Missä Mercedeksissä on kauko-ohjattava käynnistys?

Mercedes-Benz tarjoaa joitakin markkinoiden teknisesti edistyksellisimpiä ajoneuvoja. Yksi niiden tarjoamista ainutlaatuisista ominaisuuksista on etäkäynnistys.

Kaikissa uusissa Mercedes-Benz-malleissa on kauko-käynnistys. Tämä on uusi ominaisuus, joka on sisällytetty vuodesta 2016 ja sen jälkeen valmistettuihin Mercedes-ajoneuvoihin. Kaukokäynnistys on osa Mercedes mbrace connect -pakettia, joka on yksi mbrace-ohjelmiston tarjoamista paketeista.

Mercedes-Benz mbrace-toiminnosta tuli vakiovaruste vuonna 2016. Käynnistyspaketin mukana tulee kuuden kuukauden ilmainen kokeilujakso minkä tahansa vuodesta 2016 alkaen valmistetun Mercedes-mallin oston yhteydessä, ja kolmen kuukauden ilmainen kokeilujakso tarjotaan käytetyn ajoneuvon ostoon.

On myös tärkeää huomata, että on olemassa aloituspaketti, jonka voi päivittää sisältämään joko mbrace Plus, Mercedes-Benz Apps tai molemmat. Valitse paketti, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja budjettiisi.

Mikä on Mercedes mbrace?

Mercedes mbrace on kokoelma palveluja ja ajoneuvon sisäisiä teknologiaominaisuuksia. Ohjelmiston avulla kuljettaja pääsee etäkäyttöön ajoneuvoonsa Mercedes me -sovelluksen kautta. Voit siis käynnistää autosi, lukita ovet tai avata ovien lukituksen mistä tahansa puhelimesi me-sovelluksen avulla.

Mitä paketteja Mercedes-Benz mbrace tarjoaa?

Connect-paketin lisäksi Mercedes mbrace tarjoaa kolme muuta pakettia. Nämä ovat Secure-, Concierge- ja Entertain-paketit. Kaukokäynnistys kuuluu kuitenkin connect-pakettiin, joka on vakiona viiden vuoden ajan kaikissa uusimmissa Mercedes-Benz-malleissa.

Asiat, joita voit tehdä Mercedes me -sovelluksen kautta

mbrace-ohjelmiston avulla voit suorittaa nämä toiminnot Mercedes me -sovelluksen kautta:

  • Käynnistä autosi etänä mistä tahansa paikasta
  • Lukitse tai avaa auton ovet etänä
  • Osoitteen ohjaaminen navigaattoriin
  • Säilytä aiemmat ilmastointiasetukset, kun otat käyttöön etäkäynnistyksen.
  Kumpi on parempi - AMG vai M Power?

Etäkäynnistyksen edut

Etäkäynnistys, joka on osa mbracen connect-pakettia, tarjoaa käyttäjälle monia etuja. Se voi esimerkiksi palauttaa auton aikaisemmat ilmastointiasetukset mieleen, kun käynnistät sen. Tämän seurauksena auto asetetaan edelliseen lämpötilaan tai tilaan, jossa se oli ennen sammuttamista.

Jos siis asut kuumassa ympäristössä, mbrace-ominaisuus varmistaa, että auto viilenee ennen kuin nouset autoon. Se on helppokäyttöinen, sillä voit käyttää sitä puhelimestasi Mercedes me -sovelluksen avulla. Ohjelmiston avulla voit myös paikantaa tai jäljittää Mercedeksesi, jos et esimerkiksi muista, mihin pysäköit.

Ohjelmiston avulla on suoraviivaista ja nopeaa muodostaa yhteys tiepalveluun tai lähettää diagnostiikkatiedot Mercedes-jälleenmyyjälle. Kiitos etädiagnostiikan nopeasta ja helposta palvelusta, jonka etäkäynnistys tarjoaa. Näiden etujen ansiosta tämä ohjelmisto kannattaa ottaa Mercedes-autoosi.

Mercedes etäkäynnistys FAQ

Voinko asentaa etäkäynnistyksen vuoden 1998 Mercedes-Benz e320 -malliini?
Ei, et voi. Mercedes-Benzin kaukokäynnistyspaketti kuuluu vakiona vuodesta 2016 alkaen valmistettuihin Mercedes-Benz-ajoneuvoihin. Ne voidaan asentaa myös useimpiin vuosina 2005-2016 valmistettuihin Mercedes-malleihin. Mutta vanhemmissa, vuonna 2000 tai aiemmin valmistetuissa malleissa tämä laite ei toimi.

Tämä johtuu siitä, että useimmat 90-luvun lopusta 2000-luvun puoliväliin valmistetut Mercedes-mallit eivät ole yhteensopivia etäkäynnistyspaketin kanssa. Tärkein syy tähän on niiden ajonestoavaimen tyyppi, joka ei ole yhteensopiva etäkäynnistyspaketin kanssa.

Miten voin kauko-käynnistää vuoden 2020 Mercedes-mallini?

Ota tehdasavain ja paina paniikkipainiketta kerran puolen sekunnin ajan ja vapauta se. Seuraavaksi näet ajoneuvon pysäköintivalojen vilkkuvan kerran vahvistukseksi. Sen jälkeen autosi moottori käynnistyy 5 sekunnin kuluessa. Heti kun autosi moottori käynnistyy, pysäköintivalot vilkkuvat kerran 5 sekunnin välein.

  Missä Mercedeksessä on kolmas rivi?

Kun autosi on käynnistetty avaimenperän avulla, käynnistysjärjestelmä jatkaa moottorin käyntiä noin 15 minuutin ajan. Jos et ole noussut autoon 15 minuutin kuluttua, auto sammuu. Huomaa, että auto voidaan käynnistää enintään 5 kertaa normaalin avaimella tai painikkeella tapahtuvan käynnistyksen välillä.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää älypuhelinohjaimia tai 1- tai 2-suuntaista pitkän kantaman kauko-ohjainta. Näiden vaihtoehtojen asianmukainen käyttö edellyttää, että tutustut niiden käyttöohjeisiin.

Mistä tiedän, onko ajoneuvossani etäkäynnistys?

Jos kyseessä on Mercedes-Benz, kaikissa vuoden 2016 jälkeen valmistetuissa malleissa tämä ominaisuus on vakiona. Vanhemmissa malleissa, kuten vuosina 2010-2015 valmistetuissa malleissa, on kuitenkin avainnipussa painike etäkäynnistystä varten. Muiden ajoneuvovalmistajien konepellin alla on yleensä tarra, josta käy ilmi, onko autossa kauko-käynnistys.

Voinko käynnistää Mercedekseni puhelimellani?

Kyllä voit. Mercedes me connect -sovelluksen avulla voit hallita autoasi täysin. Tämä johtuu siitä, että se sisältää kaikki etäkäyttöpalvelut, kuten ajoneuvon paikannuksen, moottorin etäkäynnistyksen, auton etälukituksen ja paljon muuta. Voit siis käyttää ja ohjata autoasi mistä tahansa.

Voiko joku varastaa Mersuni, jos käytän etäkäynnistystä?

Ei. Vaikka etäkäynnistys kytkee auton päälle ja käynnistää moottorin, ovet ovat silti lukossa. Ja jos varas onnistuu pääsemään ajoneuvon sisälle, autoa ei voi ajaa pois ilman, että avaimenperä havaitaan ajoneuvon sisällä.

Onko Mercedes-Benz mbrace -ominaisuus ilmainen?

Ei, se ei ole maksuton. Mercedes-Benz mbrace -toiminnon saa kuuden kuukauden ilmaisen kokeilujakson jokaisen uuden Mercedeksen oston yhteydessä, ja kolmen kuukauden kokeilujakso myönnetään käytetyn ajoneuvon oston yhteydessä. Sen jälkeen Mercedes mbrace -paketti alkaa yleensä 280 dollarista vuodessa.

  Kuinka kauan Mercedes-pyyhkijänsulat kestävät?

Mercedes-Benz mbrace -starttipaketti sisältää ennennäkemättömiä turvallisuus-, turva-, mukavuus- ja etäkäyttöpalveluja. Ne tekevät Mercedeksellä ajamisesta paitsi hauskaa myös turvallista ja kätevää. Nämä ovat vain muutamia Mercedes-Benz mbrace -paketin tilaukseen sisältyviä ominaisuuksia.

Loppupäätelmät

Kaikissa vuoden 2016 jälkeen valmistetuissa Mercedes-malleissa on etäkäynnistystoiminto. Joihinkin malleihin voidaan kuitenkin asentaa myös etäkäynnistystoiminto. Sitä vastoin 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa valmistetut Mercedes-mallit eivät ole yhteensopivia etäkäynnistysjärjestelmän kanssa.

Kaukokäynnistystoiminto helpottaa käyttäjän asioita, sillä hän voi ohjata autoaan mistä tahansa. Lisäksi kuljettaja voi käynnistää auton etänä, lukita ja avata auton ovet etänä tai jopa lähettää osoitteen navigointiin. Tämä paketti yksinkertaistaa Mercedes-käyttäjän asioita.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z