BMW 225xe – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

BMW 225xe

Kaikki ihmiset eivät rakasta suuria autoja. Jotkut pitävät mieluummin pienistä mutta tehokkaista ja suorituskykyisistä autoista, kuten BMW 225xe active tourer plug-in hybrid -autosta.

Toisin kuin useimmat monikäyttöautot, BMW 225xe tarjoaa poikkeuksellista suorituskykyä, käsiteltävyyttä ja se on yksi nopeimmista. Siinä on myös runsaasti matkustamo- ja tavaratilaa, vaikka plug-in-hybridimoottorille jääkin tilaa. Sen ansiosta siinä on vakiona oleva 1,5-litrainen kolmisylinterinen turbo-bensiinimoottori yhdistettynä pieneen sähkömoottoriin.

Sähkömoottorin ja bensiinimoottorin yhdistelmä ei ainoastaan tee tästä autosta tehokkaampi, vaan se tarjoaa sille myös paremman toimintasäteen, suuremman tehokkuuden ja tekee siitä taloudellisen. Koska se käyttää vähemmän polttoainetta, se päästää vähemmän kaasuja ilmakehään, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon.

BMW 225xe -mallin historia

BMW active tourer on plug-in-hybridiauto, jossa on kuusisylinterisistä moottoreista johdettu 1,5-litrainen turbo-kolmisylinterinen bensiinimoottori ja synkronoitu sähkömoottori. Siinä on myös litiumioniakku ja se on mekaanisesti sukua MINI Countrymanille.

BMW 225xe active tourer PHEV on ollut tuotannossa vuodesta 2015 tähän päivään asti. Se on myös valmistettu Leipzigissa Saksassa, ja se on myös sukua BMW X1:lle, BMW X2:lle JA Mini Clubmanille. Sähkömoottorin ja moottorin yhdistelmällä tämä auto tuottaa erinomaista tehoa, ja se pystyy kulkemaan pidemmän matkan kuin BMW 225i.

BMW 225xe:n ominaisuudet

Ulkonäkö

BMW 225xe PHEV on kaunis aktiivinen matkailuauto, jolla on lyhyt ja korkea muoto. Se on yksi markkinoiden pienimmistä monikäyttöautoista, mutta se on tyylikkäästi muotoiltu. Lisäksi siinä on kaunis ja ylellinen sisustus, joka antaa sinulle BMW-tunnelman. Siinä on myös viisi ovea ja monia upeita ominaisuuksia.

  BMW X5 Luotettavuus

Suorituskyky

Hämmästyttävää kyllä, BMW 225xe:ssä on sama sähkömoottori ja akkupaketti kuin BMW i8:ssa. Moottori tuottaa yhteensä 134 hv ja 164 lb-ft vääntöä. Sähkömoottori sen sijaan tuottaa yhteensä 87 hv ja 122 lb-ft vääntöä.

Näiden kahden yhdistelmä tuottaa kuitenkin poikkeukselliset 221 hv ja 284 lb-ft vääntöä. Tämän ansiosta se kiihtyy 0-100 vain 6,7 sekunnissa, ja huippunopeus on 126 km/h. Se on nopeampi kuin useimmat sen kilpailijat, kuten Skoda Yeti tai Toyota Prius+.

Mukavuus ja tavaratila

Kuten aiemmin mainittiin, BMW 225xe:een mahtuu jopa viisi henkilöä. Vaikka pistokehybridimoottori on vienyt hieman tilaa, auto on silti erittäin mukava. Kiitos 56,7 tuuman lantiotilan edessä ja takana.

Tilavan matkustamon lisäksi autossa on myös runsaasti tavaratilaa, joka on jopa suurempi kuin BMW i3:ssa. Siinä on yhteensä 400 litraa takaistuimen takana ja 1350 litraa takaistuimen ollessa taitettuna. Voit siis säilyttää matkatavarasi tavaratilassa.

Polttoainetehokkuus

BMW 225xe on erittäin taloudellinen ja polttoainetehokas auto. Kiitos 3-sylinterisen bensiinimoottorin ja sähkömoottorin yhdistelmän. Sen polttoainetaloudellisuus on 142. Mpg, mikä on erinomainen. Tämä tarkoittaa, että säästät paljon polttoainetta ja saastutat ympäristöä vähemmän.

Hinta

Jos vertaat BMW 225xe:tä kilpailijoihinsa, kuten Skoda Yeti ja Seat Alhambra, huomaat, että se on melko kallis. Siinä on kuitenkin enemmän kehittyneitä ominaisuuksia kuin kilpailijoissaan. Perusmallin BMW 225xe maksaa noin 45 000 dollaria. Jos siis valitset M Sport -version, joudut maksamaan enemmän.

  Kumpi on arvokkaampi, Mercedes vai BMW?

FAQ

Onko BMW 225xe ostamisen arvoinen?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos haluat plug-in-hybridimönkijän, jolla on hyvä hyötysuhde, vähemmän päästöjä, poikkeuksellinen suorituskyky ja erinomainen toimintasäde, BMW 225xe on loistava valinta. Mutta jos haluat isomman matkailuauton, joka on myös luotettavampi ja helpompi huoltaa, 225xe ei ole oikea auto sinulle.

Mitkä ovat BMW 225xe -mallin yleiset ongelmat?

Ennen kuin investoit käytettyyn BMW 225xe -autoon, on tärkeää huomioida joitakin ongelmia, joita todennäköisesti kohtaat matkan varrella. Joitakin ongelmia, joita sinun pitäisi odottaa kohtaavasi, ovat polttoaineläpän kannen ongelmat, akun korkean jännitteen oikosulut, sähköongelmat, heikko akku ja EVAP-järjestelmän ongelmat.

Onko BMW 225xe halpa huoltaa?

Ei, BMW 225xe -mallin ylläpito on melko kallista. Tämä johtuu siitä, että siinä ilmenee enemmän ongelmia kuin muissa luokkansa autoissa. Lisäksi BMW:n osat ovat kalleimpia, mikä nostaa huoltokustannuksia. Lisäksi BMW-huoltokeskukset ja -teknikot veloittavat paljon, mikä voi myös nostaa huoltokustannuksia.

Miten BMW 225xe toimii?

BMW 225xe toimii joko akkuvirralla, bensiinivirralla tai niiden yhdistelmällä. Koska tämä auto on plug-in-hybridiauto, siinä on BMW eDrive ja 1,5-litrainen kolmisylinterinen TwinPower Turbo -moottori, joka tarjoaa tehokkuutta ja suuremman toimintasäteen. Vaihda vain haluamasi voimanlähde auton tarpeiden mukaan.

Kuinka kauan BMW 225xe:n lataaminen kestää?

Lataus kestää keskimäärin 2,5 tuntia. Mutta jos käytössäsi on nopeampi laturi, 7,7 kWh:n akku latautuu alle 2 tunnissa. Jos sinulla on tyypin 2 liitin, voit ladata autosi kotona tai työpaikalla. Tämä on erinomaista, sillä joidenkin pistokehybridiautojen täyteen lataaminen kestää yli 4 tuntia.

  BMW:n jäähdytysnesteen sekoittaminen

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan BMW 225xe on mukava plug-in-hybridiauto, sillä se on tilava, tehokas, tehokas ja erittäin taloudellinen. Siitä huolimatta siinä on myös muutama ongelma, joiden kanssa pitäisi olla valmis selviytymään, kuten heikko akku, sähköongelmat, voimansiirto-ongelmat ja polttoaineläpän kannen ongelmat.

Jos haluat vähentää saasteiden määrää ja säästää rahaa polttoaineessa, BMW 225xe PHEV auttaa sinua siinä. Sitä paitsi se on myös kompakti ja helppo ajaa kaupungilla. Ja jos olet perheellinen, tämä auto on myös käytännöllinen ja sopii erinomaisesti piknikille, sillä siinä on runsaasti tavaratilaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z