Onko Volvo hyvä vuokrata?

Kun kyse on ylellisyydestä, turvallisesta tekniikasta ja laadusta, Volvo-autot ovat listan kärjessä. Mutta onko niitä hyvä leasingata?

Volvo-autot ovat hyviä leasing-autoja, koska ne ovat turvallisia ja täyttävät useimmat vaatimukset, joita autolta vaaditaan. Hankitpa sitten sedanin, katumaasturin tai muun Volvon mallistossa olevan auton, on olemassa hyviä leasing-vaihtoehtoja, riippuen siitä, mitä tarpeita sinulla on.

Volvon leasing on hyvä vaihtoehto, koska se on edullisempi etukäteen ilman odottamattomia laskuja, sen avulla voit vaihtaa säännöllisesti, millä automallilla ajat, se on joustava tarpeidesi mukaan ja sen avulla voit testata autoa lyhyemmän aikaa sitoutumatta sen ostamiseen.

Mikä tekee Volvosta hyvän leasing-auton.

Volvo on merkki, joka keskittyy turvallisuuteen ja kauneuteen. Volvossa on myös suuria rahtimalleja, joissa on paljon istuimia, ja myös suorituskykyisiä malleja. Riippuen tarpeistasi, sinulle löytyy sopiva auto. Miksi siis vuokrata Volvo?

Leasing antaa sinulle erilaisia autovaihtoehtoja

Volvo julkaisee uusia autoja joka vuosi. Jokaisessa uudessa autossa on hienostuneempi ulkonäkö, parempi polttoainetaloudellisuus, laadukkaat mukavuudet, ylellisyys ja poikkeuksellinen muotoilu. Sinulla on siis laaja valikoima vaihtoehtoja, joista valita. Leasingin avulla saat Volvon uudet autot käyttöösi säännöllisesti.

Jos esimerkiksi ajat Volvo S60:llä ensimmäisen leasingkauden aikana, voit valita XC90:n seuraavalla leasingkaudella. Näin sinun ei tarvitse jäädä kiinni vanhaan malliin. Toisin sanoen sinulla on mahdollisuus saada auto, joka sopii nykyisiin tarpeisiisi.

Kun ostat auton, ihmiset pitävät siitä yleensä kiinni pidemmän aikaa. Jos siis tiedät, että pidät vaihtelusta ja haluat vaihtaa autoa melko usein, leasing voi olla edullisempi vaihtoehto.

  Onko Volvo luksusmerkki?

Leasing on edullinen ja kustannustehokas

Kun leasing-vuokraat Volvo-auton, sinun ei tarvitse maksaa auton hintaa tai muita autokuluja. Sen sijaan maksat vain auton todellisen hinnan ja nykyisen auton hinnan välisen erotuksen. Mitä se oikeastaan tarkoittaa?

Sanotaan, että jälleenmyyjä osti Volvo-auton 60 000 dollarilla ja vuokraa sen sitten sinulle. Vuokra-ajan loppuun mennessä se on menettänyt arvonsa 50 000 dollariin. Sinun on maksettava vain 10 000 dollarin leasingmaksu, joka jaetaan leasingkauden kuukausille.

Auton leasingvuokrauksen ennakkomaksut ja kuukausimaksut ovat yleensä alhaiset. Tämä on totta, varsinkin jos verrataan leasingia uuden Volvon ostamiseen. Jos sinulla ei ole käteistä rahaa etukäteen auton ostamiseen ja päädyt ottamaan kalliin autolainan, leasing voi olla edullisempi vaihtoehto.

Joskus leasing-yhtiöt voivat jopa vähentää leasingmaksun palkastasi kuukausittain. Tämä on loistava tapa saada kuukausimaksut helposti maksettua.

Ei huolta huolto- tai korjauskustannuksista.

Leasingyhtiö huolehtii yleensä huollosta heti, kun liiskaat auton. Oletetaan, että olet vuokrannut Volvon, ja auto on kulunut Volvon takuuaikana. Leasingyhtiö ottaa huollon siitä eteenpäin hoitaakseen. Näin sinun ei tarvitse kuluttaa rahaa auton säännölliseen huoltoon tai yllättäviä korjauslaskuja.

Tapauksissa, joissa sopimuksessa todetaan, että yhtiö vastaa kaikista rasitteista, myös kolarista, sinun ei tarvitse maksaa penniäkään. Jos joudut onnettomuuteen, yhtiö vastaa korjauskustannuksista. Varmista vain, että tämä mainitaan allekirjoittamassasi sopimuksessa.

Helppo palautusoikeus

Kunkin leasingkauden lopussa sinun ei tarvitse käydä läpi mitään tiukkaa prosessia palauttaaksesi auton. Se on paljon yksinkertaisempaa kuin käytetyn auton myyminen. Vie vain autosi takaisin leasing-yhtiölle. Asiantuntija tarkastaa auton vaurioiden varalta. Jos kaikki näyttää hyvältä, voit lähteä kävelemään.

  Tekeekö Volvo hybridiautoja?

Joustavat leasing-suunnitelmat tarpeisiisi sopiviksi

Useimmilla Volvo-jälleenmyyjillä on joustava leasing-suunnitelma. Voit valita haluamasi kilometrimäärän sekä ennakkomaksun ja kuukausimaksun. Tarjolla on 24-36 kuukauden leasing-vaihtoehtoja. Myös ajokilometrit voivat vaihdella 5000 ja 15 000 mailin välillä vuodessa. Valitse vain se, joka sopii sinulle parhaiten.

Keino auton koeajamiseen.

Jos olet joskus halunnut omistaa Volvo-auton, leasing on keino testata, miten auto toimii. Jos siis päätät ostaa auton leasingkauden lopussa, tiedät jo nyt, millaista laatua se on, mistä maksat.

Leasing vai Volvon ostaminen, kumpi on parempi?

Molemmissa vaihtoehdoissa on hyvät ja huonot puolensa. Kumpi on parempi, riippuu siitä, mitä haluat. Leasing on kustannustehokas. Maksat vain todellisen hinnan ja arvonalennuksen välisen erotuksen etkä koko auton hintaa. Lisäksi ennakko- ja kuukausimaksut ovat yleensä pieniä verrattuna ostamiseen.

Voit tehdä autollesi mitä haluat, kun ostat sen. Leasingillä on kuitenkin säännöt, joita sinun on noudatettava. Jos esimerkiksi ajat yli sovitun kilometrimäärän, joka on yleensä 5 000-15 000 kilometriä, sinun on maksettava ylimääräisistä kilometreistä.

Leasingin avulla saat käyttöösi uusimmat Volvo-autot. Voit esimerkiksi leasingata sedanin nyt ja vuokrata uusimman maasturin toisella leasingkerralla. Mutta kun ostat, jäät kiinni tiettyyn malliin, kunnes päätät myydä sen. Jos ostat auton, joudut huolehtimaan arvonalennuskysymyksistä.

FAQ

Kuinka paljon Volvon leasing maksaa?

Volvon leasing-kustannukset riippuvat pääasiassa mallista ja monista muista tekijöistä. Autojen leasing perustuu Volvo-auton hintaan, joka yleensä mainitaan leasingsopimuksessa. Mitä korkeampi malli, sitä korkeammat kustannukset. Esimerkiksi S60:n vuokrauksen hinta eroaa XC90-erikoismallin hinnasta.

  Mikä on paras käytetty Volvo ostettavaksi?

Mikä Volvo-malli on paras leasing-malli?

Vuokrattava Volvo riippuu siitä, mihin tarvitset sitä. Jos ajat usein, kannattaa tutustua S60 sedaniin. Tarvitsetko autoa, johon mahtuu vaikkapa viisi matkustajaa? Paras mahdollisuutesi on joko sähkö- tai kaasukäyttöinen S60.

Jos tarvitset enemmän tavaratilaa, kannattaa tutustua Volvo S90:een. Jos pidät maastossa matkustamisesta, sinun kannattaa luultavasti vuokrata vaunu V60; se on peto vaikeissa maastoissa.

Maasturit ovat tilavia ja siksi loistava autovaihtoehto suurperheiden ja tavaroiden siirtämiseen. Volvo XC90 on erinomainen valinta suuremmalle matkustajamäärälle. Voit valita sen, jos sinun on siirrettävä jopa kuusi matkustajaa.

Voiko vuokrasopimuksen päättää ennenaikaisesti?

Voit lopettaa vuokrasopimuksen ennen vuokra-ajan päättymistä, mutta sinun on maksettava tietty summa sopimuksen rikkomisesta. Summa ilmoitetaan yleensä allekirjoittamassasi sopimuksessa. Siksi sinun on luettava vuokrasopimus huolellisesti läpi ja ymmärrettävä se ennen allekirjoittamista.

Voinko ostaa leasingauton?

Voit usein ostaa juuri sen auton, jonka olet leasingannut. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa päätöksestäsi jälleenmyyjälle. Joitakin tarkastuksia tehdään ja tarvittavat asiakirjat allekirjoitetaan. Ja autosta tulee sinun. Myös se on mahdollista, jos päätät ostaa eri mallin kuin leasingvuokrasi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z