Range Rover vs. Mercedes: Luotettavuus

Jos olet hankkimassa katumaasturia, parhaan valitseminen ei ole koskaan helppoa. Jotkut tunnetuimmista ja tehokkaimmista katumaastureista ovat Range Roverilta ja Mercedes-Benziltä.

Mercedes-Benz tarjoaa joitakin markkinoiden luotettavimmista luksusmaastureista. Kaiken kaikkiaan sen katumaasturit ovat luotettavampia kuin Range Roverin. Vertaatpa sitten pientä Mercedes-Benz GLC-luokkaa Range Rover Evoqueen, keskikokoista katumaasturia GLE-luokkaa Range Rover Velariin tai isompaa GLS-luokkaa Land Rover Range Roveriin, Mercedes on silti kaikissa luokissa luotettavampi.

Luotettavin Mercedes-Benzin katumaasturi on GLC-luokka, kun taas epäluotettavin Mercedes-katumaasturi on GLE-luokka. Luotettavin Range Rover -katumaasturi on Range Rover, kun taas vähiten luotettava on Range Rover Sport.

Luotettavuuden lisäksi on useita tekijöitä, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon ostaessasi joko Range Roverin tai Mercedes-Benzin katumaasturin. Katso, miten eri Mercedes-katumaasturimalleja ja Range Rover -katumaastureita verrataan toisiinsa, ja selvitä, mitkä niistä ovat luotettavampia ja kokonaisuutena parempia.

Range Rover Evoque vs. Mercedes-Benz GLC-luokka

Range Rover Evoquen perushinta on noin 46 000 dollaria, kun taas Mercedes-Benz GLC-luokan perushinta on 44 250 dollaria. Range Rover Evoque on siis hieman kalliimpi kuin Mercedes-Benz GLC-luokka. Molemmat näistä pienistä katumaastureista ovat kohtuuhintaisia, ja niissä on paljon laadukkaita ja ylellisiä ominaisuuksia.

Range Rover Evoque on varustettu 2,0-litraisella välijäähdytetyllä turbo premium-lyijyttömällä I-4-moottorilla, joka tuottaa maksimissaan 246 hevosvoimaa @ 5500 rpm. Toisaalta Mercedes-Benz GLC-luokassa on 2,0-litrainen välijäähdytteinen turboturbolla varustettu lyijytön I-4-moottori, jonka teho on 255 @ 5800 rpm.

  Voiko tavallista ohjaustehostinta käyttää Mercedeksessä?

Evoque on myös varustettu AWD-järjestelmällä, kun taas GLC-luokassa on RWD-järjestelmä. Suorituskyvyn, turvallisuuden, kestävyyden, luotettavuuden ja mukavuuden osalta GLC-luokka on parempi auto. Kun taas maastoajossa ja käsittelyssä Evoque on ihanteellinen auto.

Range Rover Velar vs. Mercedes-Benz GLE-luokka

Jos et ole kiinnostunut pienistä katumaastureista, mutta haluat tehokkaamman ja suuremman katumaasturin, Range Rover Velar ja Mercedes-Benz GLE-luokka ovat parhaat vaihtoehdot. Range Rover Velarin lähtöhinta on 78 000 dollaria, kun taas Mercedes-Benz GL-luokan lähtöhinta on 58 300 dollaria.

Kun näet hintaeron, saatat ajatella, että Range Rover Velar on paljon parempi kuin GLE-luokka. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä Mercedes-Benz GLE-luokka on tasavertainen tämän brittimaasturin kanssa. Suurin ero on siinä, että Range Rover Velarissa (3,0-litrainen moottori) on hieman suurempi moottori kuin GLE-luokassa (2,0-litrainen moottori).

Lisäksi Range Rover Velar on hieman tehokkaampi kuin Mercedes-Benz GLE-luokka, sillä sen moottori tuottaa poikkeukselliset 395 hevosvoimaa 6500 kierroksella minuutissa, kun kilpailijansa moottori tuottaa 255 hevosvoimaa 5800 kierroksella minuutissa. Luotettavuuden ja mukavuuden osalta Mercedes-Benz GLE-luokka on kuitenkin edelleen Velarin yläpuolella.

Land Rover Range Rover vs. Mercedes-Benz GLS-luokka

Jos olet perheellinen ja haluat tehokkaan, suuren ja mukavan maasturin, Range Rover tai GLS-luokka ovat oikea valinta. Nämä kaksi katumaasturia eivät ole vain tehokkaita, vaan niissä on myös paljon edistyksellisiä ominaisuuksia.

Land Rover Range Roverin perushinta on 114 800 dollaria, kun taas Mercedes-Benz GLS-luokan perushinta on noin 100 000 dollaria. Älä anna Mercedes-Benz GLS-luokan perushinnan hämätä. Vaikka Range Rover on kalliimpi, GLS-luokka on silti tehokkaampi

  Porsche vs. Mercedes: Luotettavuus

Mukavuuden osalta GLS-luokassa on enemmän jalka- ja pääntilaa, joten sen matkustajat viihtyvät paremmin kuin Range Roverissa. Lisäksi GLS-luokka on luotettavampi kuin Range Rover. Mutta kun on kyse käsiteltävyydestä ja maasto-ominaisuuksista, Range Rover vie ehdottomasti voiton.

FAQ

Kumman auton maasto-ominaisuudet ovat paremmat – Range Roverin vai Mercedeksen?

Range Rover ja Mercedes valmistavat markkinoiden tehokkaimpia ja ylellisimpiä maastoautoja. Mutta kun kyse on maasto-ominaisuuksista, mikään merkki ei voita Range Roveria. Tämä brittiläinen merkki on vuosikymmenien ajan ollut tunnettu siitä, että se valmistaa maastokelpoisuudeltaan parhaita maastureita.

Kumpi auto on kalliimpi ylläpitää – Range Rover vai Mercedes-Benz?

Range Rover on erittäin kallis ylläpitää verrattuna Mercedes-Benziin. Sen lisäksi, että Range Rover hajoaa helposti, sen varaosa- ja korjauskustannukset ovat ylivoimaiset. Täydellinen osoitus korkeista käyttö- ja korjauskustannuksista on sen laajennetun takuun hinta.

Kun vertaat Mercedeksen laajennettua takuuta ja Range Roverin laajennettua takuuta, yllätyt siitä, että Range Rover veloittaa paljon, mikä osoittaa, kuinka kallista tämän brittiläisen luksusauton ylläpito on. Auton ikääntyessä Range Roverin omistajat joutuvat siis käyttämään yhä enemmän rahaa korjauksiin ja huoltoon.

Onko Range Rover parempi kuin Mercedes-Benz?

Ei ole. Mercedes-Benz on Range Roveria parempi monin tavoin. Mercedes on luotettavampi, ylellisempi ja turvallisempi. Siinä on myös kehittyneempiä ominaisuuksia kuin Range Roverissa. Range Roverilla on päinvastoin paremmin suunniteltuja malleja, joilla on paremmat maasto-ominaisuudet.

  Missä Mercedeksessä on kuolleen kulman avustin

Kumpi on kalliimpi – Range Rover vai Mercedes-Benz?

Range Rover on kalliimpi kuin Mercedes-Benz. Mutta ovatko Range Roverista maksettavat lisämaksut sen arvoisia? Ei oikeastaan. Useimmat Range Rover -mallien kanssa samassa hintaluokassa olevat Mercedes-maasturit tarjoavat enemmän ominaisuuksia halvemmalla. Sitä paitsi Range Roverit vaativat enemmän kohdemaksuja kuin Mercedes-Benzit, mikä lisää auton kokonaiskustannuksia.

Kumpi on luotettavampi – Jaguar, Range Rover, BMW, Audi vai Mercedes-Benz?

Näistä viidestä luksusautomerkistä Mercedes on luotettavin, seuraavaksi luotettavin on BMW, sitten Audi, Jaguar ja lopuksi Range Rover. Range Rover ja Jaguar ovat sisaryhtiöitä, mutta Jaguar on luotettavampi kuin Range Rover. Audilla ja BMW:llä on lähes sama luotettavuuspistemäärä, mutta Audin osat ovat melko paljon kalliimpia kuin BMW:n osat.

Tulos

Valitsitpa sitten Range Roverin tai Mercedeksen katumaasturin, nautit kyydistäsi täysillä. Range Rover on paras maasturi maastoajoon, kun taas Mercedes tarjoaa äärimmäistä mukavuutta, suorituskykyä, turvallisuutta ja luotettavuutta. Lisäksi Mercedes-ajoneuvot kestävät pidempään kuin Range Roverit.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z