Kuka on Mercedeksen tärkein kilpailija?

Mercedes-Benz on kukoistanut vuosien varrella, koska se on säilyttänyt laadun ja kehittänyt innovatiivisia autoja, jotka ovat asettaneet luksusautojen standardit. Jotkin merkit ovat kuitenkin jatkaneet parantamistaan ja asettaneet Mercedeksen koville. Mutta kuka on Mercedeksen tärkein kilpailija?

Mercedeksen tärkein kilpailija on Audi. Vuosikymmen sitten Mercedeksen tärkein kilpailija oli BMW. Muutaman viime vuoden aikana Audi on kurottautunut umpeen ja on nyt Mercedeksen lähin kilpailija. Toinen Mercedeksen läheinen kilpailija on Porsche, jonka autot ovat erinomaisesti suunniteltuja.

Mercedeksellä voi olla läheisiä haastajia, mutta minkään näistä luksusautomerkeistä ei voida sanoa olevan Mercedestä parempi. Siksi Mercedes on edelleen maailman johtava luksusautojen myyjä. Vuonna 2020 Mercedes myi yli 2,2 miljoonaa autoa, kun sen Audi-tuotemerkin alla myytävä Volkswagen tuli toiseksi 1,7 miljoonalla autolla.
Tässä on, miten Mercedes vertautuu lähimpiin kilpailijoihinsa:

Mercedes-Benz VS Audi

Mallivalikoima

Vaikka Audi on Mercedeksen lähin kilpailija, siltä puuttuu Mercedeksen tarjoama laaja autovalikoima. Kyllä, Audilla on joitain merkittäviä sedaneja, coupéja, vaunuja ja maastureita, mutta Mercedes-Benz tarjoaa paljon enemmän. Jos siis haluat laajan valikoiman autoja, joista valita, Mercedes on paras valinta.

Suorituskyky

Audin tärkein myyntivaltti on sen suorituskyky ja tekniikka. Jos siis haluat suorituskykyisen auton Audin ja Mercedeksen väliltä, Audi on parempi vaihtoehto. Yksi syy siihen, että Audi on suorituskykyisempi kuin Mercedes, on se, että siinä on vakiona nelivetojärjestelmä, kun taas Mercedeksessä se on valinnainen.

Luotettavuus

Toinen osa-alue, jolla Audi päihittää Mercedeksen, on luotettavuus. Consumer Reportsin ja JD Powerin mukaan Audi on luotettavampi kuin Mercedes-Benz. Sitä paitsi Audi rekisteröi vähemmän ongelmia kuin Mercedes. Huoltokustannusten osalta Audi on kuitenkin edelleen jäljessä.

  Miksi minun ei pitäisi ostaa Mercedestä?

Turvallisuus

Audi voi olla luotettavampi ja suorituskykyisempi kuin Mercedes, mutta Mercedes on turvallisempi auto. Kiitos sen erittäin kehittyneen PRE-SAFE-tekniikan, joka voi pysäyttää auton automaattisesti, kun se havaitsee onnettomuuden. Siitä huolimatta Audi on myös turvallinen, koska siinä on Audi Driver Assistance Package.

Hinta

Sekä Audi että Mercedes tarjoavat kalliita luksusautoja, mutta Audi on hieman halvempi kuin Mercedes. Siitä huolimatta Audin ylläpito maksaa enemmän kuin Mercedeksen.

Mercedes-Benz VS BMW

Mallivalikoima

Sekä Mercedeksellä että BMW:llä on tarjolla erilaisia automerkkejä ja -malleja. Niillä on sedaneja, coupéja, maastureita ja paljon muuta. Jos kuitenkin etsit merkkiä, jolla on eniten autovalikoimaa, sen on oltava BMW.

Suorituskyky

BMW:n autot ovat suorituskykyisempiä kuin Mercedes-Benzin autot. Useimmat perustason BMW:t ovat suorituskykyisiä autoja, kun taas useimmat Mercedeksen perustason autot eivät ole. Sinun on ehkä edettävä Mercedes-AMG-mallistoon saadaksesi suorituskykyisen mallin.

Luotettavuus

Audi ja Porsche saattavat olla luotettavampia kuin Mercedes, mutta BMW ei ole. JD Powerin mukaan BMW kuuluu vähiten luotettavien luksusautojen joukkoon. Mercedes on hieman luotettavampi kuin BMW ja jää hieman alle keskiarvon.

Turvallisuus

Yksi asia, joka nostaa Mercedeksen kaikkien luksusautojen kärkeen, on turvallisuus. Mercedes on markkinoiden turvallisin luksusauto. Siinä on PRE-SAFE-teknologia, joka on ainutlaatuinen ja hyödyllinen. Sitä vastoin BMW:ssä on iDrive, joka on erinomainen, mutta ei lähelläkään PRE-SAFE-tekniikkaa.

  Kumpi on parempi, Mercedes vai Jaguar?

Hinta

Hinnaltaan Mercedes on hieman kalliimpi kuin BMW. Molemmat autot maksavat kuitenkin 40 000-170 000 dollaria. Niillä on myös suorituskykyisiä autoja, jotka maksavat enemmän kuin niiden vakiomallit. Sinun on siis oltava valmis kuluttamaan, jos haluat jonkin näistä autoista.

Mercedes-Benz VS Porsche

Mallivalikoima

Molemmat näistä merkeistä ovat kotoisin Saksasta. Mercedes tarjoaa kuitenkin enemmän autovalikoimaa kuin Porsche. Jos siis haluat valita erilaisia automerkkejä ja -malleja, Mercedes on ihanteellinen valinta. Tämän sanottuaan Porschella on laaja valikoima urheiluautoja, joista voit valita.

Suorituskyky

Tämä on yksi osa-alue, jolla monet luksusautot päihittävät Mercedeksen. Porsche ei ole poikkeus. Porsche on suorituskykyisempi kuin Mercedes, ja se tarjoaa yhden parhaista ajokokemuksista. Sitä paitsi Porsche-autot ovat tunnettuja nopeudestaan ja voimastaan, mikä selittää, miksi ne ovat suosittuja moottoriurheilussa.

Luotettavuus

Porsche kuuluu markkinoiden luotettavimpiin luksusautoihin. Itse asiassa Porsche on luotettavampi kuin Audi, mikä tarkoittaa, että se on myös luotettavampi kuin Mercedes. Ainoa ongelma on, että Porsche voi olla kalliimpi huoltaa kuin Mercedes-Benz, kun se hajoaa.

Turvallisuus

Useimmat luksusautot on varustettu markkinoiden parhaimmilla turvavarusteilla. Mercedes ja Porsche ovat turvallisia, ja niissä on joitakin edistyksellisimpiä turvajärjestelmiä. Mercedes on kuitenkin turvallisempi kuin Porsche.

Hinta

Kun vertaat samankaltaisia Porsche- ja Mercedes-Benz-malleja, huomaat, että Mercedes on hieman kalliimpi kuin Porsche. Myös Benzin ylläpitokustannukset ovat korkeammat kuin Porschen. Mutta kun Porsche hajoaa, saatat joutua käyttämään enemmän rahaa.

  Missä Mercedeksissä on DISTRONIC PLUS

FAQ

Mitkä muut luksusautomerkit Audin, BMW:n ja Porschen lisäksi kilpailevat Mercedeksen kanssa?

Mercedeksen kolme tärkeintä kilpailijaa ovat Audi, BMW ja Porsche. On kuitenkin joitakin merkkejä, joilla on erittäin kehittyneitä ja ylellisiä autoja. Niihin kuuluvat Jaguar, Volkswagen, Aston Martin, Volvo, Ferrari, Land Rover, Bentley, Lamborghini, Lexus, Cadillac, Rolls Royce ja Bentley.

Mikä auto on parempi – Mercedes S-luokka, Audi A8 vai BMW 7-sarja?

Kaikki nämä automallit ovat suuria huippuluokan luksussedaneita. Mercedes S-Class on näistä kolmesta autosta kokonaisuutena paras. Audi A8 on kuitenkin suorituskyvyltään paras auto, kun taas BMW 7-sarja tarjoaa parhaan ajokokemuksen, sillä sen käsiteltävyys on parempi kuin näiden kolmen auton.

Miksi Mercedes-Benziä pidetään parhaana luksusautomerkkinä?

Mercedes-Benziä pidetään parhaana luksusautomerkkinä sen huipputeknisen suunnittelun, mukavan ajomukavuuden, tehokkaan moottorin, huippuluokan turvallisuusominaisuuksien ja erinomaisen suorituskyvyn vuoksi. Lisäksi Mercedes on luotettavampi ja kestävämpi kuin useimmat luksusautomerkit.

Johtopäätös

Mercedeksen tärkein kilpailija on Audi, jonka jälkeen tulevat BMW ja Porsche. Vaikka useimmilla näistä merkeistä on joitain ominaisuuksia, jotka ovat Mercedestä parempia, Mercedes on silti kaiken kaikkiaan paras luksusautomerkki. Kiitos monien vuosien innovoinnin ja johdonmukaisuuden tarjota ”parasta tai ei mitään”.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z