Mitä Mercedestä minun pitäisi välttää?

Mercedes-Benz ylpeilee autoilla, joissa on tehokkaat moottorit ja voimansiirrot. Lisäksi heidän autoissaan on joitakin edistyksellisimpiä tekniikoita, ja ne ovat erittäin ylellisiä. Siitä huolimatta kaikki Mercedes-Benz-merkit ja -mallit eivät vastaa tämän arvostetun merkin hypeä. Minkä Mercedeksen ostamista pitäisi siis välttää?

Jos olet ostamassa uutta Mercedes-Benziä, kannattaa välttää C-luokkaa, sillä se ei ole yhtä kestävä ja luotettava kuin muut Mercedes-luokat. Jos taas olet ostamassa käytettyä Mercedes-Benziä, kannattaa pysyä kaukana vuoden 2006 Mercedes E350:stä, vuoden 2007 Mercedes S550:stä ja vuoden 2015 C300:sta.

Miksi 2006 Mercedes E350, 2007 Mercedes S550 ja 2015 C300 ovat epäluotettavia?

Vuoden 2006 Mercedes E350 on yksi sukupolvensa hienoimmista Mercedes-Benz-sedaneista. Tämä auto oli iso ja mukava, ja siinä oli tehokas moottori. Siinä oli kuitenkin useita ongelmia, kuten ongelmia polttoainejärjestelmässä, joka sai polttoaineen vuotamaan. Muita ongelmia olivat muun muassa jarruviat ja ruoste.

5,4-litraisella V8-moottorilla varustettu, jopa 382 hevosvoimaa tuottava vuoden 2007 Mercedes S550 oli tehokas, nopea ja ylellinen huippusedan. Siitä huolimatta tähän autoon liittyi kauhea ongelma, joka liittyi sen elektroniikkaan. Tämä ongelma teki autosta yhden kaikkien aikojen epäluotettavimmista Mercedes-Benzistä.

Toisaalta vuoden 2015 Mercedes-Benz C300 on edeltäjiään tehokkaampi, sillä se tuottaa enintään 241 hevosvoimaa 7-vaihteisen automaattivaihteiston kautta. Kuitenkin, kuten kahdessa muussa edellä mainitussa autossa, myös tässä autossa oli useita ongelmia, jotka tekivät siitä epäluotettavan eikä sitä kannattanut ostaa.

Mercedes C300:ssa oli huonosti suunniteltu kattoluukun paneeli, joka irtosi autosta maantiellä ajettaessa. Onneksi Mercedes-Benz kutsui tämän osan takaisin ja korjasi ongelman. Se johtui huonosta liimauksesta, joka sai katon irtoamaan autosta.

  Onko Mersun omistaminen kallista?

Sen lisäksi, että kattoluukku irtosi autosta, C300:ssa oli myös ongelmia turvatyynyjen puhkeamisongelmien kanssa, joissa turvatyynyjen puhalluslaitteet räjähtivät ja lähettivät hiottuja sirpaleita matkustajiin, sekä ohjauksen lukkomutterin vikaantumisen kanssa. Lisäksi siinä oli muitakin ongelmia, jotka tekivät siitä vähemmän luotettavan kuin edeltäjistään.

Jos siis aiot investoida joko uuteen tai vanhaan Mercedes-Benziin, kannattaa välttää edellä mainittuja autoja. Nämä autot aiheuttivat edellisille omistajilleen päänvaivaa, eikä niihin kannata investoida. Näin ollen sinun kannattaa tutustua aiempien ostajien arvosteluihin, jotta vältät samojen ongelmien kokemisen.

Mikä on vähiten luotettava Mercedes-luokka?

Jos haluat investoida luotettavaan Mercedes-Benz-luokkaan, sinun kannattaa pysyä kaukana Mercedes-Benz C-luokasta. Vaikka jotkut Mercedes C-luokan mallit ovat osoittautuneet erinomaisiksi ja rekisteröineet vain muutamia ongelmia, useimmissa tämän luokan malleissa on useita ongelmia, eikä niitä kannata ostaa.

Vaikka vuoden 2015 Mercedes C300 kuuluu vähiten luotettaviin Mercedes C-luokan malleihin, jotkut mallit toimivat poikkeuksellisen hyvin. Tällaisia ovat esimerkiksi 2011 C-luokka C63, 1998 C-luokka C230, 2005 C-luokka C240, 2010 C-luokka C63 ja 2020 C-luokka C300 4Matic.

Miksi Mercedes C-luokka ei ole ostamisen arvoinen?

Toisin kuin muissa Mercedes-malleissa, C-luokassa on ollut vuosien varrella useita ongelmia. Tärkein syy, miksi tätä autoa ei kannata ostaa, on sen epäluotettavuus. Lisäksi auto ruostuu nopeammin kuin muut Mercedes-mallit.

Lisäksi tässä autossa on hankalat ovipeilit, se pitää meteliä taittaessaan tai säätäessään moottoreita, ja myös integroidut vilkun toistimet putoavat pois synkronoinnista pääosien kanssa. Huomaa, että tämän auton ruostuminen on helposti havaittavissa tavaratilan kannen reunalla, lähellä tavaratilan vapautuskahvaa.

  Mikä on nopein Mercedes Benz?

Sen lisäksi, että Mercedes-Benz C-luokka on epäluotettava, se on yksi kalleimmista Mercedes-luokista vakuuttaa. Ennen kuin sijoitat tähän autoon, sinun on siis syytä olla tietoinen näistä haasteista, jotta et myöhemmin kadu niitä.

FAQ

Mikä on paras Mercedes-Benz ostettavaksi?

Paras ostettava Mercedes-Benz riippuu ostajan tarpeista ja budjetista. Jos haluat luokkaa, Mercedes-Benz S-luokka ja G-luokka ovat harkitsemisen arvoisia. Jos kuitenkin olet pienellä budjetilla, mutta haluat silti tyylikkään ja arvostetun kyydin, Mercedes E-luokka on paras valinta.

Jos olet pienellä budjetilla, A-Klasse on hyvä alku sinulle. Mutta jos haluat hieman ylellisen mutta edullisen Mersun, jossa on erinomainen suorituskyky, Mercedes-Benz C-luokka on paras auto sinulle.

Mikä Mercedes on luotettavin?

Mercedes-Benz E-luokka on luotettavin Mercedes-luokka ja -malli. Toisin kuin joissakin Mercedes-malleissa, joissa ongelmia ilmenee jo 50 000 kilometrin kohdalla, tässä luokassa ongelmia voi alkaa esiintyä jo 100 000 kilometrin kohdalla, mikä on erinomaista.

Millä kilometrimäärällä Mercedeksellä alkaa olla ongelmia?

Se riippuu Mercedeksen merkistä ja mallista. Joillakin ongelmat alkavat jo 50 000 mailin kohdalla, kun taas toiset odottavat yli 100 000 mailia. Jos ajotottumuksesi ovat hyvät, ongelmia ei välttämättä ilmene ennen kuin 150 000 kilometriä on ajettu.

Mikä on Mercedeksen keskimääräinen käyttöikä?

Asianmukaisella huollolla ja hoidolla useimmat Mercedes-Benz-mallit kestävät yli 13 vuotta. Kilometreinä mitattuna auto voi ajaa yli 200 000 kilometriä. Yllättäen on olemassa Mercedes-malli, joka on ajanut yli 2 000 000 mailia. Hyvillä ajotavoilla ja kunnossapidolla Mersun on helppo ajaa yli 300 000 kilometriä.

  Mikä on paras Mersu koiranomistajille?

Mitkä ovat yleisiä Mercedes-ongelmia?

Mercedes-Benz valmistaa joitakin markkinoiden edistyksellisimpiä ja luotettavimpia autoja. Mutta kuten kaikilla autoilla, myös sillä on useita haasteita, jotka sinun on hyvä tietää siitä. Joitakin yleisiä ongelmia, joita Mercedeksen omistajat kohtaavat, ovat ruoste, kuluneet jarrupalat, automaattivaihteiston ongelmat ja epätasainen vaihtaminen.

Onneksi useimmat edellä mainituista ongelmista voidaan korjata käymällä sertifioidulla Mercedes-mekaanikolla tai riippumattomalla mekaanikolla, jolla on tietoa ja työkaluja Mercedeksen käsittelystä.

Bottom line

Jos haluat ostaa uuden Mercedes-Benz-auton, yritä välttää C-luokkaa. Mercedes-Benz C-luokka on kaikkein epäluotettavin Mercedes-luokka. Tämä johtuu siitä, että sillä on useita haasteita sen ovipeilien, moottoreiden ja vilkkujen kanssa. Lisäksi ruoste on toinen haaste, jonka nämä kohtaavat autoissa.

Toisaalta, jos haluat ostaa käytetyn Mercedes-Benzin, sinun kannattaa pysyä kaukana vuoden 2006 Mercedes E350:stä, vuoden 2007 Mercedes S550:stä ja vuoden 2015 Mercedes-Benz C300:sta. Nämä ovat joitakin kaikkien aikojen vähiten luotettavia Mercedes-Benz-malleja.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z