Mitkä ovat vaikeimpia autoja työstää?

Toisin kuin ennen, nykyiset autot ovat melko haastavia työstää. Ennen kuin siis ostat haluamasi auton, sinun kannattaa selvittää, onko auto helppo vai vaikea työstää. Mutta mitkä autot ovat kaikkein vaikeimpia työstää?

Vaikeimpia autoja ovat Mini Cooper, Toyota MR2, Renault Le Car, Mercedes-Benz 600 Grosser ja Ford F-250. Näitä autoja on vaikea työstää, koska niiden korjaaminen ja huoltaminen vaatii paljon aikaa, omistautumista ja vaivaa.

Kaiken lisäksi useimmissa näistä autoista on pieni tai huonosti suunniteltu moottori, jonka työstäminen vaatii suurta huomiota. Tämän seurauksena DIY-harrastajien tai aloittelevien mekaanikkojen voi olla todella vaikea korjata edes helpoimmat korjaukset.

Tässä ovat vaikeimmin korjattavat autot:

Mini Cooper

Ei ole yllätys, että Mini Cooper on vaikeimpien autojen joukossa. Tämä johtuu siitä, että Mini Cooper kuuluu markkinoiden epäluotettavimpiin autoihin. Kaiken lisäksi siinä on pieni moottori, johon on vaikea päästä käsiksi. Tämän vuoksi mekaanikkojen on vaikea päästä käsiksi siihen edes yksinkertaisia korjauksia varten.

Lisäksi Mini Cooperissa on osia, joilla on taipumus hajota useammin. Valitettavasti tämä ongelma koskee lähes kaikkia Mini Coopereita, mikä tekee siitä yhden vaikeimmista autoista, joita on vaikea korjata. Lisäksi auto on hyvin epäluotettava.

Toyota MR2

Kukaan ei ikinä uskoisi, että Toyota pääsee vaikeimpien autojen listalle. Toyota MR2 on kuitenkin juuri päässyt. Vaikka muut Toyota-mallit ovat luotettavia ja helppoja työstää, tämä malli ei ole.

Toyota MR2:ssa on keskimoottori, turboahdin ja etuveto. Tämän vuoksi ajaminen ja voimansiirron huoltaminen on vaikeaa. Lisäksi näissä autoissa on yleensä ongelmia turboahtimen jäähdyttävän vesijohdon kanssa, mikä on erittäin haastavaa työstää.

  Paras urheiluauto ensimmäiseksi autoksi

Renault Le Car

Renault Le Car ei ehkä ole suosittu nimi Yhdysvalloissa, mutta se oli sitä Euroopassa 1970-luvulla. Tämä auto kilpaili Honda Civicin ja VW Rabbitin kanssa parhaasta polttoainetaloudesta. Tätä mallia ei kuitenkaan löydy enää mistään sen ongelmien vuoksi.

Se, mikä tekee Renault Le Carista vaikeasti työstettävän, on sen pieni moottoritila. Se on mekaanikkojen painajainen, ja niiden korjaaminen on erittäin kallista.

Mercedes-Benz 600 Grosser

Mercedes-Benz, BMW ja Audi ovat vaikeimpien autojen työstettävien autojen listan kärjessä. Mercedes-Benz 600 Grosser on vaikein Benz, jota on vaikea korjata. Toisin kuin muut Mercedes-mallit, tämä auto ei ole riippuvainen elektroniikasta, vaan se on riippuvainen hydraulisesta painejärjestelmästä, joka tekee sen korjaamisesta ja huollosta monimutkaista.

Range Rover Velar

Land Rover Range Rover valmistaa joitakin markkinoiden kauneimmista ja edistyksellisimmistä katumaastureista. Ne ovat kuitenkin kaikkein vaikeimpia maastureita, sillä pieni ongelma voi vaatia koko auton purkamista. Esimerkiksi pelkästään öljyn vaihtaminen vaatii tietokonejärjestelmiä.

Ford F-250

Ford F-250 voi olla kaunis ja tehokas, mutta sen työstäminen ei ole mikään vitsi. Jos haluat tehdä tähän autoon yksinkertaisen korjauksen, sinun on irrotettava koko ohjaamo rungosta. Tämä on jo itsessään painajaismainen ja hankala tehtävä.

Audi Allroad

Audi on yksi vaikeimmista luksusautoista, joita on vaikea työstää. Se on jopa vaikeampi työstää kuin BMW ja Mercedes. Audi Allroad on mekaanikon painajainen. Sinun on laitettava auto ”huoltoasentoon” korjausta varten ja irrotettava etuosa pois kaikenlaisia huolto- ja korjaustöitä varten.

  Parhaat sähköautot pitkille kuljettajille

Dodge Stratus

Jos satut omistamaan Dodge Stratuksen ensimmäisenä autona, et ehkä enää koskaan elämässäsi omista autoa. Sen lisäksi, että Dodge Stratus on vaikea työstää, tämän auton käynnistäminen on myös painajainen. Yksinkertainenkin asia, kuten auton akun vaihtaminen, on hyvin haastavaa.

Aston Martin Lagonda

Toinen vaikea auto, jota on vaikea työstää, on Aston Martin Lagonda. Tämä klassikkoauto oli yksi 80-luvun suosituimmista luksusautoista. Se on kuitenkin myös yksi vaikeimmista autoista työstää. Jopa 80-luvulla sen varaosien löytäminen oli vaikeaa, ja mekaanikoilla oli haastavaa korjata sitä.

Jaguar XJS V12

Vaikka Jaguar XJS V12 saattaa olla halvin V12-auto, jonka käsiin koskaan laskeudut, vältä sitä kuin virusta. XJS V12:ssa on monimutkainen moottori, ja yksinkertaisten osien saanti on melkoinen painajainen. Saatat käyttää tunteja tai jopa päiviä tämän auton parissa työskentelyyn.

FAQ

Mitkä ovat helpoimpia autoja työstää?

Jos olet kyllästynyt odottamaan useita päiviä autosi korjausta, jos sinulla on jokin näistä autoista, säästät aikaa ja rahaa. Nämä autot voidaan korjata muutamassa tunnissa. Lisäksi voit korjata jopa pieniä ongelmia. Niihin kuuluvat Toyota Corolla, Honda Accord, Jeep Wrangler, Subaru BRZ ja Chevrolet Cruze.

Mikä on auton vaikein korjattava asia?

Siihen ei ole erityistä vastausta, sillä eri automerkeissä ja -malleissa on erilaisia korjattavia osia. Vaikeinta useimmissa autoissa on kuitenkin korjata moottori, vaihteisto, kytkin, sytytystulpat, ilmastointilaite ja kori. Useimpien näiden osien korjaaminen vie useita tunteja.

  Missä ajoneuvossa on hiljaisin matkustamo?

Mikä on helpoin auto huollettavaksi?

Helpoimmin huollettavassa autossa ei pitäisi olla paljon ongelmia ja sen pitäisi olla polttoainetehokas. Jos haluat käyttää vähemmän rahaa autosi ylläpitoon, näitä autoja kannattaa harkita. Niihin kuuluvat Honda Civic, Toyota Corolla, Honda Fit, Nissan Altima ja Toyota Camry.

Mitkä autot kestävät pisimpään?

Monien kuluttajien mukaan pisimpään kestävät autot ovat yleensä merkkejä, kuten Toyota, Honda, Lexus, Mazda ja GMC. Pisimpään kestävät sellaiset automallit kuin Toyota Corolla, Honda Accord, Mazda MX-5 Miata, Honda Fit ja Subaru Forester. Kiitos niiden erinomaisen rakenteen ja ne ovat myös luotettavia.

Johtopäätös

Ennen kuin käytät vaivalla ansaitsemasi rahat johonkin edellä mainituista autoista, sinun on oltava valmis käyttämään aikaa ja rahaa näiden autojen korjaamiseen. Ja jos rakastat autojen korjaamista, varmista, että pysyt kaukana kaikista edellä mainituista autoista.
Näitä autoja ei ole vain vaikea korjata, vaan ne myös hajoavat helposti ja niiden korjaaminen on kallista. Älä siis ylläty, kun mekaanikko veloittaa sinulta enemmän kuin tavallisen auton korjaaminen keskimäärin maksaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z