Tekeekö Mercedes hybridisedan?

Hybridiajoneuvot kuluttavat vähemmän polttoainetta ja tuottavat vähemmän C02:ta, mikä tekee niistä tehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Monien kilpailijoidensa tavoin myös Mercedes valmistaa useita hybridiajoneuvoja, myös hybridisedaneita.

Merkittävin Mercedes-hybridisedan on Mercedes S-Class Hybrid. Muita Mercedes-hybridimalleja ovat E-luokan sedan ja C-luokan sedan. Mercedes on lopettanut E- ja C-luokan tuotannon, mutta se valmistaa edelleen pistokehybridiversioita.

S-luokan hybridin ominaisuudet

Mercedes-Benz S-luokka on yksi markkinoiden arvostetuimmista sedaneista. Se ylpeilee huipputeknisillä ominaisuuksilla, joihin monet rakastuvat. S-luokan hybridivaihtoehdossa, kuten S-Class 560e:ssä, on kaikki ne huippuominaisuudet, joita luksussedanilta voi toivoa.

Myyntihinta on noin 110 000 dollaria, ja saat sen, mistä maksat. Tässä tehokkaassa kyydissä on 3,0-litrainen V6-kaksoisturbomoottori ja 90 kW:n sähkömoottori. Lisäksi se tuottaa 469 hevosvoimaa ja 516 lb-ft vääntöä, ja siinä on 9-vaihteinen automaattivaihteisto ja RWD-järjestelmä.

Kun se kruisailee kadulla, S-Class 560e -hybridimalli on helposti havaittavissa tyylikkäällä muotoilullaan ja jalolla läsnäolollaan. Poikkeuksellisen ulkomuodon lisäksi autossa on tilava, mukava ja moderni sisätila. Siinä on myös erinomaisia ominaisuuksia, kuten Keyless-Go, jarruavustin ja handsfree-avustin.

E-luokan hybridiominaisuudet

Jos sinulla ei ole varaa kalliiseen S-luokan 560e-hybridisedaniin, voit valita myös Mercedes-Benz E-Class plug-in-hybridin. S-luokan hybridimallin tavoin tämäkin auto on polttoainetehokas ja päästää vähemmän hiilidioksidia ilmakehään. Sillä on myös erinomainen sähköinen toimintasäde, joka on jopa 34 mailia.

  Ovatko hybridiautot halvempia vakuuttaa?

Kaiken lisäksi Mercedes-Benz E-luokan hybridimalli on helppo, kätevä ja nopea ladata. Voit ladata hybridiakun alle 1,5 tunnissa. Valitsitpa sitten Mercedes E 300 e:n tai E 300 de:n, saat latauskaapelin seinärasiaan ja julkisiin latausasemiin.

Muotoilun ja tyylin osalta E-luokan hybridimallissa on kaunis ulkopinta ja ylellinen sisäpinta. Lisäksi voit nauttia nopeasta kiihtyvyydestä 0-100 km/h 5,9 sekunnissa. Auto on myös turvallinen ja yksi luotettavimmista sedaneista.

C-luokan pistokehybridin ominaisuudet

C-luokan plug-in-hybridimallit, kuten C 300e tai C 300 de, voivat olla edullisempia kuin sekä S- että E-luokan hybridimallit, mutta niillä on parempi EV-alue. Tällä autolla voi ajaa sähköllä jopa 35 mailia, mikä on fantastista. Se säästää enemmän polttoainetta ja vähentää päästöjä entisestään.

Energiaystävällinen C-luokka on edelleen hienostunut Mercedes, joka huokuu luokkaa ja ylellisyyttä. Noin 50 000 dollarin hintaan myytävässä C-luokan farmarimallissa on myös 2,0-litrainen nelisylinterinen moottori ja 120 hevosvoiman sähkömoottori. Ja koska siinä on 7,2 kW:n sisäinen laturi, voit ladata auton alle 90 minuutissa.

Hybrid FAQ

### Mitä eroa on hybridi- ja plug-in-hybridiautolla?
Monet ihmiset sekoittavat yleensä hybridiauton ja plug-in-hybridiauton tai PHEV:n. Molemmissa näissä autoissa on ylimääräinen akku ja sähkömoottori, joka tukee diesel- tai bensiinimoottoria. Toisin kuin hybridiautossa, plug-in-hybridiautossa on suurempi akku ja tehokkaampi sähkömoottori.

  Minkä hybridiauton toimintasäde on pisin?

Miten Mercedes-hybridiauto ladataan?

Mercedes-Benz-hybridiauton lataaminen on superhelppoa, jos tiedät, mitä ohjeita on noudatettava:

  • Aloita kytkemällä laturi autoon.
  • Kuuntele naksahdusääntä
  • Tarkkaile, ilmestyykö vasempaan yläkulmaan vihreä valo, joka on merkki siitä, että lataus on käynnissä
  • Voit tarkastella latausprosenttia tarkistamalla energiavirtaosion kojelaudassa autosi sisällä.
  • Jos hybridiakku on latautunut 100 %:iin, voit nauttia ajelustasi
    Mercedes Me -lataustoiminnon käyttöönoton myötä latausten maksaminen on tehty helpoksi. Lisäksi Mercedeksen latausverkosto laajenee nopeasti, mikä on hyvä asia Mercedekselle.

Pitääkö minun vaihtaa hybridiakku?

Se riippuu. Useimmat hybridiakut kestävät kuitenkin vähintään 100 000 kilometriä. Kun olet ajanut nämä kilometrit, akku on ehkä vaihdettava, koska se ei ole enää yhtä tehokas kuin ennen. Useimpien hybridiakkujen käyttöikä on 100 000-150 000 kilometriä.

Tietyt merkit kertovat, että on aika vaihtaa hybridiakku. Tällaisia merkkejä ovat polttoainetehokkuuden heikkeneminen, akku ei pidä varausta, varaustilan vaihtelut, kömpelöt ajo-olosuhteet, erikoiset moottorin äänet ja polttomoottorijärjestelmän käynti enemmän kuin sen pitäisi.

Mitkä ovat hybridiautojen haasteet?

Hybridiautot voivat olla polttoainetehokkaita, mutta niihin liittyy myös lukemattomia haasteita. Nämä autot vaativat säännöllistä huoltoa ja korjauksia, jotta ne säilyvät huippusuorituskykyisinä. Yksi hybridiauton omistamisen suurimmista haasteista on heikko akku.
Hybridiautojen akut ovat yleensä heikompia kuin tavallisten autojen akut. Siksi ne on vaihdettava nopeammin kuin vastaavat akut. Muita hybridiautojen haittoja ovat kalliit katalysaattorin korjaukset ja heikko haihtumispäästöjärjestelmä.

  Parhaat BMW Hybridiautot

Mitä tapahtuu, kun hybridiauton akku menee rikki?

Se on yksinkertaista, et voi ajaa Mersullasi. Aivan kuten tavallisen auton akku, myös hybridiakku on ratkaisevan tärkeä, sillä se muuntaa kemiallista energiaa, joka antaa virtaa Mersullesi, ja tuottaa jännitteen käynnistimelle. Tämän lisäksi se tuottaa myös sähköä, jota tarvitaan autosi sähkölaitteiden käynnistämiseen.
Jos Benzisi hybridiakku siis kuolee, sinun on vaihdettava tai korjattava akku, jotta ajoneuvo toimisi jälleen. Lisäksi useimpien hybridiauton omistajien pitäisi olla valmiita vaihtamaan hybridiakku vuosittain, jos he haluavat autonsa toimivan optimaalisesti.

Säästä rahaa ja auta ympäristöä

Jos etsit Mercedeksen hybridisedania, tarjolla on useita vaihtoehtoja. Voit valita joko viimeisimmän Mercedes S-luokan tai valita E-luokan tai C-luokan plug-in-hybridimallit. Sinun on kuitenkin oltava valmis huoltamaan hybridiakkua säännöllisesti, sillä se ei ole yhtä kestävä kuin tavallinen akku.
Kaiken kaikkiaan Mercedes-hybridisedanilla ajaminen alentaa polttoainekustannuksiasi, koska käytät vuorotellen sähköä ja kaasua ajoneuvosi käyttövoimana. Lisäksi päästöt ovat pienemmät kuin bensiinikäyttöisellä ajoneuvolla ajettaessa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z