Paras Mercedes perheauto, jossa on 7 paikkaa

Paras Mercedes perheauto, jossa on 7 paikkaa

Mercedes on yksi niistä merkeistä, jotka nauttivat ylivertaisesta haluttavuudesta riippumatta siitä, mitä ne tekevät. Merkin perustamisesta lähtien Mercedes on jatkuvasti tarjonnut joitakin ylellisimmistä autoista, joita on olemassa. Mercedes ei kuitenkaan tarjoa kovin montaa seitsenpaikkaista vaihtoehtoa, joten jos haluat seitsenpaikkaisen Mercedeksen, sinun on valittava GLB, GLE tai GLS.

Mercedes Benz GLB-luokka on pienin Mercedes-seitsemänpaikkainen katumaasturi ja myös uusin Mercedes-katumaasturi ylipäätään. Se sijoittuu pienimmän GLA:n ja kompaktin GLC-maasturin väliin, mikä tarkoittaa, että vaikka siinä on seitsemän istuinta, se ei ole läheskään yhtä käytännöllinen kuin GLE tai GLS.

GLE on Mercedeksen keskikokoinen perhe-SUV, jossa on kokoonpanosta riippuen joko viisi- tai seitsemänpaikkainen. GLE:hen mahtuu seitsemän istuinta paljon helpommin kuin GLB:hen, mutta GLS on epäilemättä suurin seitsenpaikkainen Mercedes, mitä on olemassa.

GLS-luokka on täysikokoisen perhemaasturin lippulaiva, johon mahtuu ongelmitta jopa seitsemän aikuista. GLS tarjoaa myös eniten tavaratilaa, olipa 3. istuinrivi paikallaan tai ei.

Mercedes Benz GLB-luokka – Pienin Mercedesin seitsenpaikkainen katumaasturi.

Mercedes Benz GLB alkaa 38 600 dollarista GLB250:n lähtötasolla, jossa on 2,0 litran 4-sylinterinen rivimoottori, jossa on 221 hv. GLB250 toimitetaan RWD-kokoonpanolla, mutta jos maksat 2000 dollaria lisää, voit päivittää 4MATIC AWD -järjestelmään.

Jos haluat parhaat GLB-mallit, joita rahalla saa, sinun on kuljettava AMG:n reittiä ja hankittava 50 000 dollaria maksava AMG GLB 35, joka tarjoaa 302 hv ja pysyvän 4MATIC AWD -järjestelmän tehtaalta. GLB:hen mahtuu jopa seitsemän matkustajaa, mutta se ei onnistu siinä käyttökelpoisella tavalla.

  Mercedes W140 - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka GLB on seitsenpaikkainen, tarjolla olevat seitsemän istuinta eivät ole kovinkaan tilavia. Jos käytät 3. istuinriviä harvoin tai käytät sitä yksinomaan lasten kuljettamiseen, GLB riittää. Toisaalta, jos haluat kuljettaa jopa seitsemää aikuista, GLB ei ole oikea auto sinulle.

Mercedes Benz GLE-luokka – Mercedesin keskikokoinen seitsenpaikkainen katumaasturi.

Jos haluat tosissasi kuljettaa seitsemän ihmistä, sinun kannattaa keskittää huomiosi joko GLE:hen tai GLS:ään. GLE-mallivalikoima alkaa GLE350-mallilla, joka alkaa 56 100 dollarista ja jossa on 2,0 litran nelisylinterinen moottori, jossa on 255 hv. Jos haluat lisätä yhtälöön 4MATIC AWD:n, joudut maksamaan 2 500 dollaria lisää.

Jos mielestäsi 2,0 litran 4-sylinterinen ei riitä näin suureen autoon, voit päivittää 64 000 dollaria maksavaan GLE450-malliin, joka saa sopivamman 3,0 litran 6-sylinterisen rivin turbomoottorin, jossa on EQ-mild-hybriditekniikka. Tämä antaa GLE450:lle 362 hv, mikä tekee GLE450:stä parhaan GLE:n, jonka voit ostaa.

Voit valita myös GLE AMG -mallin, mutta GLE450 on todennäköisesti paras malli, johon voit valita. GLE:ssä on riittävästi tilaa sekä lapsille että aikuisille matkustamiseen kolmannella istuinrivillä. Jos kuitenkin haluat mahdollisimman paljon tilaa, kannattaa valita GLS-malli.

Mercedes Benz GLS-luokka – Mercedesin täysikokoinen seitsenpaikkainen katumaasturi.

Jos haluat aivan huippuluokan Mercedes-katumaasturin, joka tarjoaa kaikin puolin eniten tilaa, GLS on oikea valinta. GLS on suunniteltu ”S-luokaksi puujaloilla”, mutta totuus on, että GLS on vain hieman suurempi GLE. Siksi näiden kahden väliset erot eivät ole valtavia, lukuun ottamatta tilaa.

  Mercedes Benz A-Class Luotettavuus

Niin tai näin, GLS450 alkaa 78 000 dollarista, ja siinä on sama voimansiirto kuin GLE450:ssä ja aivan samat tekniset tiedot. GLE:hen saa myös muutaman V8-vaihtoehdon, mutta useimmat eivät vaivaudu ja valitsevat vain GLS450:n. GLS kilpailee BMW X7:n kaltaisten mallien kanssa, mikä tarkoittaa, että se on Mercedeksen perusmaasturi.

Seitsemän hengen pakkaaminen GLS:ään on niin helppoa kuin mahdollista, sillä GLS:ssä on enemmän tilaa kolmannella istuinrivillä kuin joissakin viistoperäisissä autoissa kahdella ensimmäisellä rivillä. Näin ollen GLS:stä ei puutu tilaa, ja siihen mahtuu mukavasti seitsemän täysikasvuista aikuista pidemmillekin matkoille.

UKK-osio

Pitäisikö minun ostaa Mercedes GLB?

Jos rakastat Mercedes-merkkiä ja haluat yhdistää ylellisyyden, mukavuuden ja käytännöllisyyden, GLB on kelpo vaihtoehto. Jos haluat seitsemän istumapaikkaa etkä ole valmis tinkimään siitä, GLB on hieman kyseenalaisempi.

Vaikka se on teknisesti seitsenpaikkainen, se ei ole kovin tilava, ja kolmas istuinrivi haittaa tavaratilaa melkoisesti. Kaiken kaikkiaan GLB on hyvä auto ja varmasti huomion arvoinen, mutta vain jos käytännöllisyysnäkökulma sopii sinulle täydellisesti.

Pitäisikö minun ostaa Mercedes GLE?

Mercedes GLE:n suositteleminen sellaiselle, joka haluaa ylellisen maasturin, jossa on seitsemän istuinta, on niin helppoa kuin olla voi. Ensinnäkin GLE:ssä on kaikki perusasiat kohdallaan. Se näyttää upealta sisältä ja ulkoa, se on turvallinen, se on hiljainen, siinä on tehokkaat moottorit ja se säilyttää arvonsa todella hyvin.

  Mercedes Benz CLA Class Luotettavuus

Toiseksi GLE on keskikokoinen katumaasturi, joka on katumaastureiden segmentti, joka saa yleensä eniten huomiota niiltä, jotka haluavat jotain suurempaa. Siksi GLE on mielestäni paras Mercedesin seitsenpaikkainen katumaasturi, koska se tuntuu hieman pienemmältä GLS:ltä, mutta sen hintalappu on helpommin saavutettavissa.

Pitäisikö minun ostaa Mercedes GLS?

Mercedes GLS on perheen suurin lippulaivamaasturi, joka yrittää olla Mercedes S-luokka puujaloilla, mutta on vain hieman suurempi Mercedes GLE. Siksi GLS:n valitseminen GLE:n sijaan on järkevää vain, jos GL:n GL:ään verrattuna GLE:hen saamasi tila todella vaikuttaa henkilökohtaisiin olosuhteisiisi.

GLS:ää pidetään monille aivan liian suurena, koska se on yksi suurimmista luksusmaastureista, erityisesti Euroopassa. Ehkä sinun kannattaisi odottaa GLS:n seuraavaa sukupolvea ennen kuin päätät valita sen, sillä seuraava GLS voi hyvinkin olla S-luokka puujaloilla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z