Parhaat yritykset, jotka muokkaavat BMW:tä

BMW:n virittäminen optimoi sen erilaisiin suorituskykyvaatimuksiin kuin mihin se on perinteisesti suunniteltu. Tavallisesti ihmiset muokkaavat autojaan lisätäkseen suorituskykyä ja saadakseen niistä näyttävämmän näköisiä. Siitä huolimatta, mitkä ovat joitakin BMW:tä muokkaavia huippuyrityksiä?

BMW-autoja muokkaavat tai virittävät yritykset ovat BMW M, Alpina, G-Power, AC Schnitzer, Dinan, Manhart ja Motorsport. Huomaa, että nämä ovat joitakin suosituimpia, sillä useat yritykset virittävät BMW:tä.

Korostamamme BMW-modifiointiyritykset ovat parhaita ja ne ovat luoneet erinomaisen maineen. Sitä paitsi BMW M on BMW:n tytäryhtiö, kun taas Alpina on erikoistunut vain BMW-autojen tuningiin. Muut yritykset virittävät erilaisia ajoneuvoja, joissa BMW on mukana.

Mitkä ovat parhaat BMW:tä muokkaavat yritykset?

BMW M

Toisin kuin muut tämän luettelon virittäjät, BMW M on BMW AG:n tytäryhtiö. Siitä käytetään joskus nimitystä Power M. Lisäksi se on yksi vanhimmista BMW:n viritysyrityksistä, sillä se aloitti toimintansa jo vuonna 1972. Aluksi BMW M alkoi virittää vain kilpa-autoja, ennen kuin se alkoi virittää kaikkia autoja.

Ensimmäisen BMW M:n valmistuksen jälkeen yritys päätti tarjota suorituskyvyn virityspalvelujaan vain BMW-merkkisille autoille. Sittemmin BMW M:stä tuli osa BMW:tä, jolla on oma linjansa. BMW M -malliston suosittuja autoja ovat muun muassa M3 Sedan, M2 Coupe, M5 Sedan, M4 Coupe, X5 M, X6 M ja paljon muuta.

Alpina

Alpina aloitti autojen virittämisen jo paljon ennen BMW M:n aloittamista. Tarkalleen ottaen Alpina aloitti autojen virittämisen vuonna 1962, mikä tekee siitä vanhimman BMW-viritysyrityksen. Tällä hetkellä Alpinan virittämiä autoja myyvät BMW-jälleenmyyjät. Lisäksi autoilla on BMW-ajoneuvoille tarjottu takuu.

  BMW Z4 VS Audi TT - kumpi on parempi?

Lisäksi Alpina ei ainoastaan viritä BMW:tä poikkeuksellisen suorituskyvyn saavuttamiseksi, vaan se myös päivittää sisätilat ja muut osat. BMW Alpinat ovat markkinoiden komeimpia BMW:itä. Yksi merkittävimmistä Alpina-malleista on B7. Merkillä on kuitenkin myös B3, B4, B5, D3, D4, D5 ja XD3.

G-Power

G-Power on toinen huippumodifioiva BMW-yhtiö. Tämä yritys aloitti toimittamalla erikoispaketteja BMW:lle ennen kuin se alkoi virittää BMW-autoja. Yllättäen se on aloittanut myös Mercedes AMG:n virittämisen, mikä vaikuttaa oudolta liikkeeltä.

AC Schnitzer

Vuonna 1987 perustettu AC Schnitzer aloitti toimittamalla suorituskyvyn virityspalveluja vain BMW-ajoneuvoille. Yritys on kuitenkin laajentunut ja tarjoaa nykyään palvelujaan sellaisille merkeille kuin Mini, Land Rover, Jaguar ja BMW-moottoripyörät. AC Schnitzer eroaa muista tämän listan virittäjistä siinä, että se käsittelee erilaisia BMW-malleja.

Manhart

Samoin kuin AC Schnitzer, myös tämä merkki aloitti tarjoamalla virityspalvelujaan pelkästään BMW:lle, mutta nykyään se käsittelee myös Minin, McLarenin, Audin ja Mercedeksen autoja. Sen pääpaino on kuitenkin edelleen BMW:ssä. Sen pääpaino on auton suorituskyvyn parantaminen.

Dinan

Dinan on toinen suosittu merkki BMW:iden virittämisessä. Tämä yritys aloitti toimintansa jo vuonna 1979, ja sen pääpaino on BMW:n virittäminen niin, että se pystyy suoriutumaan korkealla tasolla. BMW:n virittämisen lisäksi he virittävät myös Miniä ja Mercedes-Benziä.

Hamann Motorsport

Hamann Motorsport on yksi parhaista BMW-viritysyrityksistä henkilöille, jotka haluavat urheilullisen näköisen auton. Moottorin virittämisen lisäksi tämä yritys myös muokkaa autoa ja antaa sille urheilullisemman ilmeen. Kuten useimmat tämän listan autot, se virittää myös muita suosittuja automerkkejä, kuten Audia, Rolls Roycea, Maseratia, Porschea, Martinia ja Bentleytä.

  Onko BMW X6 tyttöauto?

FAQ

Pitäisikö minun virittää uusi BMW:ni?

Uuden BMW:n virittäminen ei ole huono ajatus, mutta se voi tulla sinulle kalliiksi. Jos virität autoa ja päädyt vahingoittamaan jotakin osaa, BMW ei välttämättä kata takuutasi. Lisäksi sen jälleenmyyntiarvo laskee huomattavasti, sillä viritetyissä autoissa on yleensä enemmän ongelmia kuin virittämättömissä autoissa.

Jos sinulla on kuitenkin vanha BMW, voit virittää sen, koska et ole vaarassa menettää paljon. Jos kuitenkin haluat virittää uuden BMW:n, varmista, että otat yhteyttä parhaimpiin virittäjiin, kuten Alpina, Dinan, G-Power tai Manhart. Jotkut yritykset, kuten Dinan, tarjoavat takuun, mikä tarkoittaa, että autosi on suojattu, jos virityksen aikana ilmenee vika.

Salliiko BMW virittämisen?

Kyllä, BMW sallii virittämisen. Itse asiassa useimmissa BMW:ssä on valmistajan vakioviritys, jota voidaan muokata jälkimarkkinoita tarjoavassa autoliikkeessä paremman suorituskyvyn räätälöimiseksi. Lisäksi BMW-suorituskyvyn virittäminen mahdollistaa autosi optimoinnin polttoainetaloudellisuuden, tehon ja paremman käsiteltävyyden kannalta.

Kuinka kauan BMW:n muokkaaminen kestää?

Se riippuu siitä, onko kyseessä uusi vai vanha auto. Jos se on uudelleen rakennettu, se kestää 7-10 päivää. Tämä johtuu siitä, että osien on saavuttava ennen kuin yritys voi aloittaa tarvittavien muutosten tekemisen. Mutta jos kyseessä ovat uudet osat, joita kukaan ei käytä, tämä kestää tehtaasta riippuen melko kauan.

  Onko BMW:ssä vilkut

Kumpi viritysfirma on parempi – Dinan vai Hamann Motorsport?

Valitsitpa sitten Dinan- tai Hamann Motorsport -viritysfirmat, saat erinomaisesti viritetyn, ainutlaatuisen ja tehokkaan auton. Molemmat yritykset eroavat kuitenkin tarjoamastaan. Hamann keskittyy enemmän muotoiluun, kun taas Dinan kiinnittää huomiota suorituskykyyn.

Hamann Motorsport on synonyymi matalaprofiilisille spoilereille, moniosaisille kevytmetallivanteille, korisarjoille ja kahdentoista männän levyjarruille. Toisaalta Dinan on suosittu suorituskyvyn vuoksi. Dinan varmistaa, että autosi tarjoaa ylimääräistä ajosuorituskykyä, mikä on elintärkeää innokkaille kuljettajille.

Toimivatko BMW:n suorituskykysirut?

Kyllä, BMW:n suorituskykysirut toimivat. Ne parantavat BMW:si suorituskykyä ja MPG:tä. Sinun on siis viritettävä BMW:si dynoviritykseen, jotta sen suorituskyky ja MPG-arvot paranevat. Huomaa, että viritys parantaa ajoitusta ja ahtopaineita. Parasta on, että BMW:n suorituskykysirun lisääminen ei riko takuuta.

Yhteenveto

Vaikka useat yritykset muokkaavat BMW:tä, vain kourallinen tunnetaan niiden tavaramerkkimuotoilusta ja suorituskyvystä. Niihin kuuluvat BMW M, Alpina, G-Power, AC Schnitzer, Dinan, Manhart ja Hamann Motorsport.

Ennen kuin valitset minkä tahansa BMW-viritysyrityksen, sinun on ymmärrettävä tarpeesi ja budjettisi, sillä nämä yritykset eroavat toisistaan tarjoamiensa palvelujen ja budjetin suhteen. Esimerkiksi BMW Alpina on erikoistunut auton suorituskyvyn ja mukavuuden parantamiseen, kun taas Dinan, G-Power ja Manhart ovat erikoistuneet pelkästään suorituskykyyn.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z