Kumpi on parempi Polestar vai Tesla?

Jos etsit laadukasta ja ylellistä lähtötason sähköautoa, törmäät suurella todennäköisyydellä Polestarin tai Teslan ajoneuvoihin. Molemmat näistä autoista tarjoavat suorituskykyisiä ja ylellisiä autoja. Mutta kumpi auto on parempi Polestarin ja Teslan välillä?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos haluat nopeutta, suurta suorituskykyä ja erinomaisen toimintasäteen, Tesla on paras valinta sinulle. Mutta jos haluat mukavan, ylellisen ja turvallisen auton, Polestar on parempi valinta.

Kaiken kaikkiaan Tesla on parempi auto, kuten selviää myöhemmin tässä kirjoituksessa. Kiitos sen laajan malli- ja variaatiovalikoiman. Polestar voi olla hyvin suunniteltu ja huippuluokan sisätiloineen, mutta heillä on tarjolla vain yksi sähköinen malli, ”Polestar 2”. Polestar 1 on plug-in-hybridiauto.

Kumpi auto on parempi Polestar 2:n ja Tesla Model 3:n välillä?

Paras vertailu, joka auttaa meitä tietämään, kumpi auto on parempi, on Polestar 2:n ja Tesla Model 3:n välillä. Polestar 2 luotiin kilpailemaan Tesla Model 3:n kanssa. Sen lisäksi, että se maksaa lähes saman verran, siinä on myös samankaltaisia ominaisuuksia, jotka antavat Teslalle kyytiä.

Ulkonäkö

Tämä on melko haastavaa, sillä molemmat näistä autoista ovat kauniisti muotoiltuja ja nykyaikaisen muotoilun omaavia. Lähempi tarkastelu kuitenkin asettaa Polestar 2:n hieman Tesla Model 3:n edelle. Tämä koskee sekä auton sisätiloja että ulkopintaa.

Polestar 2:n sisätilat ovat tyylikkäät, modernit ja mukavammat kuin Tesla Model 3:n. Lisäksi se tarjoaa käyttäjälle useita räätälöintimahdollisuuksia eri paketeilla. Ostajat voivat siis muokata sisätiloja makunsa ja mieltymystensä mukaan.

  Onko Tesla parempi kuin Range Rover?

Suorituskyky

Teslan suorituskyky on paljon parempi kuin Polestar 2:n. Ennen kaikkea Tesla Model 3 kiihtyy 0-100:een 5,3 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 140 km/h. Toisaalta Polestar 2 kiihtyy 0-100:een 7,4 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 127 mph. Huomaa, että molempien autojen suorituskykyiset versiot kiihtyvät vielä nopeammin.

Range

Yksi asia, jolla Tesla päihittää useimmat sähköautot, on sen erinomainen toimintasäde. Teslalla on paras toimintasäde täyssähköautoista. Parhaan toimintasäteen omaavan sähköauton titteli menee kuitenkin Mercedes-Benz EQS:lle.

Tässä tapauksessa Tesla Model 3:n kantama on kuitenkin pienempi kuin Polestar 2:n. Tesla Model 3:n vakioalue kattaa enintään 263 mailia, kun taas suorituskykyisen vaihtoehdon enimmäisalue on 315 mailia. Sitä vastoin Polestar 2:n kantama on jopa 335 mailia.

Turvallisuus

Polestar on tietenkin turvallisempi auto. Turvallisista autoistaan tunnetun Volvon valmistama Polestar 2 -auto on myös turvallinen. Siitä huolimatta Tesla Model 3 ei ole kaukana, sillä se on myös erittäin turvallinen itseohjautuvan toiminnon ansiosta. Mutta jos haluat yleistä turvallisuutta, Polestar 2 on paras vaihtoehto.

FAQ

Onko Polestar luksusmerkki?

Kyllä, Polestar on luksusautomerkki. Polestar muodostettiin ruotsalaisen jättiläisen ”Volvon” ja kiinalaisen Geely Holdingin yhteisyrityksen kautta. Tämä tuotemerkki luotiin kilpailemaan muiden luksusluokan sähköautomerkkien, kuten Teslan ja sen saksalaisten kollegojen kanssa.

Voiko Polestar 2 käyttää Teslan latureita?

Kyllä, Polestar 2 voi käyttää Teslan latureita. Tarvitset vain tyypin 2 liittimen autosi lataamiseen. Ainoa ongelma on, että Polestar 2 hyväksyy vain 150 kW:n tehon. Jos siis käytät Teslan Superchargeria tai muuta tasavirtalaturia, sinun on odotettava enintään 78 minuuttia.

  Paras Tesla pitkille kuljettajille

Jos kuitenkin päätät käyttää tyypillistä NEMA 5-15 -pistorasiaa, se kestää noin 48 tuntia. Sitä vastoin, jos päätät käyttää NEMA 14-50 -pistorasiaa, lataus on hieman nopeampi, ja se voi kestää noin 11 tuntia ja 17 minuuttia.

Kumpi auto on turvallisempi – Tesla vai Volvo?

Volvo tunnetaan yleisesti markkinoiden turvallisimpana automerkkinä. Kyllä, Tesla Model 3 on markkinoiden turvallisin sähköauto, mutta Volvo on silti markkinoiden turvallisin automerkki. Siksi autot, kuten Volvo V90, V60, S90 ja S60, pääsevät yleensä markkinoiden 10 turvallisimman auton listalle.

Yksi asia, joka tekee Volvosta erittäin turvallisen, on se, että se tarjoaa useita vakiovarusteena olevia turvallisuusominaisuuksia, kuten etutörmäysvaroitin, kuolleen kulman valvonta, kaistalla pysymisen avustin, jossa on poistumisvaroitin, ja automaattinen hätävaroitus. Lisäksi auto saa hyvät pisteet IIHS:n ja NHTSA:n testeissä.

Millä sähköautolla on pisin toimintasäde?

Valitettavasti Tesla Model S:llä ei ole markkinoiden parasta kantamaa. Se titteli menee Mercedes EQS:lle, joka on yksi viimeisimmistä tulokkaista sähköautomarkkinoilla. Tämän auton toimintasäde on 485 kilometriä, mikä on poikkeuksellisen pitkä.

Pisimmän toimintasäteen omaavien autojen listalla toisena on Mercedes EQC, joka on Mercedes-Benzin E-luokan sähköversio. Sen toimintasäde on erinomaiset 410 mailia. Tesla Model S on kolmannella sijalla autojen, joilla on pisin toimintasäde, listalla. Sen toimintasäde on 405 mailia.

  Mikä on Teslan Summon-tila?

Kumpi auto on halvempi – Tesla Model 3 vai Polestar2?

Jos haluat säästää hieman rahaa mutta saada silti parhaan lähtötason sähkökäyttöisen sedanin, Tesl Model 3 on halvempi ja parempi auto. Vuoden 2021 Tesla Model 3 Standard Range -mallin lähtöhinta on 31 190 dollaria, kun taas vuoden 2021 Polestar 2:n lähtöhinta on 59 900 dollaria.

Polestar 2 on kuitenkin edelleen oikeutettu liittovaltion verohyvitykseen, joten saatat päätyä maksamaan tätä summaa alhaisemman hinnan. Sitä paitsi Polestar on leikannut vuoden 2022 Polestar 2 -mallin hintaa, joka tulee myyntiin lähes samaan hintaan kuin Tesla Model 3.

Loppupäätelmät

Polestar ja Tesla ovat sitoutuneet luomaan markkinoiden edistyksellisimpiä sähköautoja. Vaikka Polestar on vasta hiljattain aloittanut täyssähköautojen luomisen, se on päättänyt kilpailla sähköautojätin,” Teslan” kanssa ja antaa niille kyytiä.

Tällä hetkellä Teslalla on kuitenkin Polestariin nähden etulyöntiasema monin tavoin. Teslan autot ovat kehittyneempiä, nopeampia, niillä on erinomainen toimintasäde ja ne toimivat erinomaisesti. Toisaalta Polestar on ihanteellinen henkilöille, jotka etsivät mukavaa, turvallista ja ylellistä sähköautoa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z