Mikä on BMW M Sport -paketti?

BMW ei ole vain yksi maailman johtavista luksusautomerkeistä, vaan se tarjoaa myös erilaisia automerkkejä ja -malleja. Yhteensä BMW tarjoaa 11 eri autoryhmää. Eri ryhmistä M-sarja on yksi suosituimmista, sillä se tarjoaa tehokkaita autoja. Mutta mikä on BMW M Sport Package?

BMW M Sport -paketti saa BMW:si näyttämään urheilullisemmalta sekä ulko- että sisäpuolella. Siitä puuttuu kuitenkin M-sarjan ja M Performance -autojen moottori ja viritys. Lyhyesti sanottuna se saa autosi näyttämään BMW:n M-sarjan autolta, mutta ilman nopeutta ja halvemmalla. Lisäksi tämä paketti on saatavana BMW 1-sarjasta BMW 8-sarjaan.

Huomaa, että BMW M Sport -paketti vaihtelee BMW-malleittain. Siitä huolimatta kaikissa M Sport -paketeissa on osia tai ominaisuuksia, jotka tuovat BMW:hen ainutlaatuisen ulko- ja sisätilan. M Sport -pakettiin kuuluvat muun muassa suuret pyörät, urheilullisemman näköinen korisarja, paremmat verhoilupinnat ja vartaloa myötäilevät urheiluistuimet.

Mitä eroa on M-Sport-, M Performance- ja M-Series-paketeilla?

M Sport

M Sport on BMW:n M-malliston alhaisin varustelu. Toisin kuin M-Series- ja M Performance -varustelut, M Sport on lisävarustepaketti. Tämä paketti voidaan lisätä mihin tahansa BMW:hen, mukaan lukien alemmat kohtuuhintaiset trimmit. Kuten aiemmin todettiin, M Sport -paketti tekee autosta urheilullisemman näköisen, mutta ilman korkeampien varusteluokkien nopeutta ja suorituskykyä.

M Performance

Toisin kuin M Sport -paketti, M Performance -paketti tulee tiettyjen autojen mukana. Sitä ei siis voi lisätä mihin tahansa BMW-malliin. Lisäksi M Performance -trimmi tarjoaa urheilullisen ulkonäön lisäksi myös paremman suorituskyvyn ja nopeuden. Lisäksi M Sport -versiossa on yleensä yksinkertainen merkki, kuten ”340i tai 135i”, kun taas M Performance -versiossa on merkit, joissa on M-kirjain, kuten ”M340i tai M240i”.

  Miksi BMW:n ohjauspyörä on jäykkä

M-sarja

M-sarja eroaa M Sport- ja M Performance -versioista, koska se tulee erillisenä mallina. Sen lisäksi siinä ei ole trimmimerkintöjä ja sen merkki on hyvin yksinkertainen. Esimerkiksi M3, X3 M, M5 tai X6 M. M Performance -trimmi on kuitenkin M-sarjaa nopeampi.

Mitä BMW:n M Sport -paketti pitää sisällään?

BMW M Sport -paketti sisältää tummemman ulkokuoren, sisustan, pienet M-merkit, suuremmat vanteet, erikoisemman ohjauspyörän ja urheilullisemman näköisen korisarjan. Huomaa, että pyöriä on erikokoisia ja -tyyppisiä. Voit saada 19-tuumaiset M Double-spoke -vanteet tai 20-tuumaiset M Double-spoke -vanteet.

Mitä tulee verhoiluihin, voit valita alumiinisen Rhombicle-sisustusverhoilun tai 4LH – Fineline cove matter -viimeistelypuun tai jopa 4LF – Fineline ridge -puuverhoilun. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi M Sport -pakettiin kuuluu myös ZDH – dynaaminen käsittelypaketti.

Miksi kannattaa valita BMW, jossa on M?

BMW:n M-mallit ovat tehokkaampia ja hyvännäköisempiä kuin tavalliset BMW:t. Ne ovat kuitenkin myös kalliita, mikä tarkoittaa, että joudut maksamaan niistä enemmän kuin tavallisista BMW-autoista. Huomaa, että BMW:n M Sport Package -paketin hinta vaihtelee BMW-malleittain.

Miksi ostaa BMW M Sport?

BMW M Sport näyttää sisältä ja ulkoa näyttävämmältä kuin perinteiset BMW:t. Sen lisäksi, että BMW M Sport näyttää tyylikkäämmältä kuin tavalliset BMW:t, sen käyttö ja ylläpito on edullisempaa kuin BMW M Performance- tai M-sarjan autojen.

  Onko Lexus halvempi ylläpitää kuin BMW

Miksi sinun kannattaa pysyä erossa BMW M Sport -paketista?

Vaikka BMW M Sport -paketti näyttää urheilullisemmalta kuin perinteiset BMW:t, siitä puuttuu M Performance- ja M-sarjan autojen teho ja nopeus. Lisäksi auton ylläpito on lisävarusteiden vuoksi paljon kalliimpaa kuin perinteisen BMW:n.

FAQ

Mitä eroa on tavallisella BMW:llä ja M Sportilla?

Suurin ero tavallisen BMW:n ja M Sport -auton välillä on niiden ulkonäkö. M Sport -autot näyttävät urheilullisemmilta kuin perinteiset BMW:t. Molemmissa näissä autoissa on kuitenkin yleensä samat moottorivaihtoehdot, ja se riippuu yksinomaan siitä, mitä haluat.

Mitä M-sarja tarkoittaa BMW:ssä?

M BMW:n M-sarjassa tarkoittaa moottoriurheilua. BMW:n moottoriurheiluautoja on yhteensä kolmea eri tyyppiä, ja niihin kuuluvat täydet M-sarjan autot, M Performance -autot ja M-merkkiset autot. Kaikki nämä M-vaihtoehdot kuitenkin vaihtelevat, ja on tärkeää tietää, mitä etsit, ennen kuin valitset jonkin vaihtoehdon.

Onko BMW M paras varustelu?

Ei, se riippuu tarpeistasi ja vaatimuksistasi. Jos haluat suorituskykyisen ja tehokkaan auton, jossa on urheilullinen ulkonäkö, M-versio on paras sinulle. Mutta jos etsit mukavuutta ja käytännöllisyyttä, voit harkita joitakin alempia varusteita, joissa ei ole M-sarjan tehoa tai nopeutta.

Kannattaako BMW M Sport -paketti?

Kyllä, BMW M Sport Package on sen arvoinen, jos haluat urheilullisen näköisen auton. Tämä paketti saa autosi näyttämään erinomaiselta tavallisiin BMW-autoihin verrattuna. Jos kuitenkin haluat urheilullisen ulkonäön ja ajotavan, tämä ei ole oikea auto sinulle, sillä et saa samanlaista nopeutta tai tehoa kuin BMW M-sarjassa.

  Ovatko BMW-hybridit luotettavia?

Mikä on M Sport Pro -paketti?

Nimensä mukaisesti BMW M Sport Pro -paketti sisältää M Sport -paketin ominaisuudet ja paljon muuta. Esimerkiksi tässä paketissa on suuremmat ja urheilullisemmat vanteet, yksityiskohtainen kidney-säleikkö ja kiiltävä Shadowline-ulkoväri.

Yhteenveto

BMW M Sport Package on lisävarustepaketti, joka voidaan lisätä mihin tahansa BMW-malliin, jotta se näyttäisi urheilullisemmalta tai M-sarjan tai M Performance -mallien kaltaiselta. Toisin kuin M-sarjan tai M Performance -autot, M Sport Package -paketin sisältämät autot eivät kuitenkaan ole yhtä tehokkaita tai nopeita.

Kaiken kaikkiaan BMW M Sport Package saa tavallisen BMW-mallin näyttämään tavallisia BMW-autoja näyttävämmältä. Huomaa, että tämän paketin lisähinta on noin 4 000 dollaria. Se voi maksaa noin 2 450 dollaria BMW coupe -mallissa ja 6 500 dollaria SUV-mallissa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z