Paras pyöräteline Porsche 911:lle

Paras pyöräteline Porsche 911:lle

Porsche 911 on kaikkien aikojen kuuluisin Porsche-malli. 911 ei ole muuttunut dramaattisesti vuosien varrella, ja olennainen alusta, johon se perustuu, on enemmän tai vähemmän sama.

Koska Porsche on jatkuvasti parantanut 911-linjaa, myös kaikki 911:n eri osat, kuten kattotelineiden sijoitukset, ovat pysyneet muuttumattomina vuosien ajan. Tämän vuoksi on olemassa runsaasti aitoja Porsche-pyörätelinevaihtoehtoja ja yhtä paljon jälkimarkkinavaihtoehtoja.

Parhaan pyörätelineen valitseminen 911-autoosi riippuu monista eri tekijöistä, kuten hinnasta, yleisestä turvallisuudesta, näkyvyysesteistä, mahdollisista maalin naarmuista ja naarmuista, rekisterikilvestä ja pysäköintiantureiden esteistä. Näistä ja monista muista syistä paras pyöräteline 911-autoon on aito Porsche-pyöräteline.

Aitojen Porsche-pyörätelineiden lisäksi voit valita myös monien jälkimarkkinavalmistajien, kuten Saris Bones, Thule, Rino, Curt, Yakima ja monien muiden valmistajien valikoimista. Aidot Porsche-pyörätelineet ovat yleensä luotettavampia, ja ne on rakennettu erityisesti Porsche-malleja varten.

Porsche Tequipment telineet

Alkutason aito Porsche-pyöräteline on 95B 044 800 06 polkupyöräteline, jonka vähittäismyyntihinta on varsin kohtuullinen 210 dollaria ilman veroja. Tähän pyörätelineeseen mahtuu jopa 3 eri pyörää, mikä on melko harvinaista näin alhaiselle hinnalle, mikä vahvistaa entisestään tämän aidon Porsche-telineen kilpailukykyistä tuotesijoittelua.

Tähän telineeseen mahtuvat kaikki enintään 100 mm:n rungon halkaisijan pyörät, ja siinä on myös kaatumisen esto, joka takaa turvallisen ja varman kiinnityksen. Tämä teline on saatavana lähes kaikkiin 911-malleihin 911 GT -malliston lisäksi.

Jos kuitenkin haluat telineen, joka on suunniteltu erityisesti kilpapyörää varten, Porsche tarjoaa myös 95B 044 800 08 Racing -pyörätelineen hintaan 286 dollaria ilman veroja, ja sen mukana tulee myös etupyöräpussi, tai 328 dollaria, jos haluat myös nimetyn etupyörätelineen.

  Pitäisikö minun ruostesuojata Porsche

Tämä teline on suunniteltu erityisesti kilpapyöriä varten, ja sen maksimikuormituskapasiteetti on 10 kg (22 lbs). Mutta jos haluat hyödyntää näitä nimettyjä pyörätelineitä täysimääräisesti, sinun on myös ostettava 638 dollaria maksava kattokuljetusjärjestelmän päätuki, jonka enimmäiskantavuus on 75 kg (165 lbs).

Aftermarket 911 -pyörätelineet

Jos haluat täydellisen aidon Porsche-asennuksen, joudut maksamaan huomattavan lisämaksun verrattuna useimpiin jälkimarkkinavaihtoehtoihin. Jos haluat kuljettaa polkupyöriäsi mieluummin taka-asennetulla telineellä, sinun on pakko valita jälkimarkkinareitti, koska Porsche ei tarjoa taka-asennettua telinettä useimpiin 911-malleihin.

Thule on ruotsalainen yritys, joka on erikoistunut älykkäisiin autonkuljetusratkaisuihin. He tarjoavat joukon erilaisia pyörätelineitä, jotka sopivat 911-malliin. Yksi Thulen parhaimmiksi arvioiduista tuotteista on kuitenkin Thule Raceway Trunk Bike Rack -pyöräteline. Tämän telineen suositushinta on jossain 700 dollarin luokassa, mutta näitä telineitä on usein myynnissä 450-500 dollarin hintaan.

Arvoltaan yksi parhaista Porsche 911:n MTB-telineistä on Rhino-Rack MountainTrail Bike Carrier, jonka MSRP on 265 dollaria, mutta jatkuva alennusmyynti laskee hintaa 180-200 dollariin. On syytä mainita, että tähän telineeseen ei mahdu pelkästään maastopyöriä, vaikka tarkoitus olikin tarjota nimetty MTB-teline.

Mutta jos haluat ottaa koko perheen mukaan, Curt Premium Bike Rack -pyörätelineeseen mahtuu jopa 4 tai jopa 5 pyörää 207-234 dollarin alennettuun hintaan. Se saattaa tuntua liian hyvältä ollakseen totta telineestä, joka kantaa jopa 5 polkupyörää, mutta saat myös 1 vuoden takuun mukaan kaiken varalta.

  Miksi käytetyt Porschet ovat niin halpoja

Hyvä tietää pyörätelineistä 911:ssä

Kun olet päättänyt, mikä pyöräteline sopii kaikkiin polkupyöräilyelämän vaatimuksiisi, tärkeimpänä prioriteettinasi pitäisi olla sen varmistaminen, että saat asianmukaisen kiinnityksen ilman mahdollisia vaurioita rakkaalle 911:lle. 911:t eivät ole halpoja, varsinkaan uudemmat 992-mallit, ja 911:n suojaaminen mahdollisilta naarmuilta ja naarmuilta on ensiarvoisen tärkeää.

Ensinnäkin sinun tulisi käyttää maalisuojaa kaikilla 911:n haavoittuvilla alueilla. Jos käytät taakse asennettua telineitä, varmista, että kaikki takaosan pinnat on suojattu melko paksulla kerroksella maalinsuojakalvoa.

On syytä mainita, että useimmat nykyaikaiset pyörätelineet ovat turvallisia, mutta koskaan ei voi olla liian varma, ja useimmat vauriot johtuvat yleensä pyörätelineen virheellisestä käytöstä. Maalisuojakalvon lisäksi kannattaa hankkia myös lisäkilpi, jos pyöräteline peittää takakilven.

Sinun on myös oltava erityisen varovainen, jos sinulla on panoraamakatto, sillä jotkin jälkimarkkinoilla myytävät 911-pyörätelineet eivät sovellu panoraamakatolla varustettuihin 911-malleihin. Tämän vuoksi sinun tulisi ensisijaisesti keskittyä nimettyihin aitoihin Porsche-teetelineisiin, koska Porsche testaa nämä telineet tiukasti ja ne on tehty 911-ajoneuvoja silmällä pitäen.

FAQ-osio

Ovatko pyörätelineet turvallisia suurella nopeudella ajettaessa?

Myös tällä alalla aidot Porsche-pyörätelineet ovat yleensä erinomaisia, koska Porsche testaa kaikki pyörätelineensä Weissachin testilaitoksessa. Vaikka teknisesti sinun ei pitäisi ajaa ylinopeutta pyöräteline katolla, mutta jos niin kuitenkin tapahtuu, aito Porsche-pyöräteline on turvallisin vaihtoehto.

  Onko Porsche Cayenne hyvä maastossa

Useimmat pyörätelineet on mitoitettu enintään 60 mailin tuntinopeudelle, mikä tarkoittaa, että jos ylität tämän nopeuden ja jotain tapahtuu, valmistajaa ei voida syyttää. Vakuutuskustannukset saattavat myös aiheuttaa sinulle päänvaivaa, joten varmista, että olet hyvin perillä jokaisen käyttämäsi pyörätelineen rajoista.

Vahingoittaako pyöräteline autoni?

Jos noudatat kaikkia ohjeita ja käytät autossasi maalisuojakalvoa, et todennäköisesti koe lainkaan vaurioita. Mutta koska useimmat ihmiset käyttävät pyörätelineitä melko usein, sinun on aina varmistettava, että olet kiinnittänyt pyörän turvallisesti telineeseen.

Jos et kiinnitä sitä kunnolla, saattaa syntyä vaurioita, ja jotkut vauriot saattavat jopa vaatia maalin korjausta. Varmista aina, että noudatat kaikkia valmistajan ohjeita, erityisesti niitä, jotka liittyvät polkupyörän liikkuviin osiin.

Sopiiko 911 paremmin kattoon vai takakonttiin asennettavaan telineeseen?

911 soveltuu todennäköisesti paremmin kattoon asennettaviin telineisiin 911:n erityisen moottorin sijoittelun vuoksi. Tämä voi kuitenkin vaihdella kyseisestä pyörätelineestä riippuen. 911 on takamoottoriin asennettu auto, eikä kaikkia pieniä jäähdytyskanavia voi tukkia, koska ne saattavat aiheuttaa ylikuumenemisongelmia.

Jos käytät katolle asennettua telineitä, painonjako on paljon parempi, eikä pyöräteline myöskään estä näkyvyyttä taakse, rekisterikilpeä, pysäköintiantureita ja kameroita.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z