Parhaat coupet pitkille kuljettajille

Coupé-autot eivät ole enää sitä, mitä ne ennen olivat. Alun perin coupe oli 2-ovinen auto, mutta nykyään jopa 4-oviset autot käyttävät coupe-nimitystä, ja jopa jotkut maasturit ovat myös coupe-nimisiä.

Todellinen coupe on kuitenkin 2-ovinen auto, jossa on kalteva kattolinja, ja syy siihen, että niin monia erilaisia autoja nimetään coupeiksi, on se, että coupet ovat jälleen siistejä. Jos haluat pienemmän lähtötason coupen, Hyundai Genesis Coupe, BMW 2-sarja tai Infiniti Q60 ovat hyviä vaihtoehtoja.

Jos haluat urheilullisen premium-kupeen, BMW 4-sarja ja Ford Mustang ovat coupemarkkinoiden huipulla. Molemmat tarjoavat runsaasti tilaa ja ikonisen aseman, iskeviä moottorivaihtoehtoja ja kasan teknologiaominaisuuksia.

Mutta jos haluat kaikkein huippuluokan coupet, Bentley Continental GT, Mercedes Benz S-Class Coupe ja BMW 8-sarja ovat parhaita vaihtoehtoja. Ylellisyyscoupen ravintoketjun huipulla istuu Rolls Royce Wraith, mutta silmiä hivelevä hinta on todella vastustamaton.

Parhaat pienemmät coupet pitkille kuljettajille.

Alkutason coupe ei ehkä ensisilmäyksellä vaikuta kovinkaan premium-tason coupelta, mutta tässä segmentissä on monia loistavia vaihtoehtoja. Hyundai Genesis tarjoaa 39,2 tuumaa kuljettajan pääntilaa ja 44,1 tuumaa kuljettajan jalkatilaa, mikä tekee siitä yhden markkinoiden tilavimmista coupeista.

Sama pätee Infiniti G80:een, G80 on melko edullinen käytetty, ja se tarjoaa Mercedekseltä peräisin olevan moottorin. Lisäksi G80:ssä on 39,4 tuumaa kuljettajan pääntilaa ja 43,8 tuumaa kuljettajan jalkatilaa, mikä on enemmän kuin tarpeeksi jopa 180-senttiselle.

BMW 2-sarja saattaa olla paras pienempi coupé, koska se tarjoaa uskomattoman hienon alustan, jota on uskomattoman hauska ajaa, ja monet uskovat, että BMW M2 on viime vuosien dynaamisin BMW M -auto.

  Paras hybridi vetämiseen

Kun tähän yhdistetään 40,1 tuuman kuljettajan pääntila ja 41,5 tuuman jalkatila, 2-sarja vaikuttaa loistavalta ostokselta. BMW 2-sarja ei myöskään ole kovin kallis, koska se tarjoaa kaikki teknologiaominaisuudet, jotka yleensä liitetään kalliimpiin 3- ja 4-sarjan autoihin.

Parhaat keskitason urheilulliset premium-kupeet pitkille kuljettajille

Jos aiot käyttää hieman enemmän rahaa kuin Genesikseen tai Infinitiin verrattuna, vaihtoehtoja on paljon, ja kaikki nämä ovat enemmän kuin tarpeeksi tilavia, jotta niihin mahtuu mukavasti kuka tahansa.

Ford Mustang GT tarjoaa kaikista tässä luetelluista autoista parhaan moottorin. Manuaalivaihteiston kanssa yhdistettävä 5,0 litran Coyote V8 -moottori ei vaikuta järkevältä. Mustangissa on myös 37,6 tuumaa kuljettajan pääntilaa ja 44,5 tuumaa jalkatilaa, mikä sopii hyvin jopa 180-senttisille.

BMW 4-sarja on yksi, ellei jopa suosituin myynnissä oleva keskikokoinen coupé, eikä ole vaikea ymmärtää, miksi. 4-sarja tarjoaa upean ulkonäön ja lukuisia terveitä moottorivaihtoehtoja, jotka varmasti tyydyttävät vaativimmankin harrastajan.

Kun tähän yhdistetään 39,8 tuuman kuljettajan pääntila ja 42,2 tuuman kuljettajan jalkatila, 4-sarjaan mahtuu mukavasti myös kaikki alle 180-senttiset. Jos kuitenkin ryöstät takamatkustajien istuintilan, myös pidempi henkilö voi ajaa 4-sarjaa mukavasti.

Parhaat huippuluokan luksuscoupet pitkille kuljettajille

Coupet on tehty näyttämään hienostuneilta, nopeilta ja halutuilta. Ja kaikki nämä korkealuokkaiset coupet ovat juuri sitä. Ne ovat tarpeeksi mukavia mannertenvälisiin matkoihin ja tarpeeksi nopeita useimpien kilparatojen ajamiseen. Kumpaa näistä sitten haluatkin, on todella vaikea tehdä väärää valintaa.

  Voiko sähköauton jättää kytkettynä?

Bentley Continental GT on ehdottomasti brittiläinen luksusauto. Nahkaverhoiltu GT tarjoaa joko W12- tai V8-moottorin, jotka molemmat riittävät yli 550 hv:n tehoon. Kuljettajan pääntilaksi mitataan 40,1 tuumaa, ja myös kuljettajan jalkatila on melko tilava 99 prosentille ihmisistä.

Mercedes Benz S-Class Coupe on myös melko kilpailukykyinen luksuscoupé. Erona Mercedeksen ja Bentleyn välillä on se, että Continental on edelleen tuotannossa, mutta S-Class ei. Mikä tekee S-Classista edullisen Continentaliin verrattuna, ja ne tarjoavat myös lähes identtiset sisätilat.

BMW:n 8-sarjan Coupe on hieman kompaktimpi kuin S-luokka ja Bentley, mutta 8-sarja on yhtä vaikuttava ja riittävän tilava myös pidemmille kuljettajille. Markkinoiden korkealuokkaisin coupe on Rolls Royce Wraith, joka on myös enemmän kuin tarpeeksi tilava pidemmille kuljettajille, mutta sen hinta alkaa 332 000 dollarista.

UKK-osio

Pitäisikö minun ostaa pienempi vai suurempi coupe?

Kupeereiden kokoerot eivät ole samanlaisia kuin joidenkin muiden autosegmenttien kokoerot. Tämä tarkoittaa sitä, että suurempi coupe ei välttämättä tarkoita enemmän käytettävissä olevaa tilaa, koska jotkut coupet ovat uskomattoman suuria, mutta ne eivät tarjoa kovin paljon tilaa.

Koko liittyy jonkin verran muotoiluun, ja muotoilu on todella tärkeää, jos haluat ostaa coupén. Lisäksi käytännöllisyys, ylellisyys ja mukavuus ovat ominaisuuksia, jotka on yleensä varattu suuremmille coupeille. Mutta jos haluat urheiluauton, pienempi coupe on oikea valinta.

  Ovatko hybridiautot hyviä moottoritieajossa?

Pitäisikö minun ostaa avoauto vai coupe?

Jos asut leudossa ilmastossa, jossa voit laskea katon alas ja nauttia autosta useammin kuin vain muutaman kerran vuodessa, valitse avoauto. Kupeereiden ja avoautojen välillä ei oikeastaan ole kovinkaan paljon eroja katon lisäksi, ja näillä kahdella on yleensä paljon yhteisiä osia.

Kupeessa on vähemmän korin kallistelua ja jäykempi alusta, mikä tarkoittaa, että kupeen pitäisi käsitellä mutkia paremmin. Jos siis haluat dynaamisen urheilullisen kokemuksen, valitse coupe, mutta jos haluat ajella mieluummin katto auki, valitse avoauto.

Onko coupe huonoin autotyyppi, jonka pitkä ihminen voi ostaa?

Saattaa olla. Vaikka kaikki tässä luetellut coupet ovatkin riittävän tilavia pitkiä kuljettajia varten, jos aiot usein kuljettaa useita matkustajia samanaikaisesti, coupe on huonoin mahdollinen valinta. Kupeissa on yleensä matalampi kattolinja, mikä vie paljon takapenkkien pääntilasta.

Lisäksi jos valitset 2-ovisen coupén, jossa on matalampi ajokorkeus, sinun on jatkuvasti noustava autosta, jotta joku voi käyttää takaistuimia. Jos olet nuorempi henkilö, tämä ei ehkä ole ongelma, mutta jos olet vanhempi, sinun on parempi valita maasturi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z