Mercedes C350e – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Mercedes C350e oli tuotannossa vuosina 2015-2018 ja on nyt todella kilpailukykyinen auto käytettyjen luksusautojen markkinoilla. C350e käyttää 2,0 litran 4-sylinteristä turboahdettua suorasuihkutusmoottoria, joka on yhdistetty sähkömoottoriin tehokkuuden, suorituskyvyn ja ympäristöystävällisyyden lisäämiseksi.

W205 C350e on muotoilultaan suunnilleen samanlainen kuin kaikki muutkin W205 C-luokan mallit, mikä tarkoittaa, että se näyttää tyylikkäältä, tyylikkäältä ja halutulta. W205:n sisätilat ovat vanhentuneet hyvin, mikä tarkoittaa, että se näyttää edelleen yhtä hyvältä kuin ilmestymispäivänään.

C350e on myös kohtuullisen luotettava auto, mutta siinä esiintyy ongelmia MAF-anturin, vaihteiston, nokka-akselin säätömagneetin ja auton sisäisen elektroniikan kanssa. Kaikki nämä ovat suhteellisen yleisiä, mutta ne eivät ole kovin ongelmallisia, joten niiden korjaaminen on useimmissa tapauksissa helppoa ja halpaa.

Arvoltaan C350e tarjoaa paljon, kun otetaan huomioon, että se on nyt menettänyt arvoaan melkoisesti, mikä tekee siitä todella kilpailukykyisen auton käytettyjen hybridiluksus sedanien markkinoilla. C350e on yhtä käytännöllinen kuin tavallinen C205, lukuun ottamatta tavaratilaa, jota on pienennetty akkuja varten.

Mercedes C350e – Voimansiirtojärjestelmä

Yksi Mercedes C350e:n tärkeimmistä myyntivaltteista on voimansiirto, sillä C350e on plug-in-hybridi. 2,0 litran 4-sylinterinen turbomoottori tarjoaa 211 hv ja 258 newtonmetrin vääntömomentin yhdessä sähkömoottorin kanssa, mikä tekee siitä tehokkaamman kuin useimmat W205 C-luokan mallit.

Tämä moottori on yhdistetty 7G-Tronic 7-vaihteiseen automaattivaihteistoon, joka pystyy siirtämään voiman maahan ongelmitta. 4MATIC AWD -järjestelmän ansiosta C350e on nopea, vakaa ja tehokas, mikä tekee tästä voimansiirrosta W205-malliston makean pisteen.

  Mikä on paras Mersu koiranomistajille?

On myös syytä mainita, että Mercedes sanoo, että C350e pystyy hybridivoimansiirron ansiosta saavuttamaan vaikuttavan 112MPG:n kulutuslukeman. C350:n hiilidioksidipäästöt ovat alle 50 grammaa 100 kilometrillä, mikä tekee tästä voimansiirrosta myös todella ympäristöystävällisen.

On turvallista sanoa, että C350e:ssä yhdistyvät hybridivoimansiirron parhaat puolet. C350e on tehokas, tehokas, hiljainen ja ympäristöystävällinen, mikä tarkoittaa, että se kuvastaa täydellisesti Mercedeksen luksusfilosofiaa.

Mercedes C350e – muotoilu ja alusta

W205 C350e noudattaa suunnilleen samaa muotoilun linjaa kuin kaikki muutkin W205 C-luokan mallit, mikä tarkoittaa, että se näyttää komealta, tyylikkäältä ja hienostuneelta. Mercedeksen kehittyneiden monivalo-LED-ajovalojen ansiosta C350e:n julkisivu näyttää niin modernilta kuin nykyaikaiset autot vain voivat olla.

C350e:n sisätilat riippuvat melko paljon valitsemastasi varustetasosta, mutta jopa kohtuullisesti varustellut mallit näyttävät hienostuneilta ja moderneilta. Sisätilojen laatu ei ehkä yllä Audi A4:n tai BMW:n 3-sarjan tasolle, mutta muotoilu on sitä varmasti.

C350e:n alustaa on vahvistettu akkujen ja sähkömoottorin tuomaa lisäpainoa varten, mutta ajo-ominaisuudet ovat pysyneet ennallaan. C350e:ssä mukavuus, hiljaisuus ja helppokäyttöisyys ovat etusijalla.

Mercedes C350e – Luotettavuus ja yleiset ongelmatilanteet

Mercedes C350e on kohtuullisen luotettava auto, mikä tarkoittaa, että siinä ei esiinny aivan liian paljon ongelmia, jos sitä huolletaan oikein. Sellaisenaan yleisimmät ongelmat, joilla on taipumus vaivata C350e:tä, liittyvät ilmamassan virtauksen antureihin, nokka-akselin säätösolenoidiin ja vaihteistoon.

  Paras Mercedes hardtop avoauto

Näihin on puututtava mahdollisimman pian, jos haluat välttää vielä kalliimmat korjaukset myöhemmin. Muut C350e:tä usein vaivaavat ongelmat liittyvät vialliseen sisä- ja ulkoelektroniikkaan, liialliseen tärinään ajon aikana ja ajoittaisiin ajoitusongelmiin.

Mercedes C350e – Arvo ja käytännöllisyys

Kunnollisen C350e:n saa 20 000 dollarin hintaluokassa, kun taas parhaat mallit maksavat yleensä yli 30 000 dollaria. Kaikki riippuu siitä, miten hyvin ne on varustettu, ajokilometreistä ja yleiskunnosta. Myöhemmät mallit ovat yleensä kalliimpia, mutta aiempien mallien ostaminen ei ole ongelma, sillä niiden luotettavuus ei poikkea toisistaan kovinkaan paljon.

C350e:n voimansiirto tekee autosta paljon houkuttelevamman paremman hyötysuhteen, suuremman tehon ja ympäristöystävällisyyden ansiosta, mutta sillä on hintansa, koska tavaratilaa on pienennetty huomattavasti akkujen sijoittamiseksi. Tämä tarkoittaa, että C350e ei ole yhtä tilava kuin tavallinen C-luokka.

FAQ-osio

Kuinka turvallinen Mercedes C350e on?

Mercedes C350e on nykyaikainen Mercedes-luksussedan, mikä tarkoittaa, että siinä on kaikki Mercedeksen turvallisuuskellot ja -pillit. On totta, että C-luokan alustan, W205:n, törmäysvalmiusluokitus on 5 tähden luokitus, mutta yleinen suojaustaso liittyy varustetasoon.

Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi maksaa korkeammasta turvallisuustasosta, mikä on enemmän tai vähemmän tilanne lähes kaikissa nykyaikaisissa Mercedes-autoissa. Kaiken kaikkiaan turvallisuus ei ole asia, josta sinun pitäisi olla huolissasi ostaessasi Mercedeksen, sillä kaikki nykyaikaiset Mercedes-autot ovat tehtäviensä tasalla.

  Porsche vs. Mercedes: Luotettavuus

Pitäisikö minun ostaa Mercedes C350e?

Mercedes C350e on todellakin todella lupaava auto, sillä se tarjoaa kaiken, mitä voit odottaa nykyaikaiselta kompaktilta luksussedanilta. C350e:n voimansiirto on tehokkuudeltaan, sulavuudeltaan ja teholtaan yksi segmenttinsä parhaista, kun taas ulko- ja sisätilojen muotoilu pitävät edelleen hyvin pintansa.

Sinänsä sinun kannattaa todellakin harkita C350e:n ostamista, jos etsit käytettyä kompaktia luksussedaania. BMW 3-sarjan hybridi saattaa olla hieman hauskempi ajettava, mutta C350e on kehittyneempi ja uudempi.

Ovatko Mercedes-hybridit sen arvoisia?

Mercedes valmistaa joitakin markkinoiden kilpailukykyisimpiä hybridejä, sekä siksi, että ne tarjoavat entistä korkeamman hyötysuhteen, että siksi, että ne ovat hiljaisia, seesteisiä ja mukavia. Mercedes pyrkii hybridisoimaan kaikki uudemmat autonsa joko miedolla hybriditekniikalla tai täyshybrideiksi.

Tämä tarkoittaa, että nämä ovat markkinoiden parhaita hybridejä, sillä Mercedes on tunnettu luokkansa johtavasta suunnittelusta. On turvallista sanoa, että Mercedes-hybridit ovat todellakin kannattavia, erityisesti käytettyjen autojen markkinoilla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z