Paras Mercedes muokattavaksi?

Mercedes-Benz on yksi markkinoiden halutuimmista ja arvostetuimmista saksalaisista luksusautomerkeistä. Huolimatta niiden korkeatasoisesta tekniikasta ja ylellisistä ominaisuuksista jotkut Mercedes-omistajat haluavat enemmän, ja siksi he virittävät autojaan. Mikä on siis paras muokattava Mercedes?

Paras muokattava Mercedes-Benz-malli on Mercedes G-Wagon. G-luokka ei ole pelkästään ainutlaatuisen muotoiltu, vaan sen laatikkomuotoilu tekee muokkaamisesta helppoa. Jos et pidä maastureista, seuraavaksi paras muokattava Mercedes on Mercedes S63 AMG -sedan. Urheiluautojen ystäville paras muokattava Mercedes on Mercedes SLS AMG.

Kaiken kaikkiaan Mercedes-Benz-mallien virittäminen on suoraviivaista, sillä on olemassa monia erinomaisia luksusautojen viritysfirmoja, jotka tarjoavat Mercedes-virityksiä, kuten Brabus, Kleeman, Carlsson car technology, Top car, RevoZport, Liberty Walk ja Hartmann. Valitse oikea Mercedes-auton muokkaaja, jos haluat, että autosi näyttää näyttävältä.

Mercedes-Benz G-Wagon -auton ominaisuudet

Ulkonäkö

Ihmiset rakastavat Mercedes-Benz G-Wagonin modifiointia sen ainutlaatuisen laatikkomuotoilun vuoksi. Sotilaskäyttöön rakennetun G-Wagonin laatikkomuotoilu ei vanhene koskaan, sillä ihmiset rakastavat sitä edelleen, vaikka siihen on tehty vain muutamia muutoksia vuodesta toiseen. Tässä maasturissa on lumoava ulkomuoto ja ylellinen sisustus.

Mercedes G-Wagoniin voidaan muuttaa muun muassa puskureita, kattoja, sivuhelmia, valoja ja pyöriä. Sisätiloissa voit muokata sisävinyyliä, ohjauspyörän suojuksia, vaihtaa lattiamatot, kilpapolkimet, istuimen suojuksen, sisäpuolen LED-valaistuksen, ovien lukot ja videonäytöt.

Kaiken kaikkiaan G-Wagon näyttää näyttävältä myös ilman muutoksia. Kiitos 19-tuumaisten kevytmetallivanteiden, taakse asennetun varapyörän, LED-ajovalojen ja huomionarvoisen bash barin. Nämä ominaisuudet yhdessä laatikkomuotoilun kanssa antavat tälle katumaasturille rohkean ilmeen. Lisäksi voit lisätä joitakin lisävarusteita, kuten hankkimalla AMG-stailauspaketin.

  Mikä on polttoainetaloudeltaan paras Mercedes?

Sisätilojen osalta G-Wagon on yksi mukavimmista ja muhkeimmista katumaastureista tien päällä. Siinä on poikkeuksellinen sisustus, joka huokuu luokkaa ja ylellisyyttä. Tulet rakastamaan nahka-, puu- ja kevytmetalliverhoiluja. Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat lämmitettävät, sähkösäätöiset istuimet ja kolmialueinen automaattinen ilmastointi.

Näin poikkeuksellisten ominaisuuksien ansiosta sinun ei välttämättä tarvitse edes muuttaa tätä autoa. Lisäksi Mercedes tarjoaa useita lisävarusteita, kuten tuuletetut etuistuimet ja Nappa-nahkaverhoilu. G-luokka ei kuitenkaan ole tilava, mikä saattaa olla tämän tehokkaan maastoauton ainoa kauneusvirhe.

Suorituskyky

Suorituskyvyltään G-Wagon on peto sekä maastossa että maastossa. Kiitos sen erinomaisen nelivetojärjestelmän, joka kruisailee millä tahansa pinnalla ilman vaikeuksia. Tässä saksalaisessa pedossa on myös tehokas 4,0-litrainen Twin-Turbo V8-moottori, jossa on 9-vaihteinen automaattivaihteisto.

Tehokas moottori tuottaa maksimissaan 416 hv ja 450 lb-ft vääntöä, jota voidaan päivittää virittämällä, jolloin autosta tulee entistäkin tehokkaampi. Koska auto on varustettu 4Matic-järjestelmällä, se kiihtyy 0-100 km/h vain 5,6 sekunnissa. Myös tätä voidaan parantaa moottoria muokkaamalla.

Turvallisuus

Noin 132 000 dollarin lähtöhinnalla G-Wagonin virittäminen on erinomainen ajatus, mutta turvallisuusominaisuuksien kanssa ei pidä koskaan pelleillä. Tämä maastohirviö ylpeilee erilaisilla huipputurvallisuusominaisuuksilla, kuten elektronisella ajonvakautusjärjestelmällä, kuolleen kulman avustimella, aktiivisella jarruavustimella, PRE-SAFE-teknologialla, kymmenellä turvatyynyllä, mukautuvalla vakionopeudensäätimellä ja monilla muilla.

FAQ

Mikä on paras koskaan valmistettu Mercedes-Benz?

Paras koskaan valmistettu Mercedes-Benz on 300 SL Gull-wing coupe. Tämä auto on legendaarinen monella tavalla. Ennen kaikkea 300 SL coupe sisälsi ensimmäisen polttoainesuihkutteisen moottorin, jonka suorasuuntainen kuutosyksikkö pystyi tuottamaan 215 hv.

  Missä Mercedes-malleissa on ympäristön valaistus

Kaiken lisäksi se oli aikansa nopein auto, jonka huippunopeus oli jopa 163 mph eli 263 km/h. Nykyään se on yksi ikonisimmista ja halutuimmista autoista autokeräilijöiden keskuudessa. Siitä saa huutokaupoissa miljoonia dollareita.

Kuka on suurin Mercedes-viritysyritys?

Suurin Mercedes-viritysyritys on Brabus. Brabus on virittänyt Mercedes-Benz-malleja vuodesta 1977 lähtien. Yritys ei kuitenkaan enää viritä pelkästään Mercedestä, sillä se on suosittu myös Maybach- ja Smart-ajoneuvojen virittämisessä. Todellisessa mielessä Mercedes-AMG on suurin Mercedes-viritysyritys, mutta se kuuluu Daimler AG:n alaisuuteen. Tästä syystä pidämme Brabusia suurimpana Mercedes-muokkaajana.

Kumpi auto on helpompi muokata – Mercedes vai BMW?

Molempia autoja on helppo modifioida verrattuna muihin luksusautoihin, kuten Audiin, Porscheen tai jopa Jaguariin. Koska useimmissa BMW-malleissa on kuitenkin urheilullinen muotoilu, niitä on paljon helpompi muokata kuin Mercedes-Benziä. Helpoimmin muokattavia autoja ovat BMW M4, M3, M850i, Mercedes G-Wagon, Mercedes S63 AMG ja BMW M2.

Kumpi auto näyttää upealta tuunattuna – Mercedes G-Wagon vai BMW X6?

Jos olet valmis tuhlaamaan ja hankkimaan tehokkaan ja ylellisen katumaasturin, Mercedes-Benz G-Wagon tai BMW X6 ovat loistavia vaihtoehtoja. Vaikka G-Wagon on ylellisempi kuin X6, BMW X6 on urheilullisemman näköinen.

Kumpaa autoa sitten muokkaatkin, ne kaikki näyttävät näyttäviltä ja upeilta. Lopputulos riippuu siis siitä, mitä virität tai muokkaat autoon. Sitä paitsi myös viritysfirmalla on väliä. Kaiken kaikkiaan BMW X6:n pitäisi näyttää komeammalta, koska siinä on jo valmiiksi urheilullinen ilme.

  Missä Mercedeksessä on Renaultin moottori

Voinko virittää minkä tahansa Mercedes-mallin?

Kyllä, voit virittää minkä tahansa Mercedes-Benzin. Jotkin autot ovat kuitenkin ainutlaatuisesti rakennettuja, ja pieni muutos muuttaa auton dynamiikkaa tai jopa tekee siitä ruman näköisen. Jos siis haluat päivittää autoa, ota huomioon, miten se on rakennettu ja millainen vaikutus virityksellä on autoon. Et halua tuhota autoasi virittämisen nimissä.

Bottom line

Jos etsit parasta Mercedes-Benz-mallia muokattavaksi, harkitse Mercedes-Benz G-Wagon -auton hankkimista. Tämä auto ei ole ainoastaan tehokas ja ylellinen, vaan se on myös helposti muokattavissa tarpeittesi mukaiseksi. Jos kuitenkin rakastat sedaneita, paras muokattava auto on Mercedes-Benz S63 AMG.

Ennen kuin mietit minkä tahansa Mercedes-Benz-mallin muokkaamista, sinun on selvitettävä, ovatko mallin osat helposti saatavilla. Toiseksi sinun on unohdettava takuu, sillä on erittäin todennäköistä, että Mercedes mitätöi takuusi. Lopuksi, älä koskaan malttaudu turvaominaisuuksien kanssa, vaikka päivität autosi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z