Paras vuosi Audi A6:lle

Audi A6 on keskikokoinen luksussedan, joka kilpailee BMW 5-sarjan ja Mercedes Benz E-Classin kanssa. Nämä kolme autoa ovat saksalaisten premium-luokan sedanien peruspilareita, koska ne ovat olleet olemassa kaikkien kolmen merkin perustamisesta lähtien. Ne ovat tilavia, ylellisiä, nopeita, mukavia, turvallisia ja todella haluttuja.

Jopa nykypäivän maastureiden ja crossoverien aikakaudella A6, E-luokka ja 5-sarja myyvät edelleen todella hyvin. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin erityisesti A6:een ja siihen, mitkä A6-mallivuodet ovat parhaita ostettavia.

Paras ostettava Audi A6 -mallivuosi on vuoden 2017 malli, koska se on A6:n kaunein, luotettavuus- ja asiakastyytyväisyystilastot ovat parhaat ja hinta on todella hyvä. Vuoden 2017 A6 on faceliftin jälkeinen edellisen sukupolven A6, mikä tarkoittaa, että se on edelleen nykyaikainen, vaikka se maksaa huomattavasti vähemmän rahaa kuin nykyisen sukupolven A6.

Toiseksi paras A6-sukupolvi on vuoden 2022 malli, koska se on edistyksellisin ja halutuin malli. Kannattaa myös harkita vuoden 2012 mallin ostamista, koska se tarjoaa 85 % siitä, mitä vuoden 2017 malli tarjoaa, mutta paljon tavoitettavampaan hintaan.

2017 Audi A6

Vuoden 2017 Audi A6 näyttää olevan ostamisen arvoinen melko monen verkkolähteen mukaan, joiden mukaan vuoden 2017 A6 on yksi kaikkien aikojen luotettavimmista A6-mallivuosista. Tämä johtuu siitä, että tämä A6:n alusta on ollut käytössä vuodesta 2011 lähtien, ja Audi on onnistunut poistamaan suurimman osan juuri tähän alustaan liittyvistä puutteista.

  Onko Audi S6 hyvä auto?

Lisäksi vuoden 2017 Audi A6 on kiistatta tähän mennessä parhaimman näköinen A6, varsinkin kun se on varustettu Matrix LED -ajovaloilla ja todella tärkeällä S-Line-paketilla, jossa on hienot vanteet. Vuoden 2017 A6:n sisätilat huokuvat laatua, sillä ne ovat myös yksi kaikkien aikojen parhaiten kootuista Audien sisätiloista.

Vuoden 2017 Audi A6:lla on vaikuttavia asiakastyytyväisyystuloksia, siinä on kaikki nykyaikainen tekniikka, ja se kuroo umpeen kuilun vanhan hyvän ja laadukkaan materiaalien ylellisyyden aikakauden ja nykyisen suurten näyttöjen ja tekniikan ylellisyyden aikakauden välillä. Tarjolla olevat moottorit ovat runsaita, luotettavia ja todella tehokkaita.

2022 Audi A6

Jos haluat suurimman ja uusimman, vuoden 2022 A6 on varmasti näkemisen arvoinen. Upouusi A6 esittelee rohkeamman lähestymistavan ulkoiseen muotoiluun, mutta se on hyvin riippuvainen valitsemistasi vaihtoehdoista. Tämä tarkoittaa sitä, että 2022 A6 voi näyttää sekä salamyhkäiseltä että huomiota herättävältä riippuen varuste- ja värivalinnoistasi.

Vuoden 2022 malli vaikuttaa myös kohtuullisen luotettavalta, sillä nykyisen sukupolven A6 on ollut markkinoilla jo muutaman vuoden. Sisätilat ovat minimalistiset ja täydellisesti sisustetut, ja niissä on kolme suurta ja kirkasta näyttöä, joissa on erinomainen resoluutio ja näyttötekniikka.

Vuoden 2022 A6 on myös käytännöllisin A6-malli tähän mennessä, ja malliston huippumalli 2022 Audi RS6 Avant on yhtä nopea kuin useimmat superautot ovat, mutta yhtä käytännöllinen kuin useimmat tila-autot ovat. Oli miten tahansa, vuoden 2022 A6 on todellinen lippulaiva keskikokoinen saksalainen premium-sedan.

  Onko Audi TT RS hyvä auto?

2012 Audi A6

Vuoden 2012 Audi A6 -mallissa on kaikista edellisen sukupolven A6-malleista vähiten raportoituja ongelmia, mikä nostaa sen automaattisesti tälle listalle. Vuoden 2012 malli on nyt 10 vuotta vanha, mikä tarkoittaa, että voit ostaa sen huomattavalla alennuksella, koska auto on jo menettänyt arvonsa melkoisesti.

Toki ei ehkä tunnu hyvältä ajatukselta ostaa 10 vuotta vanha saksalainen luksusauto, mutta jos osaat ostaa sen, vuoden 2012 A6:n harkitseminen on kaiken järjen takana. Vuoden 2012 malli on myös uskomattoman samanlainen kuin vuoden 2017 malli, koska siinä käytetään periaatteessa samaa sisustusta ja hieman erilaista ulkoasua.

Hyvin varustellun 2012-mallin, jossa on Matrix LEDit, S-Line-paketit ja muita huippuluokan lisävarusteita, saa huomattavasti halvemmalla kuin 2017-mallin. Vuoden 2012 malli on epäilemättä joukon arvovalinta, mikä tarkoittaa, että saat suurimman osan siitä, mitä vuoden 2017 malli tarjoaa, mutta huomattavasti edullisempaan hintaan.

UKK-osio

Pitäisikö minun ostaa Audi A6?

Audi A6 on suunniteltu niille, jotka haluavat premium-kokemuksen eivätkä halua tinkiä käytännöllisyydestä tai suorituskyvystä. A6 on suuri, siihen mahtuu viisi aikuista mukavasti ja sillä voi matkustaa tuhansia kilometrejä kuluttamatta sinua liikaa. Näin ollen nämä autot on suunniteltu avoimia teitä, kruisailua ja pitkän matkan matkustamista varten.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö A6:lla voisi ajaa kaupunkiajossa, se on vain joillekin ihmisille hieman liian suuri. Toisaalta, jos et tarvitse keskikokoluokan sedania etkä niin paljon tilaa, olet todennäköisesti paremmassa turvassa jollakin hieman pienemmällä, kuten Audi A5:llä tai Audi A4:llä.

  Audi S4 Luotettavuus

Mikä Audi A6 -malli on paras?

Jos haluat dieselkäyttöisen Audi A6:n, yli 300 hv:n 3,0 litran TDI-kilpailumalli on paras ostettava, koska se tarjoaa erinomaisen tehokkuuden ja silti uskomattoman vääntömomentin. Jos haluat hiljaisen ja vaivattoman kokemuksen, sinun kannattaa tutustua Audi S6:een, sillä siinä tehokkuus, hienostuneisuus ja suorituskyky ovat kauniisti tasapainossa.

Jos kuitenkin haluat mennä täysillä, kannattaa valita nopea Audi RS6 Avant. 600 hv:n perhekombinaatti, joka kiihtyy 3 sekunnissa 0-100 km/h, on juuri sitä, mitä me kaikki tarvitsemme tunteaksemme olomme onnelliseksi. Audi RS6 voi yhtä hyvin olla paras yksi auto, jolla voi tehdä kaiken.

Milloin Audi tuo markkinoille uuden Audi A6:n?

Näyttää siltä, että Audi aikoo tarjota upouuden Audi A6:n vuoden 2023 lopulla/alkuvuodesta 2024, jossa painotetaan sähköistämistä. Monien lähteiden mukaan Audi pyrkii julkaisemaan e-Tron A6:n, jonka pitäisi kilpailla Tesla Model S:n ja Mercedes EQE:n kanssa. Jäämme odottamaan, pitääkö tämä todella paikkansa, mutta todennäköistä on, että näin on.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z