BMW 118d yleiset ongelmat

BMW 118d ongelmat

BMW 118d on tyylikäs ja kompakti viistoperä, jonka monet pienen budjetin BMW-rakastajat haluaisivat. Se on taloudellinen, tilava, luotettava ja hauska ajaa. Siihen liittyy kuitenkin myös useita ongelmia, jotka on hyvä tietää, jotta ne voidaan budjetoida etukäteen.

BMW 118d:ssä on useita ongelmia, jotka pitäisi tietää ennen kuin sijoittaa siihen rahaa. Joitakin näistä ongelmista ovat ajoitusketjun vikaantuminen, ovenkahvaongelmat, moottorin sammuminen, tehottomat jarrut, ohjaustehostimen toimintahäiriö ja paljon muuta.

Mitkä ovat BMW 118d:n yleiset ongelmat?

Ajastusketjun vikaantuminen

Yleinen ongelma, josta BMW 118d:n omistajat kärsivät, on ajoitusketjun vikaantuminen. BMW 118d:n ajoitusketjut ja kiristimet eivät ole riittävän hyviä. Jos ne siis vikaantuvat, auto ei välttämättä käynnisty tai ei toimi. Jos autossasi on ajoitusketjuongelma, moottori saattaa syttyä väärin tai saatat kuulla kolinaa.

Paras tapa hoitaa ajoitusketjun ja kiristimen vika on vaihtaa osa. Varmista siis, että BMW 118d:n ajoitusketju on hyvässä kunnossa, ennen kuin ostat käytetyn BMW 118d:n.

Moottorin sammuminen

Toinen yleinen ongelma, jonka BMW 118d:n omistajat kokevat, on moottorin sammuminen. Moottorin sammuminen 118d:ssä johtuu sähköongelmasta. Se tapahtuu yleensä, kun auto on liikkeessä ja ulkovalot sammuvat. BMW:n teknikot ovat havainneet, että virranjakolaatikkoon virtaa syöttävän kaapelin on todettu vioittuneen moottoritilassa.

Siksi ennen kuin maksat BMW 118d:stä, tarkasta se ja varmista, että virtaa syöttävä kaapeli on hyvässä kunnossa.

Ovenkahvojen ongelmat

Useimmissa BMW 1-sarjan autoissa on ongelmia ovenkahvaongelmien kanssa. Tämä ei siis ole vain BMW 118d:n ongelma, vaan myös 116i, 116d, 118d ja monet muut 1-sarjan mallit. Jos autossasi on ovenkahvaongelma, huomaat, että yksikkö työntyy ulos ovesta, kun yrität sulkea sitä.

  Aiways vs BMW - kumpi on parempi?

Vie auto huoltoon tai BMW-huoltokeskukseen, jotta se voidaan korjata. Sinun on vaihdettava salpa ja kahva, sillä ne voivat olla rikki.

Turvatyynyongelmat

Vuoden 2008 toisella neljänneksellä valmistetuissa BMW 118d -autoissa on turvatyynyongelmia. Nämä ongelmat johtuivat BMW:n viistoperän turvavyönkiristimen ja johdinsarjan vioista. Ainoa tapa päästä eroon tästä ongelmasta on vaihtaa vikaantunut osa.

Ohjaustehostimen toimintahäiriö

Monet BMW 118d:n käyttäjät ovat valittaneet ohjaustehostimen toimintahäiriöstä. Ohjauspyörästä katoaa teho elektronisen ohjauksen vian vuoksi. Joissakin tapauksissa ongelma on niin vakava, että se edellyttää koko ohjaustehostimen vaihtamista. Lisäksi BMW on kutsunut monia autoja takaisin tämän ongelman vuoksi.

Turboahtimen ongelmat

Kun autosi ikääntyy, myös turboahtimen ongelmien mahdollisuus on suuri. Tämä johtuu siitä, että turboahtimeen vaikuttavat esimerkiksi vieraat esineet, öljyn niukkuus ja öljyn saastuminen. Ennen kuin korjaat tai vaihdat turboahtimen, yritä siis ratkaista taustalla oleva ongelma, joka saattaa aiheuttaa turboahtimen vikaantumisen, ennen kuin vaihdat sen.

Tehottomat jarrut

Jos ostat vuoden 2006 BMW 118d:n, sinun on varauduttava jarruongelmiin. Tämä johtuu siitä, että 118d:n kaltaiset BMW 1-sarjan mallit tulivat tämän ongelman kanssa. Ongelma liittyy jarrujärjestelmän tiivisteeseen. Koska jarrut ovat vaarantuneet, ne eivät toimi niin kuin pitäisi tai eivät ole kovin tehokkaat.

Kylmäkäynnistysongelma tyhjäkäynnillä

Toinen ongelma, johon useimmat BMW 118d:n omistajat törmäävät, on kylmäkäynnistyksen tyhjäkäyntiongelma. Tämä ilmenee yleensä, kun käynnistät auton kylmällä säällä. Moottori saattaa myös käydä tyhjäkäynnillä. Toisin kuin useimmat tämän luettelon ongelmat, ongelma voidaan kuitenkin korjata ohjelmoimalla ECU eli elektroninen ohjausyksikkö uudelleen.

  2022 BMW X6 vs. Mercedes GLE

Polttoainepumpun vika

Polttoainepumpun vikaantumista esiintyy lähes kaikissa BMW:ssä. Se on yleinen vanhoissa malleissa tai malleissa, joihin on kertynyt paljon kilometrejä. Kun ajetaan useita kilometrejä, polttoaineen epäpuhtaudet, sähköviat ja vanha ikä aiheuttavat polttoainepumpun kulumisen. Useimmissa tapauksissa polttoainepumppu on vaihdettava.

Vaihteisto-ongelmat

Useita BMW 118d -malleja on vedetty takaisin vaihteisto-ongelmien vuoksi. Useimmat omistajat valittivat voimansiirron katoamisesta, kun he yrittivät valita vaihteita ja vaihtaa niihin. Autojen takaisinkutsun jälkeen BMW:n teknikot tunnistivat pienen pultin, joka löystyi kytkinpaineessa.

Jos olet ostamassa käytettyä BMW 118d:tä, varmista, että BMW on korjannut ongelman eikä se ole enää löysällä.

FAQ

Kuinka monta kilometriä on BMW 118d:n korkea ajokilometrimäärä?

Jos etsit laadukasta käytettyä BMW 118d:tä, varmista, että siinä on alle 100 000 kilometriä. Jos siinä on yli 150 000 mailia, sitä pidetään korkeana kilometriarvona, koska siinä alkaa olla vakavia ongelmia, jotka vaativat paljon rahaa ostamiseen ja korjaamiseen.

Kuinka kauan BMW 118d kestää?

Vaikka BMW 118d ei ole yhtä tehokas kuin BMW 3-sarja tai 5-sarja, se voi kestää yli 200 000 kilometriä. Se vaatii kuitenkin asianmukaista hoitoa ja huoltoa, jotta se saavuttaa edellä mainitut kilometrit. Lisäksi hyvät ajotavat auttavat pidentämään auton käyttöikää.

Onko BMW 1-sarjassa paljon ongelmia?

Ei, BMW 1-sarjassa ei ole paljon ongelmia. Kun sitä kuitenkin vertaa muihin luokkansa autoihin, huomaat, että siinä on enemmän ongelmia. Joitakin BMW 118d:n yleisimpiä ongelmia ovat turvavyönkiristimen vika, akseliongelma, vaihteisto-ongelma, jarrutehostimen ongelma ja paljon muuta.

  BMW VS Corvette luotettavuus - kumpi on parempi?

Mitä eroa on 118i:n ja 118d:n välillä?

Nämä ovat samoja autoja, mutta toinen auto käyttää dieselkäyttöä, kun taas toinen käyttää bensiiniä. BMW 118d käyttää dieseliä, kun taas BMW 118i käyttää bensiiniä. Lisäksi BMW 118i:ssä on kolme moottorivaihtoehtoa, kun taas BMW 118d:ssä on vain kaksi moottorivaihtoehtoa.

Johtopäätös

Nyt kun tiedät joitakin BMW 118d:n ongelmista, voit päättää, hankitko laadukkaan käytetyn 118d:n vai et. Tämä kompakti viistoperä on ainutlaatuinen, sillä se on tilava, mukava, luotettava, käytännöllinen ja hauska ajaa. Lisäksi useimmat sen ongelmista voi hoitaa sertifioitu BMW-teknikko.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z