Porsche VS Maserati luotettavuus

Jos etsit huippuluokan luksusautoa, saatat olla epävarma Porschen ja Maseratin välillä. Nämä kaksi autoa ovat paitsi ylellisiä myös urheiluautoja. Mutta kumpi auto on luotettavampi kuin toinen?

Porsche on näistä kahdesta luotettavampi auto. Porsche ei ole vain Maseratia luotettavampi, vaan myös muita luksusautoja, kuten Audi, BMW, Mercedes, Jaguar ja Range Rover. J.D. Powerin kaltaiset luotettavuusluokituslaitokset rankkaavat Porschen kärkeen yhdessä Lexuksen, Toyotan, Chevroletin ja Hondan kaltaisten merkkien kanssa.

Miksi Porsche on luotettavampi kuin Maserati?

Porsche on luotettavampi kuin Maserati, koska siinä on vähemmän ongelmia 100 ajoneuvoa kohden kuin Maseratissa. Tämä tarkoittaa, että Porschen omistaja käy mekaanikolla harvemmin kuin Maseratin omistaja. Lisäksi Maseratin osia on vaikeampi löytää kuin Porschen.

Kun otat huomioon edellä mainitut tekijät, huomaat, että Porschen omistaminen on parempi vaihtoehto sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Käytät siis vähemmän rahaa sekä uuden Porschen hankintaan että sen ylläpitoon.

Kumpi auto on parempi – Porsche vai Maserati?

Ulkonäkö

Sekä Porsche että Maserati luovat joitakin markkinoiden parhaista urheiluautoista. Siksi näiden autojen valitseminen ulkonäön perusteella ei ole helppoa, sillä molemmat näyttävät näyttäviltä ja ihastuttavilta. Maserati on kuitenkin ulkonäöltään hieman Porschen edellä.

Sisätilojen viimeistelyssä ja kosketuksessa Porsche on kuitenkin Maseratia edellä. Toisin kuin Maseratissa, Porschessa on 100-prosenttisesti aidosta nahasta valmistetut istuimet, jotka ovat kestävämpiä ja luonnollisempia kuin Maseratin synteettinen nahka. Kaiken lisäksi Porschen sisätilat ovat kehittyneemmät kuin Maseratin.

  Ford Super Duty Luotettavuus

Yleisesti ottaen molemmat autot näyttävät upeilta sekä ulko- että sisäpuolelta. Porschen sisätilat ovat kuitenkin paljon Maseratia edellä, joten Porsche näyttää ylellisemmältä ja rauhoittavammalta kuin Maserati.

Suorituskyky

Suorituskyvyn kannalta Porsche on paljon parempi kuin Maserati. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki Porsche-mallit olisivat Maserati-malleja tehokkaampia. Itse asiassa useimmat Maserati-mallit tuottavat enemmän iskuvoimaa kuin Porsche-mallit.

Esimerkiksi Maserati Quattroporte tuottaa enimmillään 424 hevosvoimaa, kun sen kilpailija Porsche 911 tarjoaa enimmillään 379 hevosvoimaa. Maserati Ghibli tuottaa 345 hevosvoimaa, kun taas Porsche 718 Caymanin teho on 300 hevosvoimaa.

Kiihtyvyydessä ja nopeudessa Porsche kuitenkin voittaa. Porschen autojen nopeus ja kiihtyvyys ovat markkinoiden huippuluokkaa. Tämän hetken nopein auto (Porsche 911 GTS RS) on Porsche, jonka kiihtyvyys 0-100:een on 2,6 sekuntia.

Toisaalta nopein Maserati kiihtyy vain 3,8 sekunnissa 0-60:een. Lisäksi Porsche on nopeampi kuin Maserati, mikä on yksi syy siihen, että monet urheilun ystävät suosivat Porschea muiden automerkkien sijaan. Porsche vie siis jälleen voiton, koska sen kokonaissuorituskyky on parempi.

Käsittely

Porsche on suosittu kulmien leikkaamisesta ja mutkista kuin juna. Kyllä, Maseratilla on myös erinomaiset käsittelyominaisuudet, mutta se ei ole lähelläkään Porschea. Jos siis haluat paremman ajokokemuksen maastossa ja maastossa, Porsche on parempi auto. Nautit tasaisesta ajosta pinnasta riippumatta.

  Lincoln Town Car luotettavuus

Mukavuus

Porschessa voi olla paremmat istuimet ja ylellinen sisustus, mutta Maserati on mukavampi kuin Porsche. Tämä johtuu siitä, että Maseratissa on suurempi matkustamo kuin Porschessa. Jos siis Maseratissa tai Porschessa on viisi tai neljä istumapaikkaa, tunnet olosi mukavammaksi Maseratissa kuin Porschessa. Tässä kategoriassa Maserati vie voiton.

Turvallisuus

Yksi asia, joka erottuu luksusautojen joukosta eniten, on niiden huippuluokan turvallisuusvarusteet. Kyllä, Maseratissa ja Porschessa on huippuluokan turvavarusteet, jotka pitävät matkustajat ja jalankulkijat turvassa. Siksi tämä on tasapeli, sillä molemmissa autoissa on huippuluokan turvallisuusominaisuudet.

FAQ

Mikä on luotettavin luksusauto?

Luotettavimpien luksusautojen titteli menee Lexukselle. Tässä autossa on vähemmän ongelmia verrattuna Audiin, BMW:hen ja Mercedekseen. Kun kyse on superluksusautoista, Porsche on kuitenkin luotettavin merkki. Se on luotettavampi kuin Audi, Mercedes-Benz ja BMW.

Toisin kuin muissa saksalaisissa luksusautoissa, Porsche rekisteröi vähemmän ongelmia, eikä se vaadi usein mekaanikolla käyntiä. Sitä vastoin Maserati kuuluu vähiten luotettaviin luksusautoihin, ja sen jälkeen tulee Range Rover.

Kumpi auto on kalliimpi – Porsche vai Maserati?

Maserati on kalliimpi automalli, mutta Porsche tarjoaa parempia autoja. Esimerkiksi perusmallin Porsche Cayenne maksaa noin 66 800 dollaria, kun taas perusmallin Maserati Levante maksaa 76 980 dollaria. Lisäksi Porsche Cayenne Turbo S hybrid maksaa noin 161 900 dollaria, kun taas Maseratin huippumalli maksaa noin 169 980 dollaria.

  Volvo vs. Jaguar: Jaguar: Luotettavuus

Kumpi auto on halvempi ylläpitää – Porsche vai Maserati?

Molemmat näistä autoista ovat luksusautoja, ja niissä on edistyksellisiä ominaisuuksia. Tämän seurauksena niissä ilmenee enemmän ongelmia kuin tavallisissa autoissa. Maseratissa on kuitenkin enemmän ongelmia, joten se vaatii usein korjauksia ja huoltoa. Porsche on siis halvempi auto ylläpitää, vaikka sekin vaatii säännöllistä huoltoa.

Kumpi auto on parempi Maserati Levanten ja Porsche Cayennen välillä?

Porsche Cayenne tarjoaa paremman suorituskyvyn, mukavuuden, tyylikkäät sisätilat ja erinomaisen käsiteltävyyden. Toisaalta Maserati Levantessa on poikkeuksellinen infotainment-järjestelmä ja se tarjoaa valtavan tehon. Vaikka Porsche on kalliimpi, se on silti parempi auto näiden kahden välillä.

Onko Maserati Ghibli luotettavampi kuin Porsche Panamera?

Ei, Porsche Panamera on luotettavampi kuin Maserati Ghibli. Maserati Ghibli kuuluu markkinoiden vähiten luotettaviin automalleihin. Jos et siis halua viettää enemmän aikaa autotallissa kuin tien päällä, Porsche Panamera on parempi auto. Se on kuitenkin myös hieman kalliimpi.

Johtopäätös

Jos etsit luotettavampaa luksusurheiluautoa, Porsche on Maseratia luotettavampi. Porsche rekisteröi vähemmän ongelmia kuin Maserati, ja sen varaosia on myös helpompi löytää. Toisaalta Maserati kuuluu markkinoiden epäluotettavimpiin luksusautoihin, ja se hajoaa usein.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z