Audi S7:n yleiset ongelmat

Audi S7 ongelmat

Audi S7 täyttää kuilun ”tavallisen” Audi A7:n ja suorituskykyisemmän Audi RS7:n välillä. Siksi S7 ei ole yhtä jännittävä kuin RS7, mutta se on mukavampi kuin RS7. S7 on olemassa siksi, että monet ihmiset eivät halua kaikkien muiden tietävän, että he omistavat suorituskykyisen sedanin.

Monet harrastajat uskovat, että todellisen nopean Audi-sedanin tunnusmerkki on nukkuvan näköinen. Auto on nopea ja tehokas, mutta kukaan asiaan vihkiytymätön ei voi koskaan sanoa, että se on jotain muuta kuin tavallinen A7. Jos siis kuulut niihin ihmisiin, jotka haluavat ajaa nopeasti, mutta huomaamatta, 450-hevosvoimainen Audi S7 on täydellinen auto sinulle.

Luotettavuuden kannalta täydellisiä autoja ei kuitenkaan ole olemassa, sillä kaikki autot ovat alttiita rikkoutumaan, eikä S7 ole poikkeus. S7:ssä esiintyy ongelmia vaihteiston, liiallisen öljynkulutuksen, moottorin, muiden kuin moottorin sähköjen tai tasauspyörästön kanssa.

Ainoa tapa, jolla voit nauttia S7:stä vuosikymmeniä ilman huolta valtavista korjauslaskuista, on huolehtia aina auton välttämättömistä huoltotoimenpiteistä. Tee kaikki tarvittavat huollot, jotka on tehtävä, ennen kuin ne todella ”tarvitsee” tehdä. Tämä tarkoittaa, että kaikki auton olennaiset järjestelmät ja komponentit on pidettävä parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Audi S7 – Vaihteisto-ongelmat

Audi S7:ssä on Audin 8-vaihteinen Tiptronic-momenttimuunninvaihteisto, joka on ollut käytössä jo pitkään. Toki Audi on tehnyt melko paljon, jotta Tiptronicista olisi tullut sellainen kuin se on nyt, mutta silti Tiptronic-vaihteistossa on joitakin ongelmia, joita Tiptronic-vaihteisto kokee melko usein. Esimerkiksi solenoidi voi joskus epäonnistua vaihteistonesteen virtauksen ohjaamisessa vaihteiston läpi.

  Paras vuosi Audi Q5:lle

Kytkin voi jumiutua, momentinmuuntimen laakerit voivat kulua, ja koko vaihteisto voi joskus jopa vuotaa öljyä. Tämä ei tarkoita, että S7:ssä oleva Tiptronic olisi huono, vaan pikemminkin sitä, että se ei ole yhtä tukeva kuin monissa muissa Audin malleissa, erityisesti niissä, joissa on paljon vähemmän tehoa ja vääntöä.

Audi S7 – Liiallinen öljynkulutus

Koska Audi S7 on niin voimakas ja suorituskykyinen auto ja koska eurooppalaiset luksusautot tyypillisesti juovat öljyä kahdella pillillä, S7 näyttää kuluttavan jopa litran verran öljyä 2000 mailin välein. Audi pitää suurta öljynkulutusta suurena, kun jokin sen autoista polttaa litran öljyä 1200 mailin välein, mutta 2000 mailin kohdallakaan se ei ole tavallista.

Audi S7 – Moottoriongelmat

Audi S7:n tiedetään joskus kokevan ongelmia moottorin kanssa, tarkemmin sanottuna moottorin kolkuttelua, sytytystulppa-ongelmia, sytytyskelaongelmia tai ongelmia, jotka liittyvät hiilikerrostumiin jakoputkessa. On syytä mainita, että hiilen kertyminen jakosarjaan on enemmän tai vähemmän varattu vain edellisen sukupolven S7-malleihin, joissa käytettiin V8-moottoria.

Oli miten oli, nykyisessä S7-mallissa oleva V6-moottori on paljon parempi, ja se näyttää kestävän todella hyvin. Se tarvitsee kyllä huoltoa, erityisesti öljyn täydennystä, mutta jos teet kaiken voitavasi, se ei jätä sinua pulaan.

Audi S7 – Sähköongelmat

Audi S7 on todella monimutkainen auto, mikä tarkoittaa, että siinä on monenlaisia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu sekä pitämään sinut turvassa että viihdyttämään sinua. Monien näistä tiedetään kuitenkin epäonnistuvan, erityisesti vanhemmissa S7-malleissa.

  Onko Audi S7 hyvä auto?

Ensinnäkin MMI-infotainment-järjestelmä voi joskus häiriintyä, samoin peruutuskamera. Myös puhelinyhteydet näyttävät olevan ongelma vanhemmissa autoissa. Ajoneuvon nopeudensäätöanturit ovat myös joskus alttiita toimintahäiriöille, mikä voi olla todella vaarallinen tilanne.

Audi S7 – Tasauspyörästöongelmat

Audi S7:ssä on vahvistettu urheilullinen tasauspyörästö, jonka tiedetään joskus menevän epäkuntoon, ja auto antaa jopa varoitusviestin, joka kertoo, että tasauspyörästössä on ongelma. Tämä ongelma koskee useimmiten vanhempia Audi S7 -malleja, mutta joissakin tapauksissa jopa uusimmat A7/S7-mallit kärsivät vastaavista ongelmista.

Jos kuulet kolinaa, jyskytystä tai vinkumista auton alta, on todennäköistä, että tasauspyörästö on syyllinen. Joka tapauksessa sinun on vietävä S7-mallisi jälleenmyyjälle, jotta ongelma saadaan selvitettyä, sillä viallinen tasauspyörästö ei ole mitään, mitä haluaisit minkäänlaiseen suorituskykyiseen autoon.

UKK-osio

Onko Audi S7 hyvä ostos?

Audi S7 voi olla hyvä ostos, jos haluat tehdä kompromissin naurettavan 600 hv RS7:n ja tavallisen Audi A7:n välillä. S7 sopii täydellisesti tähän kuiluun, sillä se tarjoaa 450 hv ja on silti suhteellisen rauhallinen. RS7 on yksinkertaisesti liian villi monille ihmisille, kun taas tavallinen A7 ei ole lainkaan suorituskykyinen auto.

Jos kuitenkin haluat parhaan mahdollisen Audi A7 -mallin ja olet valmis maksamaan siitä, RS7 on parempi ostos. Toisaalta, jos haluat vain Audi A7:n etkä välitä suorituskyvystä lainkaan, tavallinen A7 riittää.

  Audi Q5 vs. Porsche Cayenne

Onko Audi S7 parempi kuin Audi S6?

Nämä kaksi autoa ovat lähes identtisiä, mutta niissä on joitakin keskeisiä eroja, joista kannattaa puhua. Ensinnäkin S7 maksaa enemmän, mutta se tulee tehtaalta paremmin varusteltuna, joten hintaero ei ole todellisuudessa niin merkittävä. Toiseksi useimmat ihmiset ovat samaa mieltä siitä, että S7 yksinkertaisesti näyttää paremmalta.

Audi S6 on kuitenkin saatavana sekä sedan- että farmari-muodossa, mitä ei saa S7:stä.

Kuinka kauan Audi S7 kestää?

Audi S7 voi kestää vähintään 200 000 kilometriä ilman suurempia peruskorjauksia. Jotkut omistajat ovat jopa todenneet, että heidän vanhemmat S7-mallinsa polkevat mukavasti 300 000 kilometrin rajaa. Tämä tarkoittaa sitä, että on tärkeämpää huoltaa auto kuin lukea nettifoorumeilta, kuinka kauan auto kestää.

On lähes mahdotonta sanoa varmasti, kuinka kauan yksittäinen auto kestää, mutta voit varmistaa, että S7-autosi kestää niin kauan kuin mahdollista, jos huollat sitä riittävän hyvin. Jos et tee niin, et pääse 200 000 kilometriin lainkaan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z