BMW M850:n yleiset ongelmat

BMW M850:n yleiset ongelmat

BMW M850 on yksi markkinoiden ylellisimmistä BMW-sedaneista. Siinä on myös tehokas moottori, jossa on paljon edistyksellisiä ominaisuuksia. Siinä on kuitenkin myös useita ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien tulisi tietää. Mutta mitkä ovat BMW M850:n yleisiä ongelmia?

Yleisiä BMW M850:n ongelmia ovat vialliset jarrut, öljyvuodot, turvavyön lukon tunnistuksen viallinen toiminta, V8-moottorin ongelmat, ohjausongelmat, jäähdytysjärjestelmän vuodot, pakoputken kolina, ovenkahvojen vikaantuminen ja automaattivaihteiston ongelmat. Ei sillä, että useimmat näistä ongelmista voidaan korjata käymällä BMW-huollossa.

Mitkä ovat BMW M850:n yleisiä ongelmia?

Vialliset jarrut

Tämä ongelma on yleinen vuoden 2019 BMW M850:ssä. Jarrut vioittuvat tai eivät toimi tarkoitetulla tavalla jarrujärjestelmän viallisen hydrauliyksikön vuoksi. Tämä ongelma johtaa rajoitettuun jarrutustukeen ja lisääntyneeseen jarrutusalueeseen. Tämän seurauksena se johtaa onnettomuusvaaran lisääntymiseen.

Öljyvuodot

Kuten useimmissa BMW-malleissa, myös BMW M850:ssä on öljyvuotoja. Useiden kilometrien ajamisen jälkeen BMW M850:ssä voi olla halkeama tai kulunut venttiilikannen tiiviste, öljypohjan tiiviste tai ajoituskannen tiiviste. Tämän seurauksena öljy alkaa vuotaa, kunnes vialliset tai kuluneet osat vaihdetaan hyviin tai uusiin.

V8-moottorin ongelma

BMW 850:ssä on V8-moottori. Vanhemmassa mallissa oli sekä V6- että V12-moottori. Mutta tässä tapauksessa V8-moottori on se, joka kehittää ongelmia. Käyttäjät ovat raportoineet tämän moottorin syttyvän väärin ja käyvän huonosti. Suurin syyllinen tämän ongelman takana on moottorilohkon poran kuluminen.

Ongelman korjaamiseksi sinun on ehkä vaihdettava moottorilohko ja hankittava uudet männät. Huomaa, että näiden osien vaihtaminen on jonkin verran kallista.

  BMW X6 VS Audi Q8 - kumpi on parempi?

Turvavyön lukituksen viallinen tunnistus

Tämän ongelman pääasiallinen syy on lyhyt kaapeli, joka yhdistää hallianturin ja turvavyön lukon. Kun kaapeli on lyhyt, se aiheuttaa virheellisen turvavyön lukituksen tunnistuksen, mikä vaikuttaa myös turvajärjestelmän toimintaan ja turvatyynyn laukeamiseen. Tämä lisää myös loukkaantumisriskiä onnettomuustilanteessa.

Hyvä uutinen on, että kyseiset mallit, mukaan lukien vuosien 2019 ja 2020 BMW M850 -autot, on kutsuttu takaisin ja ongelma korjattu.

Jäähdytysjärjestelmän vuodot

Öljyvuotojen tavoin jäähdytysjärjestelmän vuoto voi johtua huonosta päätiivisteestä, vaurioituneesta jäähdyttimestä tai heikosta jäähdyttimen korkista. Jos jokin näistä osista on vaurioitunut, jäähdytysjärjestelmä alkaa vuotaa. Vaihdata huono osa mahdollisimman pian, jotta vältyt uusilta jäähdytysnestevuodoilta.

Liiallinen jäähdytysnestevuoto aiheuttaa moottorin ylikuumenemisen ja vaikuttaa auton suorituskykyyn.

Ohjausongelmat

Toinen yleinen ongelma, jota BMW M850:n omistajat kohtaavat, on ohjauspyörän vaeltelu sivulle sen sijaan, että se pysyisi suorassa linjassa. Tämä ongelma johtuu yleensä ohjaustehostimen ongelmasta. Ongelman korjaamiseksi sinun on vaihdettava huono tai viallinen ohjaustehostinlaatikko.

Automaattivaihteiston ongelmat

Toisinaan saatat huomata, että autosi automaattivaihteiston vaihteiden vaihtaminen on huonoa. Tämän lisäksi kiihdytyksessä saattaa esiintyä viiveitä. Tällaiset merkit ovat merkki siitä, että kytkin luistaa ja vaihteisto vaatii uusimista.

Pakoputken kolina

Tämä on toinen ongelma, jota BMW M850:n omistajien tulisi ennakoida. Tämä ongelma ilmenee yleensä moottorin ollessa kylmä. Sitä paitsi se on myös hälytys siitä, että pakoputki ja katalysaattori ovat melkein menossa huonoon kuntoon. Voit korjata ongelman vaihtamalla huonon katalysaattorin ja pakoputken.

  Miten BMW X6 pärjää lumessa?

Ovenkahvan vikaantuminen

Tämä ongelma on yleinen vanhemmissa BMW M850 -malleissa tai ensimmäisen sukupolven BMW M850 -mallissa. Ovenkahva pettää, kun käyttäjä on ajanut useita kilometrejä. Se alkaa siitä, että ovea on nostettava normaalia enemmän oven avaamiseksi. Jonkin ajan kuluttua ovi ei aukea kokonaan. Syynä on oven rakenteessa käytetty halpa metalli.

Vaihda huono ovenkahvan metalli luotettavampiin ja kestävämpiin osiin.

FAQ

Onko BMW M850 luotettava?

BMW M850 sijoittuu keskimääräisen luotettavuuden piiriin. Tämä on samaa luokkaa kuin useimmat sen kilpailijat. Korjaus- ja huoltokustannukset tekevät tästä autosta kuitenkin epäluotettavan, mikä on takaisku kiinnostuneille ostajille. Mutta jos pidät tästä autosta hyvää huolta, se kestää monta vuotta.

Kuinka monen kilometrin jälkeen BMW M850:ssä alkaa olla ongelmia?

Se riippuu siitä, miten hyvin autosta huolehdit. Jos huolehdit kunnolla ja ajat varovasti, pieniä ongelmia voi alkaa esiintyä 100 000 mailin jälkeen. Mutta jos ajat huolimattomasti etkä huolehdi autostasi, ongelmia voi alkaa esiintyä jo 60 000 mailin kohdalla.

Mikä on BMW M850:n korkea ajokilometrimäärä?

BMW M850:n korkea ajokilometrimäärä on 150 000 mailia. Jos siis aiot ostaa käytetyn BMW M850 -mallin, on tärkeää, että hankit sellaisen, jossa on alle 150 000 kilometriä. Huomaa, että tämä koskee vain ensimmäisen sukupolven mallia, sillä toisen sukupolven malli on ollut olemassa vuodesta 2019 tähän päivään asti.

  Onko BMW:ssä vararenkaat?

Onko BMW M850 kallis huoltaa?

Kyllä, BMW M850 on erittäin kallis ylläpitää. Tämä johtuu siitä, että se on polttoainetehottomampi kuin useimmat sen kilpailijat. Lisäksi siinä on useita ongelmia, joita käyttäjät joutuvat käsittelemään, mikä tarkoittaa, että käyttäjä viettää enemmän aikaa korjaamolla kuin keskimääräinen auto. Lisäksi varaosien ja huollon kustannukset ovat melko korkeat.

Pitääkö BMW M850 arvonsa?

Ei, BMW M850 ei pidä arvoaan hyvin. Tämä johtuu siitä, että sen lähtökustannukset ovat korkeat, ja vain harvoilla on siihen varaa. Lisäksi auton huolto on kallista, mikä tekee sen omistamisesta entistä kalliimpaa, kun se vanhenee. Tämän vuoksi tämän auton jälleenmyyntiarvo on yksi markkinoiden huonoimmista.

Johtopäätös

Jos aiot investoida ylelliseen ja edistykselliseen BMW M850 -autoon, sinun kannattaa aloittaa tarkastelemalla joitakin ongelmia, joita saatat kohdata tulevaisuudessa. Kun olet tuonut esiin yleiset ongelmat, joita tämä auto kohtaa, sinun tulisi huoltaa autoasi asianmukaisesti, jotta vältät useimmat niistä.

Kaiken kaikkiaan BMW M850 on kaunis, suorituskykyinen, edistyksellinen, turvallinen ja tyylikäs coupé. Se on kuitenkin myös kallis hankkia ja ylläpitää.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z