Onko Polestar luksusmerkki?

Polestar on Volvon ja Geelyn omistama uusi EV-merkki, joka keskittyy valmistamaan premium-luokan luksusluokan EV-autoja. Polestar on siis todellakin luksusmerkki, joka kilpailee Teslan, Audin, BMW:n, Mercedeksen, Lexuksen ja kaikkien muiden premium-luokan luksussähköautojen kanssa.

Aivan ensimmäinen Polestar-malli oli Polestar 1, jota ei voi enää ostaa. Polestar 1 esiteltiin esittelemään, mitä Polestar voi tehdä brändinä, ja se oli auto, joka käytännössä aloitti Polestarin. Polestar 1 suunniteltiin ylelliseksi, hyvännäköiseksi, kalliiksi, nopeaksi ja haluttavaksi, jotka ovat kaikki luksusauton ominaisuuksia.

Polestar 2 on hieman helpommin saavutettavissa, koska se maksaa lähes kolme kertaa vähemmän kuin Polestar 1. Polestar 2 on kuitenkin edelleen luksusauto, sillä useimmat Polestar 2 -mallit maksavat noin 45 900-60 000 dollaria.

Oli miten oli, Polestar on todellinen luksusautomerkki, joka on keskittynyt valmistamaan ylellisiä sähköautoja. Useiden lähteiden mukaan Polestar aikoo lopulta julkaista vielä kalliimpia malleja, kuten ainakin kaksi luksusmaasturia ja suuren sedanin.

Polestar 1 – Ensimmäinen Polestar-malli.

Yli 150 000 dollarin lähtöhinnallaan Polestar 1 on ehdottomasti hyvin luksusautojen segmentissä, varsinkin kun otetaan huomioon, että sen yhdistetty teho on 620 hv ja vääntömomentti 1000 Nm.

Voima tulee 2-litraisesta rivinelosylinterisestä nelisylinteristä, joka on sekä ahdettu että turboahdettu 326 hv:n ja 520 Nm:n vääntömomentin tuottamiseksi. Tätä 4-sylinteristä moottoria tukee myös kaksi sähkömoottoria, joiden yhteenlaskettu teho on 232 hv ja 480 Nm vääntöä.

  Vaatiiko Polestar paljon huoltoa?

Polestar 1 on suunniteltu näyttämään urheilulliselta GT-kupelta, mikä tarkoittaa, että se kuuluu samaan kategoriaan BMW M8:n kanssa. Polestar 1 on ehdottomasti todellinen luksusauto, sillä se näyttää upealta sekä sisältä että ulkoa.

Polestar on varmistanut, että Polestar 1:ssä on käytetty korkealaatuisia materiaaleja, ja se on myös pakattu kaikenlaisella huipputekniikalla ja ylellisillä ominaisuuksilla. Lisäksi Polestar 1:n tuotanto on rajoitettu, jotta se olisi yksinoikeus ja jonkinlainen Polestar-merkin haloauto.

Polestar 2 – Keskikokoinen ylellinen EV-sedan.

Polestar 2 on ensimmäinen todellinen Polestarin sarjatuotantomalli, joka on suunniteltu kilpailemaan Tesla Model 3:n kaltaisten autojen kanssa. Siinä on myös hienosti muotoiltu ulkopuoli ja sisätilat, jotka ovat helposti Model 3:n yläpuolella, mitä tulee rakentamisen laatuun ja materiaalivalintoihin.

Polestar 2 on saatavana kahdella akkuvaihtoehdolla, pienemmällä 64 kWh:n akulla ja suuremmalla 78 kWh:n akulla, jonka suurin todellinen toimintasäde täydellä latauksella on 200-270 kilometriä. Polestar 2 voidaan ladata 10 prosentista 80 prosenttiin noin 30 minuutissa, jos löydät 140 kW:n laturin.

Olipa asia miten tahansa, on melko selvää, että Polestar 2 on todellinen luksusauto. Useimmat liikenteessä olevat Polestar-mallit maksavat yli 50 000 dollaria, mikä tarkoittaa, että hintatasoltaan kyseessä on ehdottomasti luksusauto. Polestar 2:ssa on myös runsaasti ylellisiä sisätiloja, jotka on kaikki pakattu huippuluokan nahkaan ja alumiiniin.

Autoon on saatavana huippuluokan ominaisuuksia, kuten 360 asteen kamera, huippuluokan audiojärjestelmä, Android Auto ja Apple CarPlay, lämmitettävät istuimet, lämmitettävä ohjauspyörä, mukautuva vakionopeudensäädin ja kaistalla pysymisen avustin muutamia mainitakseni.

  Kuinka kauan Polestarin akku kestää?

Luksusautomerkit – Kilpailu

Luksusautomerkin aseman saavuttaminen ja säilyttäminen on todella vaikeaa, sillä luksusautojen segmentti on täynnä huippuluokan autoja, jotka ovat täynnä kaikenlaista innovatiivista teknologiaa. Kaikki tämä tarkoittaa, että nykyaikainen luksusauto on luonnostaan monimutkaisempi ja siten vaikeampi pitää luotettavana.

Siksi Mercedesin, BMW:n ja Audin kaltaiset merkit käyttävät valtavia summia rahaa ollakseen ensimmäisinä, kun on kyse useimpien luksusautojen ominaisuuksista. Lexus on myös luksusautomerkki, mutta Lexuksella on taipumus ottaa aikaa uuden teknologian käyttöönotossa.

Joka tapauksessa Polestar noudattaa samanlaista linjaa kuin useimmat Volvo-autot. Joidenkin mielestä Volvon autot ovat todellisia luksusajoneuvoja, kun taas toisten mielestä Volvo ei ole todellinen luksusautomerkki. Tesla on myös luksusautomerkki, koska se tarjoaa huipputeknologiaa, jota ei löydy taloudellisista autoista.

UKK-osio

Pitäisikö minun ostaa Polestar 1?

Polestar 1 on haloauto, mikä tarkoittaa, että sillä pitäisi aina olla erityinen asema Polestar-perheessä. Ottaen huomioon, että Polestar 1 -malleja ei ole kovinkaan montaa, mikä tarkoittaa, että näiden autojen arvojen pitäisi pysyä vahvoina tulevina vuosina.

Kaiken kaikkiaan sinun kannattaa ostaa Polestar 1, jos olet kiinnostunut ostamaan huippuluokan luksusurheilun plug-in-hybridin, jonka kanssa tuskin yksikään auto siellä voi kilpailla. Se näyttää näyttävältä sekä sisältä että ulkoa, ja se tarjoaa muhkean kyydin, joka sopii erinomaisesti mantereen ylittäviin matkoihin.

  Käyttääkö Polestar erityisiä renkaita?

Pitäisikö minun ostaa Polestar 2?

Polestar 2 on paljon helpommin saavutettavissa kuin Polestar 1, mikä tarkoittaa, että useammat ihmiset voivat ostaa Polestar 2:n. Polestar 2:n ostamista kannattaa harkita, jos haluaa keskikokoisen luksus-EV:n, jolla voi ajaa sekä pitkiä matkoja että kaupunkiajoa äärimmäisen mukavasti ja rauhallisesti.

Polestar 2 ei tosiaan ole yhtä käyttökelpoinen kuin Tesla Model 3, mutta erot eivät ole niin suuria, että ne saisivat sinut ostamaan Model 3:n. Lisäksi Polestar 2 vaikuttaa laadukkaammin tehdyltä tuotteelta, koska siinä on korkealuokkaisempia materiaaleja ja parempi yleinen rakennuslaatu.

Ovatko luksusautot sen arvoisia?

Luksusautoja ei osteta järjellä, vaan sydämellä ja halulla. Tämä tarkoittaa sitä, että ne eivät ehkä tunnu kaikkein loogisimmilta, koska ne ovat yleensä kalliita ostaa, kalliita omistaa ja kalliita ylläpitää.

Ylellisysauto on kuitenkin jotain, jota voit todella arvostaa päivittäin ja joka on olemassa osoittaakseen, että olet tarpeeksi menestynyt, jotta sinulla on varaa tällaiseen omaisuuteen. Lisäksi jos vietät pitkän aikaa auton sisällä, on järkevää ostaa luksusauto.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z