Yleisiä ongelmia BMW 645ci -mallissa

BMW 645ci 6-sarja on ainutlaatuisesti muotoiltu 2dr coupe, jossa on paljon ylellisiä ominaisuuksia, edistyksellistä tekniikkaa, tilavat sisätilat ja tehokas moottori. Tässä erinomaisessa coupessa, joka tarjoaa täydellisen ajokokemuksen, on kuitenkin omat ongelmansa. Mitkä ovat BMW 645ci -mallin yleiset ongelmat?

Vaikka BMW 645ci kokee vuosien varrella useita ongelmia, sillä on joitakin yleisiä ongelmia, joita käyttäjät kokevat. Joitakin BMW 645ci:n yleisimpiä ongelmia ovat öljyvuodot, polttoainepumppuongelmat, sähköviat, moottorin syttymishäiriöt, sytytyskelojen vikaantuminen, jäähdytysnesteputken vuoto ja paljon muuta.

Mitkä ovat BMW 645CI:n yleisiä ongelmia?

Öljyvuodot

Yleisesti ottaen öljyvuodot ovat yleisiä BMW-malleissa. Tämä ongelma on yleinen myös BMW 645ci -mallissa. Öljyvuodot tässä autossa johtuvat öljyjärjestelmän komponenttivioista ja moottorin tiivisteiden vuotamisesta. Siksi on erittäin tärkeää, että auto tarkastetaan BMW:n suositusten mukaisesti.

Jos öljyjärjestelmän osat, kuten tiivisteet, kuluvat, öljy alkaa vuotaa. Ongelman vakavuudesta tai kuluneista osista riippuen sinun on ehkä maksettava vähintään 1 200 dollaria ongelman korjaamiseksi.

Sähköviat

Toinen BMW 645ci:n yleinen ongelma on sähköongelmat. Tämä ongelma on yleisempi vuoden 2004 BMW 645ci:ssä. Raporttien mukaan auton idrive-järjestelmä katkaisi ja sammutti, jolloin auto sammui. Lisäksi anturihälytys saattaa hälyttää jatkuvasti. Joissain tapauksissa voi tulla jopa vääriä hälytyksiä, kuten moottorin ylikuumeneminen.

Tällaisessa tilanteessa sinun on ehkä vietävä autosi tarkastettavaksi BMW-huoltoon. Myös anturit eivät ehkä toimi kunnolla, jolloin auton tietokone lähettää vääriä tietoja.

  BMW X5 VS BMW X6 - kumpi on parempi?

Moottori syttyy väärin

Jotkut BMW 645ci 6-sarjan käyttäjät ilmoittivat moottorin syttyvän väärin. Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun sytytystulpan johdotus on kulunut, kampiakselin asentoanturi ei toimi kunnolla, alipainevuoto tai jopa vaurioitunut pään tiiviste. Moottorin syttymishäiriöiden estämiseksi vaurioituneet tai kuluneet osat on vaihdettava tai korjattava.

Lukon oviantureiden ongelmat

Tämä on toinen yleinen ongelma kaikissa BMW-malleissa. Kun olet ajanut BMW 645ci -autollasi useita kilometrejä, saatat alkaa havaita ongelmia lukko-ovien antureiden kanssa. Ovenkahva saattaa toimia normaalisti, mutta ovi ei aukea. Tämä johtuu yleensä rikkinäisestä ovien johdinsarjasta, viallisesta ovien lukituskytkimestä tai huonosta liittimestä.

Sytytyskelojen vika

Sytytyskelojen tehtävänä on vahvistaa suhteellisen alhainen akun 12 voltin jännite kymmenien tuhansien volttien korkeaksi jännitteeksi sytytystulppia varten. Jos BMW 645ci:n sytytyskela siis vikaantuu, se voi aiheuttaa vahinkoa katalysaattorille tai moottorille. Tämän seurauksena se voi johtaa vakavampiin korjauksiin, jos sitä ei vaihdeta ajoissa.

Polttoainepumppuongelmat

Polttoainepumppu auttaa pumppaamaan polttoainetta polttoainesäiliöstä ruiskutusjärjestelmään ja sitten moottoriin. Jos polttoainepumppu siis vikaantuu, auto ei välttämättä toimi tarvittavalla tavalla. Kuluneen polttoainepumpun merkkejä ovat muun muassa moottorin sammuminen tai käynnistysvaikeudet.

Vikaantuva muovinen vaihteistoöljypohja

Vaikka useat ongelmat, kuten viallinen mekatroniikkayksikkö, alhainen vaihteistonestetaso, huono tyhjäkäynnin säätöventtiili ja huono ajoneuvon akku, aiheuttavat vaihteiston vikaantumisen, näin ei ole BMW 645ci 6-sarjan muovisen vaihteistoöljypohjan vikaantumisen kohdalla.

  Paras BMW-malli rahoilleen

Tärkein syy, joka aiheuttaa vaihteiston vikaantumisen, on huonolaatuinen muovinen sovitin, joka halkeilee ajan myötä. Tämän seurauksena se aiheuttaa öljyvuotoja, jotka johtavat vaihteistoöljyn alhaisiin tasoihin, jotka vaikuttavat vaihteiston toimintaan.

Ajoituskannen tiivisteet vuotavat

Kun olet ajanut BMW 645ci -autollasi yli 80 000 kilometriä, ajoituskannen tiiviste vuotaa todennäköisesti. Tämä johtuu siitä, että ajoituskannen tiiviste on kulunut loppuun. On suositeltavaa vaihtaa tiivistekansi 60 000 mailin välein. Vaihda kulunut ajoituskannen tiiviste uuteen.

Jäähdytysnesteputken vuoto

Vuoden 2014 BMW 645ci on varustettu N62 V8 -moottorilla, jossa sattuu olemaan jäähdytysnestevuotoja tai pakkasnestettä. Jäähdytysnestevuoto voi olla peräisin vuotoaukosta tai auton moottorin etuosasta. Riippumatta siitä, mistä jäähdytysnestevuoto tulee, se on helppo korjata eikä sen pitäisi maksaa paljon.

Avoauton kattoon liittyvät ongelmat

Koska BMW 645ci -mallia on saatavana joko coupe- tai avoauton korityyppinä, joitakin ongelmia voi esiintyä vain avoautomallissa. Esimerkiksi pehmeällä katolla varustetussa BMW 645ci -mallissa on ongelmia katon käyttämisessä. Joskus avoauton katon anturit voivat pettää, jolloin katto jää auki. Tämä voi olla vaarallista huonolla säällä.

FAQ

Kuinka kauan BMW 645ci kestää?

BMW 645ci voi kestää jopa 150 000 kilometriä, jos sitä huolletaan asianmukaisesti. Ja jos noudatat kaikkia määräaikaishuoltoja, auto voi ajaa jopa yli 200 000 kilometriä. Ajotottumuksesi ja se, miten huollat autoasi, ratkaisevat siis sen, kuinka kauan se kestää.

  BMW ix3 VS Mercedes EQC - kumpi on parempi?

Onko BMW 645ci luotettava?

Ei, BMW 645ci kuuluu vähiten luotettaviin autoihin. Tämä johtuu siitä, että tässä mallissa on yleensä useita ongelmia, joita voi olla vaikea käsitellä. Lisäksi, koska BMW:n osat ovat kalliita, korjaus- ja huoltokustannukset nousevat eksponentiaalisesti.

Millainen moottori BMW 645ci:ssä on?

Vuoden 2004 BMW 645ci:ssä on N62-moottori. Tämä moottori on V8-luokan imumoottori, eli se on erittäin tehokas. Sen lisäksi se on 4,4-litrainen moottori, joka tuottaa jopa 325 hv ja 330 lb-ft vääntöä.

Johtopäätös

Jos aiot investoida BMW 645ci -autoon, on tärkeää tuntea sekä auton hyvät että huonot puolet. Tämä auto on ylellinen, kaunis, voimakas, urheilullinen ja tilava. Siitä huolimatta siinä on myös useita ongelmia, joita sinun pitäisi olla valmis käsittelemään, kuten öljyvuodot, moottorin syttymishäiriöt, polttoainepumppuongelmat, sytytyskelan vikaantuminen ja paljon muuta.

Kaiken kaikkiaan BMW 645ci 6-Series 2dr coupe on erinomainen auto, jossa on paljon poikkeuksellisia ominaisuuksia ja fantastinen suorituskyky. Se on kuitenkin myös melko epäluotettava ja kallis ylläpitää.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z