Mikä on tehokkain Mercedes?

Mercedes on vuosien varrella valmistanut tehokkaimpia, edistyksellisimpiä, ylellisimpiä ja nopeimpia autoja. Mutta mikä Mercedes-auto on tehokkain?

Tehokkaimman Mercedes-Benzin tittelin saa Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive. Tiedän, että monet teistä ovat yllättyneitä siitä, että Mercedes-Benz AMG GT Black Series ei vie tehokkaimman Mercedeksen titteliä.

Mercedes-Benz SLS AMG Coupe Electric Drive tuottaa erinomaisen tehon, jopa 741 BHp, kun taas Mercedes-Benz AMG GT Black Series tuottaa jopa 720 BHp. SLS:n sähkökäyttö tuottaa myös 738 lb-ft vääntöä.

Mercedes-Benz SLS AMG Electric Driven ominaisuudet

Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive on tulevaisuuden auto. Vuonna 2013 julkaistu tyylikäs ja tehokas urheiluauto on tehokkaampi kuin AMG GT Black Series -malli, mutta sen sähköteho ei kestä kauan. Siksi jotkut suosivat edelleen jälkimmäistä SLS AMG ED:n sijaan.

Sähköautona Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive ei tuota paikallisia hiilidioksidipäästöjä, joten se on ympäristöystävällinen. Siksi sen ylläpito on halvempaa kuin Mercedes-AMG GT Black Seriesin, joka tarvitsee polttoainetta toimiakseen. Huomaa, että tämä auto kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 3,7 sekunnissa.

Kuten useimmissa urheiluautoissa, tässäkin on täyssähköinen nelivetojärjestelmä. Sen lisäksi siinä on neljä moottoria, jotka on yhdistetty kahteen vaihteistoon 12 akkumoduulin kanssa. Suurin osa näistä akuista on sijoitettu käyttämättömään tilaan, johon vaihteistotunneli on yleensä sijoitettu.

Koska akku painaa kohtuuttomat 548 kiloa, niiden on oltava alla. Täyteen ladattuina nämä akut antavat tehoa, jolla voi ajaa jopa 155 mailia. Tämä ei ole hyvä uutinen, kun tätä autoa verrataan poikkeuksellisiin sähköautoihin, kuten Tesla Model S:ään, jonka toimintasäde on yli 400 mailia.

  Pitäisikö minun ostaa 10 vuotta vanha Mercedes?

Lyhyen kantaman lisäksi Mercedes SLS AMG Electric Driven täyteen lataaminen kestää useita tunteja. Jos lataat latausasemalta, joudut odottamaan vähintään 20 tuntia tämän tehokkaan urheiluauton täyteen lataamiseen. Tämä on paljon aikaa, kun otetaan huomioon, että monet sähköautot latautuvat täyteen alle 12 tunnissa.

Lisäksi 60 kWh:n litiumioniakku tarvitsee 220 voltin jännitteen latautuakseen täyteen 20 tunnissa. Sekä akun että sitä ohjaavan ohjelmiston ovat kehittäneet Mercedes AMG High-Performance Powertrainsin Formula 1 -asiantuntijat. Siksi se on suorituskyvyltään poikkeuksellinen.

Huolimatta monista haasteista Mercedes SLS AMG GT Electric Drive tarjoaa silti pehmeän ajon. Sinun tarvitsee vain valita oikeat vääntömomenttivektorointiasetukset nauttiaksesi kyydistä. Vaihda mukavuus- ja urheilutilan välillä nähdäksesi adrenaliinisi nousevan ja nauttiaksesi kyydistä.

Mercedes-Benz SLS AMG GT Electric Drive ei ole 500 000 dollarin perushintansa vuoksi kaikkien auto. Mutta jos haluat kokea tehokkaimman ja päästöttömimmän Mercedes-AMG-urheiluauton, tähän autoon kannattaa investoida.

Miksi Mercedes-AMG GT Black Series pidetään tehokkaana?

Mercedes-Benz SLS AMG GT ED:n tavoin Mercedes-AMG GT Black Series tarjoaa erinomaisen, jopa 720 hevosvoiman tehon. Tämä tarkoittaa, että SLS AMG Electric Drive on ainoa Mercedes-malli, jossa on enemmän tehoa 741 hevosvoimalla.

Ennen kuin Mercedes SLS AMG Electric Drive esiteltiin vuonna 2013, AMG Black Series oli markkinoiden tehokkain Mercedes-AMG-malli. Vuoden 2021 Mercedes-AMG GT Black Series -mallissa on erinomainen AMG V8 -moottori, joka tuottaa yhteensä 720 hevosvoimaa ja 590 hevosvoiman vääntömomentin.

  Vaatiiko Mercedes premium-bensiiniä?

Lisäksi tämä auto kiihtyy nopeammin kuin SLS AMG Electric Drive, sillä se kiihtyy 0-100 vain 3,1 sekunnissa. Lisäksi tämä auto on luotettavampi, sillä se toimii polttoaineella, toisin kuin SLS AMG Electric Drive, joka luottaa vain sähkövoimaan.

Kaiken kaikkiaan molemmat autot ovat tehokkaita ja hienostuneita. Lopullinen päätös riippuu siitä, haluatko sähkö- vai polttoainekäyttöisen auton. SLS AMG Electric Drive on kuitenkin hieman kalliimpi kuin AMG GT Black Series.

FAQ

Mikä on tehokkain Mercedes-maasturi?

Mercedes-Benz on valmistanut joitakin markkinoiden hienoimpia katumaastureita. Mutta vaikka G-luokka on Mercedeksen huippumaasturi, se ei ole tehokkain. Tehokkaimman Mercedes-katumaasturin tittelin saa 2021 GLS, jonka maksimiteho on 603 hv ja vääntömomentti 627 lb-ft.

Vähiten tehokas Mercedes-Benz GLS -malli on 362 hv ja 369 lb-ft vääntöä. G-luokkaan verrattuna vähiten tehokkaassa G-luokassa on 416 hv ja 450 lb-ft vääntöä, kun taas tehokkaimmassa G-luokassa on 577 hv ja 627 lb-ft vääntöä.

Mikä on nopein Mercedes-auto?

Nopein Mercedes-Benz-auto on Mercedes-AMG GT 63 S 4-ovinen coupe. Se kiihtyy 0-100 vain 3,1 sekunnissa. Tämän lisäksi sen tehokas moottori tuottaa jopa 630 hv, mikä on poikkeuksellista. Muita merkittäviä nopeampia Mercedes-malleja ovat 2021 AMG GT 63, AMG E 63 Sedan ja AMG S 63 Coupe.

Kumpi auto on tehokkaampi – Mercedes-AMG GT Black Series vai BMW M5 CS?

Kun kyse on tehosta, Mercedes ja BMW ovat tuottaneet tehokkaimpia urheilu- ja luksusautoja. Nämä kaksi automallia kuuluvat markkinoiden tehokkaimpiin. Kun kyse on silkasta tehosta, Mercedes-AMG GT Black Series vie kuitenkin voiton.

  Paras vanha Mercedes ostettavaksi

Mercedes-AMG GT Black Series tuottaa jopa 720 hv, mikä on yksi markkinoiden parhaista. Toisaalta BMW M5 CS tuottaa yhteensä 627 hv. Siksi AMG GT Black Series on tehokkaampi 93 hv:n erolla.

Johtopäätös

Jos etsit tehokkainta Mercedes-mallia, Mercedes-Benz SLS AMG Electric Drive on tehokkain Benz 741 hv:llä. Sitä seuraa tiiviisti vuoden 2021 Mercedes-AMG GT Black Series, jonka kokonaisteho on 720 hv. SLS AMG Electric Drive toimii 60 kWh:n litiumioniakulla, jonka toimintasäde on 155 mailia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z