Voiko Volvo XC90:ssä nukkua?

Volvo XC90 on tunnettu ylellisyydestään ja on erittäin tilava. Siihen mahtuu mukavasti reilusti ihmisiä, ja siinä on jopa tarpeeksi tilaa nukkua.

Voit nukkua Volvo XC90:ssä ja tehdä sen mukavasti. Parhaan kokemuksen saamiseksi kannattaa hankkia nukkumistarpeisiisi sopiva muunnossarja. Se, minkälaisen sarjan hankit, riippuu siitä, kuinka kauan aiot nukkua autossa, käytettävissä olevasta tilasta ja ajoneuvon sijainnista.

Volvo XC90 on tilava

XC90:ssä on kolme riviä, ja se on riittävän suuri seitsemälle matkustajalle. Myös tavaratilaa on runsaasti. Jos kuitenkin tarvitset nukkumapaikan, etkä istu, sinun on käytettävä tavaratilaa ja pääohjaamoa. Kun taitat matkustajarivit alas, saat tarpeeksi tilaa makuutilaa ja voit myös säilyttää muita tarvitsemiasi tavaroita.

Huoneen luominen autoon

Jos haluat luoda XC90:ssä tilaa, taita toisen ja kolmannen rivin istuimet alas. Volvo on suunnitellut istuimet siten, että ne voidaan taittaa tasaiseksi, jolloin saat tasaisen pinnan, jolle voit levittää tavarasi. Seuraavaksi sinun on ostettava muutama tarpeellinen tavara, jotta tilasta tulee mukavampi.

Muuntosarjat

On muutamia syitä, miksi saatat aikoa nukkua autossa. Ehkä aiot asua autossasi tai olet lähdössä road trip -seikkailuun ja haluat säästää kustannuksia jättämällä majoituslaskut väliin. Tai ehkä tutkimassasi paikassa ei ole muita majoitusvaihtoehtoja, etkä halua yöpyä teltassa turvallisuussyistä.

Seuraavat asiat auttavat tekemään Volvo XC90 -mallistasi tilavamman ja mukavamman nukkua.

  Onko Volvo hyvä vuokrata?

Patja

Tämä on ehkä tärkein asia, jonka tarvitset, kun lähdet nukkumaan autossasi. Et halua, että selkäsi kipeytyy matkustamon lattialla nukkumisesta. Patjan koko riippuu käytettävissä olevasta tilasta.

Vuodevaatteet

Ensinnäkin tarvitset lakanat patjaa varten sekä joitakin peittoja, jotta pysyt lämpimänä, jos on talvi. Lakanoiden koko/määrä riippuu sängyn koosta ja henkilömäärästä.

Akku

Autosi akun varaan luottaminen tällaisella matkalla ei ole hyväksi ajoneuvolle. Tarvitsisit sitä ajamiseen. Niinpä lisäakkujen hankkiminen esimerkiksi tuulettimen tai minijääkaapin kaltaisten laitteiden virransyöttöä varten on viisasta.

Keittiölaitteet

Jos ravintoloihin pääsee ja aiot syödä siellä, et ehkä tarvitse tätä. Mutta jos aiot säästää ruoassa tai et saa ruokaa alueelta, jossa leirität, saatat tarvita ruoanlaittoa. Minijääkaappi tai pakastin ovat myös hyvä idea viileiden tavaroiden säilyttämistä varten.

Tuuletin

Et halua kokea aggressiivista kuumuutta autossasi etenkään kesällä. Jopa huulipuna voi sulaa kuumassa autossa kesällä. Saatat siis tarvita tuulettimen pitämään auton viileänä nukkuessasi, ellei sinulla ole tarpeeksi polttoainetta pitämään ilmastointia käynnissä koko yön.

Teltta

Tämä on valinnainen. Mutta jos haluat tehdä ajoneuvostasi laajennuksen saadaksesi lisää tilaa nukkumiseen tai tavaroiden säilyttämiseen, saatat tarvita sitä. Telttoja on erikokoisia, joten hanki sellainen, joka sopii tarpeisiisi tai sopii kunnolla Volvo XC90 -malliisi.

Muuntosarjan asentaminen

Se, kuinka kauan oleskelet tai nukut XC90-maasturissasi, määrittää, miten nukkumistilanne on asetettava. Jos mahdollista, suunnittele asetelmasi ulkoasu päässäsi tai paperille ennen tavaroiden järjestämistä.

  Kumpi on turvallisempi, Tesla vai Volvo?

Sijoita tavarat niin, että pääset niihin helposti käsiksi. Ajoneuvon saattaminen nukkumisvalmiiksi voi kestää muutamasta minuutista viikkoihin, riippuen lähestymistavasta ja siitä, kuinka pitkäaikaisesti haluat sen toimivan.

Käyttämällä jo muunnettua pakkauslaatikkoa

Tilan muuntaminen huoneeksi saattaa viedä vain muutaman minuutin. Mutta jos haluat ammattimaisemman näköisen asetelman, voit ostaa maasturin muuntosarjan yrityksiltä, kuten Ququqilta (lausutaan nimellä Cuckoo), joka valmistaa maasturin matkailuauton muuntosarjaa. Siinä on sänky ja keittiötila, jossa voit säilyttää keittiövälineitä, kokata ja säilyttää ruokaa.

Muut tavarat voivat mahtua matkustajan istuimen jalkatilaan, kun sänky on pois käytöstä. Joten sen sijaan, että miettisit, miten järjestää huone, otat vain sarjan laatikon, työnnät sen auton tilaan ja järjestät sitten tavarasi.

Tämä pakkauslaatikko voidaan taittaa kokoon ja säilyttää Volvon tavaratilassa, kun sitä ei käytetä. Saattaa olla vaikeaa löytää juuri sinun tilallesi sopivaa laatikkoa, mutta heidän asiantuntijansa voivat auttaa sinua löytämään täydellisen vastineen.

FAQ

Missä Volvo XC90:ssä on paras nukkua?

Kaikissa XC90:n versioissa on riittävästi tilaa nukkumiseen, ainoa ero saattaa olla mukavuuden ja tilan taso. Esimerkiksi vuoden 2010 T8 R -malli on kurvikas, joten siihen voi olla vaikeampi mahduttaa patja.

Miksi ihmiset nukkuvat autoissa?

Jotkut ihmiset asuvat autoissa kuin kotonaan. He nukkuvat autoissa säästääkseen rahaa. Tai ehkä se on ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto, varsinkin kun kyseessä on road trip -seikkailu. Jotkut nauttivat autossa nukkumisesta vain huvin vuoksi.

  Miksi käytetyt Volvot ovat niin halpoja?

Miksi et voisi nukkua teltassa auton sijaan?

Teltta on hyvä vaihtoehto nukkumiseen, etenkin telttaillessa, mutta se ei ehkä kestä kovaa ilmastoa tai pidä ötököitä loitolla. Ihmiset saattavat myös tuntea olonsa turvallisemmaksi villieläimiltä, kuten karhuilta ja käärmeiltä, teltan sijaan turvallisessa autossa.

Onko XC90 paras Volvo nukkumiseen?

Jos aiot nukkua autossa, tarvitset paljon tilaa. Ja sitä XC90 tarjoaa. Siinä on iso tavaratila ja suuri matkustamo. Yhdistettynä se antaa tarpeeksi tilaa nukkua ja säilyttää myös muita tarvittavia tavaroita.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z