Onko BMW X8 hyvä auto?

Onko BMW X8 hyvä auto?

BMW X7:n julkaisun jälkeen vuonna 2018 BMW aikoo myös esitellä tehokkaamman, kehittyneemmän ja ylellisemmän katumaasturin myöhemmin tänä vuonna. BMW X8 tulee olemaan markkinoiden kallein BMW:n katumaasturi. Siitä huolimatta se tulee perustumaan BMW:n X7-alustaan. Mutta onko BMW X8 hyvä auto?

BMW X8 on erinomainen auto. Se tulee sisältämään korkealaatuisia materiaaleja, edistyksellistä tekniikkaa, suorituskykyisen moottorin ja huipputurvallisuusominaisuuksia. Se ei kuitenkaan ole hyvä auto ihmisille, jotka etsivät edullista ja vähän huoltoa vaativaa luksusmaasturia.

BMW X8:n ominaisuudet

Ulkonäkö

BMW X8:ssa tulee olemaan coupe-henkinen muotoilu, joka erottuu kilpailijoista. Siinä on myös massiivinen BMW:n munuaisritilä, ohuemman muotoilun omaavat ajovalot ja takavalot. Lisäksi se on lyhyempi kuin BMW X7, mutta sen sisätilat ovat kehittyneemmät ja ylellisemmät.

Suorituskyky

BMW tunnetaan parhaiden moottoreiden luomisesta. Siksi BMW X8 tulee saataville joko kuusi- tai kahdeksansylinterisellä moottorilla. On kuitenkin myös mahdollista, että BMW:ssä on 4,4-litrainen twin-turbo V8-moottori. Niille, jotka haluavat säästää polttoainetta tai vähentää hiilidioksidipäästöjä, huhutaan, että mukana voi olla myös plug-in-hybridiversio.

Lisäksi nämä moottorit tuottavat 380 hv:stä 800 hv:iin. Se varustetaan myös 8-vaihteisella automaattivaihteistolla ja siinä on vakiona AWD-järjestelmä.

Mukavuus ja tavaratila

Toisin kuin BMW X7:ssä, BMW X8:ssa on ahdas tavaratila. Tämä johtuu sen crossover-tyyppisestä rakenteesta, jossa vinossa oleva kattolinja syö takatilaa ja tavaratilaa. Jos siis haluat auton, jossa on suuri tavaratila, kuten X7:ssä, tämä ei ole oikea valinta.

  Mikä on hiljaisin BMW?

Vaikka X8:ssa on yhteinen alusta BMW X7:n kanssa, siinä ei ole kolmannen rivin istuinta. Sen sijaan siinä on toinen rivi, jossa on kaksi istuinta. Useimmat ihmiset ovat tottuneet kolmipaikkaisiin kakkosriviin, mutta tässä mallissa on vain kaksi istuinta, jotta se tarjoaisi runsautta ja mukavuutta.

Kahden takaistuimen istuimet ovat lisäksi taaksepäin käännettäviä, ja niissä on kehittyneempiä teknisiä ominaisuuksia ja pehmeämpi verhoilu.

Polttoainetehokkuus

Kuten odotettua, BMW X8:n polttoainetehokkuus on huono. Tämä johtuu siitä, että siinä on erittäin tehokas moottori ja paljon elektroniikkaa, joka kuluttaa paljon polttoainetta. BMW kuitenkin huomautti, että he saattavat luoda hybridiversion, joka voi olla tehokkaampi kuin pelkkää bensiiniä käyttävä vaihtoehto.

BMW X8 ei ole yhtä polttoainetehokas kuin BMW X7 -katumaasturi, joka on myös polttoainesyöppö. Ennen kuin investoit BMW X8:aan, on siis tärkeää tietää, että kulutat paljon rahaa polttoaineeseen.

Hinta

BMW X8 ei ole tavallinen luksusmaasturi. Kun se valmistuu ja laitetaan myyntiin, sen odotetaan maksavan 160 000-180 000 dollaria. Tämä on ennen lisävarusteita ja muita lisäosia. Kiinnostuneiden ostajien on siis oltava valmiita käyttämään rahaa, jos he haluavat hankkia markkinoiden ylellisimmän BMW:n katumaasturin.

Tällaisella lähtöhinnalla BMW X8 on samassa hintaluokassa Bentley Bentaygan ja Rolls-Royce Cullinanin kanssa. Se on myös kalliimpi kuin BMW XM ja BMW X7.

  BMW X6 - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

FAQ

Onko BMW X8 hyvä auto?

Kyllä, BMW X8 on hyvä auto ihmisille, jotka haluavat ylellisyyttä, suorituskykyä ja kehittynyttä tekniikkaa. Mutta jos etsit ylellistä mutta edullista BMW-maasturia, sinun on ehkä katsottava muualle. Se tulee myös kalliiksi korjata, koska siinä on premium-ominaisuuksia.

Mitkä ovat BMW X8:n yleiset ongelmat?

BMW X8 julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Siitä huolimatta on elintärkeää tietää joitakin ongelmia, joita siinä saattaa esiintyä, jos aiot investoida ylellisimpään BMW-maasturiin. Joitakin yleisimpiä ongelmia ovat sähköongelmat, moottoriongelmat, jousitusongelmat, vaihteisto-ongelmat, automaattivaihteisto-ongelmat ja pakokaasun kolina.

Kumpi auto on parempi – BMW X8 vai Mercedes-Maybach GLS?

Mercedes-Maybach GLS ja BMW X8 ovat molemmat ylellisiä katumaastureita ja merkkiensä kalleimpia. Mutta koska BMW X8:aa ei ole vielä julkaistu, niiden vertailu on melko haastavaa. On kuitenkin arvioitu, että BMW X8:ssa on tehokkaampi ja suorituskykyisempi moottori kuin GLS:ssä.

Toisaalta Mercedes-Maybach GLS on ylellisempi ja edistyksellisempi kuin BMW X8, jota ei ole vielä julkaistu. Hinnaltaan ne ovat samassa hintaluokassa, vaikka BMW X8:n arvioidaankin olevan hieman kalliimpi kuin Maybach GLS.

Kuinka kauan BMW:t kestävät?

Jos pidät BMW:stäsi hyvää huolta, se voi kestää yli 250 000 kilometriä. Jotkut BMW:n käyttäjät ovat kertoneet ajaneensa yli 300 000 kilometriä. Mutta jos et pidä BMW:stäsi hyvää huolta, saatat joutua kärsimään vakavista ongelmista jo 100 000 mailin kohdalla.

  BMW 225xe - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Jos siis haluat BMW:si kestävän, varmista, että noudatat BMW:n suosittelemaa huoltoaikataulua. Näin varmistat, että huolehdit pienistä ongelmista, jotka voivat johtaa suuriin tai vakaviin korjauksiin.

Onko BMW luotettavampi kuin Mercedes?

Ei tietenkään. Mercedes on luotettavampi kuin BMW. Viime vuosina BMW on kuitenkin parantunut paljon. Vaikka BMW on nyt luotettavampi kuin Audi, Mercedes-Benz on silti luotettavampi kuin BMW. Hyvä uutinen on se, että molempien autojen luotettavuus on keskimääräistä parempi, mikä on erinomaista.

Yhteenveto

Myöhemmin tänä vuonna tapahtuvan julkaisunsa jälkeen BMW X8 on markkinoiden ylellisin BMW:n katumaasturi. Kaiken lisäksi se tulee olemaan samassa luokassa Bentley Bentaygan ja Rolls-Royce Cullinanin kanssa. Lisäksi se antaa Mercedes-Maybach GLS:lle kyytiä, jonka kanssa sen ensisijaisena tavoitteena on kilpailla.

BMW X8 tulee olemaan ylellinen, mukava, edistyksellinen ja turvallinen, ja se tulee suoriutumaan erinomaisesti. Sen ylläpito on kuitenkin kallista, ja sen aloituskustannukset ovat korkeat. Kaiken kaikkiaan siitä tulee yksi markkinoiden parhaista ylellisistä katumaastureista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z