Porsche 718 Boxster T:n yleiset ongelmat

Porsche 718 Boxster T ongelmat

Porsche 718 Boxster T on 2-ovinen pehmeäkattoinen avoauto, joka perustuu Porsche Cayman T -malliin. T-malli edustaa kuljettajakeskeisempää pakettia, jonka tavoitteena on ottaa tavallinen Porsche Boxster ja kaunistella sitä hieman, jotta siitä tulisi Porsche-puristeille houkuttelevampi auto ilman, että se maksaa liikaa lisää rahaa.

Luotettavuuden osalta Boxster T on melko samanlainen kuin tavallinen Boxster, sillä moottorin, vaihteiston, voimansiirron, voimansiirron ja jousituksen osien välillä ei ole suuria eroja. Siksi näiden kahden pitäisi olla tasavertaisia ongelmien ja niiden korjaamiseen liittyvien kustannusten osalta.

Sinänsä yleisimmät 718 Boxster T:n ongelmat liittyvät moottoriin, vaihteistoon, ilmastointijärjestelmään, varusteisiin ja ylikuumenemiseen. On syytä mainita, että suurin osa näistä ei liity huollon puutteeseen, joka ei ole kovin yleistä.

Niin tai näin, 718 Boxster T on yhtä luotettava kuin tavallinen 718 Boxster, mikä tarkoittaa, että sen pitäisi kestää pitkään, jos pidät siitä asianmukaista huolta. Porsche T -mallit ovat yhä suositumpia sekä 718-mallistossa että 911 991/992 -mallistossa.

Porsche 718 Boxster T – Moottoriongelmat

Yleisimmät 718 Boxster T:n moottoriongelmat liittyvät sytytystulppiin, jotka voivat joskus juuttua tai kulua liian nopeasti. Jotkut omistajat ovat raportoineet myös sytytyskeloihin liittyvistä ongelmista, jotka on vaihdettava. Sinänsä on aina parempi ajatus vaihtaa kaikki neljä kelaa samalla kertaa, sillä se todennäköisesti aiheuttaa sinulle päänvaivaa lähitulevaisuudessa.

  Tekeekö Porsche tila-auton?

Boxster T:n 2,0 litran 4-sylinterisen turbomoottorin tiedetään joskus vuotavan öljyä. Näitä voi esiintyä jopa pienempikilometrisissä autoissa, tyypillisesti sellaisissa, joilla ei ajeta kovin usein.

Porsche 718 Boxster T – Vaihteisto-ongelmat

Porsche 718 Boxster T on saatavana kahdella eri vaihteistovaihtoehdolla, lyhytvaihteisella manuaalivaihteistolla tai Porschen omalla 7-vaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla PDK. Käsivalintainen laatikko on melko vankka, mutta taitamattomuus voi tuhota kytkimen, joten muista olla sen kanssa herkkä, jos haluat saada siitä kaiken irti.

Automaattivaihteisto on eri juttu. Se toimii yleensä hienosti, mutta toisinaan tulee vastaan liukumista, epäröintiä ja etenkin hitaita alaspäin vaihtamisia. Varmista myös, että PDK-automaattisi toimii mahdollisimman hyvin vaihtamalla vaihteistoneste aina tarvittaessa.

Porsche 718 Boxster T – ilmastointijärjestelmän ongelmat

Porsche 718 Boxster T:n tiedetään toisinaan kärsivän erilaisista ongelmista ilmastointijärjestelmässä, tarkemmin sanottuna ilmastointilauhduttimessa ja lauhdutinlinjoissa. Nämä ovat yleisiä kaikissa 718-malleissa, ja pätevä Porsche-teknikko voi helposti korjata ne. Kylmäainevuodot ovat harvinaisia, mutta jotkut omistajat ovat kokeneet vuotoja 718 Boxster -malleissaan.

Oli miten oli, muista viedä 718-mallisi pätevälle mekaanikolle, joka voi tarkastaa koko ilmastointijärjestelmän nopeasti ja hoitaa kaikki ongelmat.

Porsche 718 Boxster T – ylikuumenemisongelmat

718 Boxster T on todellinen suorituskykyauto, mikä tarkoittaa, että useimmat ihmiset ajavat sillä aggressiivisesti ja täysillä. Tämä tarkoittaa, että auto tarvitsee kehittyneen ja ennen kaikkea tehokkaan jäähdytysjärjestelmän, jotta kallis voimansiirron ja voimansiirron komponentit eivät vaurioidu kuumuudelle altistumisen vuoksi.

  Ovatko Porschet kalliita ylläpitää?

Jotkut omistajat ovat kuitenkin raportoineet vesipumpun ja termostaatin vioista, jotka voivat nostaa auton lämpötilaa merkittävästi, vaikka auto ei ajaisi kovin kovaa. Jos näin käy, vie auto huoltoon, sillä et halua ottaa riskiä, että Boxster T vahingoittuu tai vielä pahempaa, että se päätyy tulipaloon.

Porsche 718 Boxster T – varusteongelmat

Porsche 718 Boxster T kärsii tietyistä varusteisiin liittyvistä ongelmista, jotka ovat melko yleisiä koko 718 Boxster -mallistossa. Ensimmäinen ja yleisin ongelma liittyy pehmeän katon mekanismiin, joka voi juuttua tai toimia todella hitaasti. Takaspoilerin tiedetään joskus juuttuvan kiinni, jolloin se ei pääse asettumaan auton korin kanssa tasalle.
Takavalot ovat kipeä kohta vanhemmissa Boxster-malleissa, koska myös niiden tiedetään vioittuvan. Varusteisiin liittyvät ongelmat johtuvat useimmiten huollon puutteesta tai tehtaan laadunvalvonnan puutteesta.

UKK-osio

Pitäisikö minun ostaa Porsche 718 Boxster T?

Jos olet kiinnostunut ostamaan 2-paikkaisen avoauton, joka on pienikokoinen, mutta pystyy tarjoamaan sinulle jännittävän kokemuksen, Boxster T on itse asiassa täydellinen auto sinulle. Jos olet joku, joka on tottunut ajamaan Porsche 911:llä, saatat ajatella, että Boxster T on ala-arvoinen, mutta se ei todellakaan ole sitä, koska nämä kaksi ovat hyvin erilaisia.

Jos olet erityisen pitkä tai et pidä pienistä autoista yleensä, Boxster T ei todellakaan ole auto sinulle. Jos pidät suurista, tilavista ja nopeista autoista, sinun kannattaa valita Porsche Panamera tai Porsche Taycan EV.

  2022 Porsche Macan vs. Mercedes GLC

Onko Porsche Boxster T parempi kuin tavallinen Boxster?

Porsche 718 Boxster T:n lähtöhinta on noin 70 000 dollaria, kun taas tavallinen 718 Boxster alkaa noin 63 000 dollarista, mikä on 7 000 dollarin ero. Boxster T on pohjimmiltaan 718 Boxster, johon on lisätty muutamia kuljettajaan keskittyviä lisävarusteita, jotta autoa olisi jännittävämpi ajaa.

Boxster T on siis parempi auto, jos olet tyyppi, joka arvostaa suorituskykyä. Jos et välitä suorituskyvystä ja käsiteltävyydestä ja haluat vain Porschen, Boxster on sinulle parempi valinta.

Lopettaako Porsche Boxsterin tuotannon?

Kyllä ja ei. Porsche sanoi, että se ei lopeta Boxsteria kokonaan, vaan pikemminkin sähköistää sen seuraavaa Boxster-mallia varten. Tämä tarkoittaa, että saamme todellakin uuden Boxsterin, mutta vielä ei ole selvää, tarjotaanko uutta Boxsteria vain EV-alustalla vai myös polttomoottorilla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z