoaa urheilullisen kokemuksen tinkimättä mukavuudesta tai ylellisyydestä. Cayenne-maastureita ei välttämättä ole tehty maastokäyttöön, mutta ne pystyvät selviytymään kevyestä tai keskiraskaasta maastokäytöstä ongelmitta.

Porsche Cayenne -katumaasturit ovat melko tilavia sisältä ja ulkoa, mikä tarkoittaa, että näissä ylellisyysproomuissa voi kuljettaa jopa 5 matkustajaa ja kasan rahtia. Mutta jos haluat laajentaa Cayennen rahtikapasiteettia, kattotelineen valitseminen on hyvä vaihtoehto.

Paras kattoteline Porsche Cayenneen on OEM Porsche Tequipment -kattoteline, mutta voit valita myös joukosta Thulen, Malonen, Yakiman ja monien muiden valmistamia jälkimarkkinakattotelineitä.

Porsche OEM-kattotelineet

Kattokuljetusjärjestelmän päätuki-kattoteline on luultavasti paras kattotelinevaihtoehto Porsche Cayennelle, koska tämä teline on tehty nimenomaan Cayennea varten, ja se maksaa vähittäismyynnissä kohtuulliset 479 dollaria, mikä on paljon halvempaa verrattuna 911:n kattokuljetusjärjestelmän päätukeen.

Tämän erityisen järjestelmän etuna on se, että se tarjoaa täydellisen istuvuuden ja se toimii myös luotettavana lastin lisäyksenä. Tämän järjestelmän maksimikuormituskapasiteetti on 100 kg (220 lbs), mikä on enemmän kuin tarpeeksi useimmille ihmisille.

Tämä järjestelmä on myös tehty sopimaan täydellisesti kaikkiin muihin OEM Porsche Tequipment -kuljetusmoduuleihin, jotka ovat hinnaltaan kilpailukykyisempiä kuin muut kilpailijat. On syytä mainita, että tämä järjestelmä toimii vain yhdessä kattokiskovaihtoehdon kanssa, mutta tämä pätee myös kaikkiin muihin kattotelinejärjestelmiin.

  Porsche vs. Jaguar: Luotettavuus

On myös pidettävä mielessä, että Cayenne Coupe ei hyödynnä tätä kattokuljetusjärjestelmän päätukea, vaan erityistä 596 dollarin järjestelmää, joka kestää enintään 75 kg (165 kg). Cayenne coupe tarjoaa myös vähemmän kuormatilaa kuin SUV, joten valitse SUV, jos haluat käytännöllisemmän kokemuksen.

Thule/Yakima/Malone-kattotelineet

Thule on pitkän linjan ruotsalainen tavarankuljetusratkaisujen valmistaja, joka tarjoaa luotettavia ja kustannustehokkaita kattotelinevaihtoehtoja. Perus Thule-kattotelineen kuljetusjärjestelmä todellakin sopii Porsche Cayenneen, ja tämä järjestelmä on valmistettu alumiinista, ja se tarjoaa 75 kg:n (165 lbs) maksimikuormituskapasiteetin 500-650 dollarin hintaan.

Malone on myös tunnettu kattotelinevalmistaja, ja Malonen vakiokattoteline sopii Cayenneen, mutta tämä kokoonpano on valmistettu teräksestä, mikä tarkoittaa, että se on huomattavasti painavampi verrattuna Porschen ja Thulen järjestelmiin, mutta se maksaa huomattavasti vähemmän, noin 130-220 dollaria.

Yakima TimberLine Car Roof Rack -ratkaisu (400-500 dollaria) on myös melko suosittu monien Cayennen omistajien keskuudessa, koska sen suurin tankojen levitys on 40 tuumaa, se on alumiinirakenteinen ja sen maksimikuormituskapasiteetti on 75 kg (165 lbs).

Hintojen, rakentamisen laadun, maksimikuormituskapasiteetin ja painon perusteella Porsche Tequipment -katoteline vaikuttaa parhaalta vaihtoehdolta, jos etsit tavallista kattotelinettä. Jos kuitenkin haluat tietyn tyyppisen kattotelineen, sinun on syytä kysyä lisäohjeita Porsche-jälleenmyyjältä.

Porsche Transporation moduulit

OEM-Porschen pääkattotelinejärjestelmä on kilpailukykyisen hintainen SUV-versiolle. Coupe-versio maksaa hieman enemmän, mutta jälkimarkkinavaihtoehdot ovat melko rajalliset, koska Cayenne Coupe on vielä melko tuore malli.

  Mitä sinun on tiedettävä Porsche 911 -projektiautoista

OEM-Porschen kattotelineen tärkein etu on kuitenkin mahdollisuus hyödyntää useita Porschen OEM-kuljetusmoduuleja. Jotkin näistä moduuleista, kuten pyörätelineet/-kannattimet, ovat myös melko edullisia, mutta toiset, kuten kattolaatikkovaihtoehdot, voivat maksaa yli 1000 dollaria.

Hinnat ja luotettavuus ovat samankaltaisia coupe- ja SUV-Cayenne-mallien välillä, mutta coupe-mallit ovat vielä aivan liian tuoreita, jotta kestävyys- ja luotettavuusongelmia voisi esiintyä. Kun valitset Porschen OEM-järjestelmän, voit olla melko varma siitä, että käytät todellakin Porschen suunnittelemia laitteita.

Vaikka jotkut valmistajat, kuten Thule, tarjoavat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja melko luotettavia järjestelmiä, mikään niistä ei voi tarjota samanlaista varmuutta kuin aito Porsche-kuljetuslisävaruste.

FAQ-osio

Tarvitsenko todella kattotelineen Porsche Cayenneen?

Jos etsit näitä artikkeleita, tarvitset luultavasti kattotelineen, vaikka Cayennen tavaratila riittää useimmille enemmän kuin hyvin. Jos haluat kattotelineen esteettisistä syistä, Porsche Cayenne ei ole sellainen auto, koska kyseessä on kuitenkin ylellinen premium-maasturi.

Jos välität tilasta, sinun kannattaa myös harkita maasturia coupen sijasta, sillä Cayenne coupessa on rajoitetusti lasti- ja matkustajatilaa verrattuna tavalliseen maasturiversioon.

Mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun ostat kattotelineen autoosi?

Ensinnäkin sinun kannattaa tehdä ristiinostoksia mahdollisimman paljon, koska tarjolla on monia erilaisia kattotelinevaihtoehtoja, ja jotkut niistä ovat edullisempia kuin toiset. Alumiinirakenne on todennäköisesti hieman kevyempi kuin teräsrakenne, mutta teräsrakenne on yleensä tukevampi.

  Onko käytetty Porsche Cayenne luotettava?

Kattoteline vaikuttaa todellakin polttoainetalouteen, ja kattotelineen aiheuttama tuulen ääni voi olla varsin rasittavaa, joten yritä aina valita matalaprofiilinen kattoteline, jos mahdollista. Kannattaa myös välttää muovirakenteisia kattotelineitä.

Onko kattoteline parempi vaihtoehto polkupyörien kuljettamiseen kuin taakse asennettava teline?

Se riippuu muutamasta eri seikasta. Kattoteline vaikuttaa enemmän polttoainetehokkuuteen, ja se on myös paljon äänekkäämpi kuin taakse asennettu teline. Kattotelineellä voidaan yleensä kuljettaa useampia polkupyöriä samanaikaisesti, eikä se estä näkyvyyttä taakse eikä rekisterikilven ja pysäköintitunnistimien/kameroiden toimintaa.

Jos pystyt löytämään matalaprofiilisen taakse asennettavan telineen, joka ei estä näköä eikä rekisterikilpeä tai pysäköintiantureita/kameroita, taakse asennettava teline on yleensä paras vaihtoehto polkupyörien kuljetukseen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z