Voivatko lihavat ihmiset ajaa urheiluautoja?

Urheiluautot on suunniteltu suorituskykyä silmällä pitäen, mikä tarkoittaa, että näissä autoissa uhrataan yleensä kaikki suorituskykyä haittaava. Monet urheiluautot ovat melkein yhtä mukavia ja ylellisiä kuin jotkut luksuscoupet, kun taas toiset ovat pelkistettyjä, eikä niissä ole edes ilmastointia.

Näin ollen lihavat ihmiset voivat ajaa vain sellaisia autoja, joissa on vähiten kompromisseja. Onneksi on olemassa melko paljon urheiluautoja ja jopa superautoja, jotka sopivat lihaville ihmisille. Jos kuitenkin olet yksi heistä, muista ensin testata auto perusteellisesti.

Porsche 911 näyttää tarjoavan riittävästi tilaa hyvin suurikokoisille henkilöille, ja Audi R8 on superauto, jossa on valtavasti sisätilaa. Monet amerikkalaiset urheiluautot ovat myös tarpeeksi suuria lihaville ihmisille, erityisesti Dodge Challenger.

Urheilusedanien pitäisi myös olla riittävän suuria kaikille muille kuin kaikkein lihavimmille ihmisille. Tässä kannattaa harkita BMW M3:a ja Audi RS4/RS5:tä. BMW M8:n kaltaiset suuret urheilukupeet sopivat myös suurikokoisille henkilöille.

Porsche 911

Porsche 911 on kiistatta paras urheiluauto, joka on koskaan tehty, mutta hienointa 911:ssä on se, että se ei ole niin kompromissialtis kuin jotkut urheiluautot. Kaikki 911-mallit GT-sarjan autoja lukuun ottamatta ovat sekä mukavia että tilavia, mikä tekee niistä täydellisiä lihaville ihmisille.

Sinun kannattaa harkita joko 911/911s tai Turbo/GTS-mallin ostamista. Kaikissa näissä malleissa on takaistuimet, jotka on suunniteltu lähinnä ostoskasseille. Tämä tarkoittaa, että voit työntää istuimen taaksepäin nauttiaksesi suuremmasta istuinalueesta.

  Vähiten huoltoa vaativat autot

Audi R8

Audi R8 on ehdoton arjen superauto. On äärimmäisen hassua, että vuonna 2021 V10-superautoa pidetään yhtenä parhaista vaihtoehdoista asiakkaille, jotka haluavat mukavuutta ja tilaa. Lamborghini Huracan perustuu myös samalle alustalle, mutta se on tilojen ja mukavuuden suhteen huomattavasti heikompi.
R8:ssa on leveät istuimet, jotka ovat elektronisesti monisuuntaisesti säädettävissä, mikä tekee niistä täydelliset lihaville ihmisille. Tehoa riittää 5,2-litraisen V10-sydänmoottorin ansiosta, joka tuottaa 600 hevosvoimaa. Nopeus 0-100 km/h on alle 3 sekuntia, ja huippunopeus on 204 km/h.

Dodge Challenger

Dodge Challenger on yksi markkinoiden tilavimmista urheiluautoista tällä hetkellä. Tämä tarkoittaa sitä, että suurimpienkin yksilöiden pitäisi mahtua näihin autoihin. Moottori- ja tehovaihtoehtoja on runsaasti, mikä tarkoittaa, että myös suorituskyky on huomattava.

Sisätiloiltaan Challenger ei ole kovin vaikuttava, mutta se on järkevää tämän hintalapun kannalta. Dodge on onnistunut tarjoamaan melko paljon vastinetta ihmisille, jotka haluavat suoraviivaista suorituskykyä eivätkä välitä tekniikasta ja ylellisyydestä.

BMW M3

BMW M3 on perusurheilusedan, ja siihen on hyvä syy. Ensinnäkin M3 tarjoaa saman verran tilaa kuin tavallinen 3-sarja. Toiseksi M3 tarjoaa yhtä paljon tehoa kuin jotkut Ferrari-mallit, mutta tarjoaa silti sähköistuimet, lämmitettävän ohjauspyörän, ensiluokkaisen äänentoistojärjestelmän ja erinomaiset rakennusmateriaalit.

Teho on noussut 510 hevosvoimaan, ja nopeus 0-100 km/h on nyt noin 3 sekuntia. BMW M4 on myös hyvä vaihtoehto isommille henkilöille, mutta jos valitset M4:n, varmista, ettet aio kuljettaa ketään takapenkillä.

  Missä autossa on vähiten ongelmia?

Audi RS4/RS5

Audi RS4 ja Audi RS5 sopivat erinomaisesti henkilöille, jotka pitävät rauhallisista ja rauhallisista autoista, jotka muuttuvat napin painalluksella erittäin suorituskykyisiksi urheiluautoiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et tunne näitä autoja, et ikinä luule, että ne ovat mitään erikoista tai nopeaa.

Tietenkin on olemassa muutamia autonosia, jotka viittaavat siihen, että nämä ovat hieman vakavampia, molempia voidaan pitää sleepereinä. Sitä ne eivät kuitenkaan ole, vaan ne tarjoavat noin 450 hevosvoimaa 3,0 litran twin-turbomoottorista ja noin 3,5 sekunnin 0-100mph-ajan.

BMW M8

BMW M8 on mannertenvälinen grand tourer, joka on suunniteltu niille, jotka rakastavat viettää paljon aikaa pitkillä matkoilla. Tämä tarkoittaa sitä, että M8 tarjoaa uskomattomia ylellisyyksiä ja teknologiaratkaisuja ja on silti äärimmäisen nopea ja suorituskykyinen.

BMW M8 Competition -mallin valinneille on tarjolla yli 615 hv, mutta sisätilat ovat silti riittävän suuret lihavillekin ihmisille. Vaikka monet uskoivat, että M8 ei tule olemaan täydellinen katastrofi myynnin suhteen, koska katumaasturit hallitsevat nyt, näyttää siltä, että näin ei yksinkertaisesti ole.

FAQ-osio

Mikä urheiluauto-/supercar-merkki on huonoin lihaville ihmisille?

Lotuksen, Toyotan tai Mazdan kaltaiset merkit tarjoavat urheiluautoja, jotka ovat yleensä liian pieniä lihaville ihmisille. Lamborginin ja Mclarenin kaltaiset merkit ovat kuitenkin huonoimpia, koska ne tarjoavat vain vähän tai ei lainkaan tilaa jopa yli 180-senttisille hoikille kuljettajille.

  Mikä auto on paras vuoristoon?

Auto kannattaa kuitenkin aina testata, jos aikoo ostaa sen, sillä mikään ei voi korvata omaa arvostelukykyä. Muista olla kaukana ohjauspyörästä, jotta et joudu vaaralliseen asentoon, jos joudut onnettomuuteen.

Miksi ihmiset rakastavat urheilu- ja superautoja?

Urheilu- ja superautoja rakastetaan, koska ne tuovat ajamiseen aivan uuden ulottuvuuden. Niitä ei ole tehty ihmisille, jotka etsivät kuljetusvälinettä A:sta B:hen, vaan pikemminkin ihmisille, jotka rakastavat nopeiden autojen jännitystä ja tiukan kaarreajon tunnetta.

Toki tämäntyyppiset autot voivat joskus olla äänekkäitä ja vastenmielisiä, mutta ne on kuitenkin rakennettu kilparatoja ja vuoristosolmuja varten, eikä niitä ole tehty ruokaostoksille tai Rodeo drive -ajelulle.

Miksi lihavien ihmisten pitäisi jättää urheiluautojen ostaminen väliin?

Kuten aiemmin mainittiin, superautoissa on kompromisseja tilan ja mukavuuden suhteen. Niihin on paljon vaikeampi päästä sisään ja ulos, ja ne ovat joskus äänekkäitä ja vastenmielisiä. Suurin ongelma urheilu- ja superautoissa on kuitenkin istuimet.

Näiden autojen istuimet on usein suunniteltu niin sanotusti ”kauhamaisiksi”. Tämä tarkoittaa, että ne tarjoavat enemmän sivutukea, jotta pysyt paikallasi kaarreajossa. Joskus nämä istuimet ovat niin ahtaat, ettei niihin mahdu edes lihava henkilö.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z